Vaše zážitky se sousedy

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
597
9.3.24 08:28

Vase zazitky se sousedy

Dobrý den, ráda bych se vás zeptala na zážitky se sousedy, co dělají, nedělají. Co vám vadí, co vás u nich těší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5092
9.3.24 08:32

A jaká jsi ty sousedka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
9.3.24 08:38
@SabinaBabina píše:
Dobrý den, ráda bych se vás zeptala na zážitky se sousedy, co dělají, nedělají. Co vám vadí, co vás u nich těší?

K čemu tahle anketa je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
9.3.24 08:39

@SabinaBabina vztahy máme s většinou sousedů úplně normální, nikterak intenzivně se nepřátelíme, ale jinak poklábosíme, neděláme si naschvály, v případě potřeby si navzájem vypomůžeme.
Problém představují jediní o vchod vedle. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
25036
9.3.24 08:40

Nevím, co dělají a nedělají, starám se o sebe. Občas se dáme do řeči, vypomůžeme si, když je potřeba, dáme si kafe. Toť vše. Držím si úmyslně lehký odstup kvůli drbům a soukromí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
9.3.24 08:44

@Kelsey na odlehčení, na poklaboseni, únik od běžných starosti.Nic ve zlém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31274
9.3.24 08:45

Ja o sousedech ani nevim skoro. Kdyz jsem se pred ctyrmi lety přistěhovala, bydlel pod nami takovej magor, co na me startoval, kdykoliv jsme pomálu presli po pokoji :roll:
Uz tu nebydlí, lidi z baráku rikali, ze byl fakt pošuk…
Jinak se sousedy vzdy nejlepsi vztahy. Na baraku jsme se sousedkou cenžovaly vajicka za marmelady.
Ted bydlim 4,5roku v panelaku a jsem spokojená.
Soused (pan tak 70 let), co bydlí nad nama, na me delal asi dvakrat poťouchlý usmevy, kdyz jsme s muzem v zacatcich víc řádili :oops: :lol:
Ted par letech mu muj muz dohodil praci řidiče u nas ve firme, a obcas k nemu nahoru zajdem na dve pivka a pokec.

Jednou jsme jednomu staršímu panovi o dve patra niz volali sanitku, upadl na schodech a rozbil si hlavu. Pak sme zjistili, ze sel z hospody a mel upito.. Pan od ty doby hazi omluvné usmevy, jeho zena se stydí…chudinkove, však to se stane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
9.3.24 08:46

@MartinaIrena to já právě taky se snažím držet mírný odstup kvůli pomluvy, ale liší si vždy něco najdou všude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
9.3.24 08:47

@Mar__tanka1983 může se stát, nikdy neví člověk. Ja mam fajn sousedy, když se potkáme umíme si povikladat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
9.3.24 08:48

@MartinaIrena lidi,opravuji se :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
9.3.24 08:50

@ibis to musi posoudit ostatní, já se tu mohu chválit a třeba to může být naopak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
9.3.24 08:50

Do jiné diskuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
9.3.24 08:56

Máme naštěstí dobré sousedy. Vlastně o nich skoro nevím. Ob jeden barák teda mají hodně hlučné děti, zejména v létě na zahradě, no ale co už. Jsou to děti a naše nebudou jednou lepší :lol: Horší je to na chatě, tam máme sousedy, kteří se absolutně o zahradu nestarají, všechen plevel a přerostlé stromy a keře na naší zahradě. Teď jim spadl plot a je jim to úplně jedno. Není s nimi řeč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
9.3.24 08:58

@Buba mara to je těžké, jak s nimi není řeč. Ja bych jim to naházela na jejich stranu.Taky máme dobré sousedy, naštěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.24 08:59

Sousedy máme v podstatě jen jedny, jak tu někdo psal, taky si držíme spíš odstup, samozřejmě se pozdravíme, prohodíme par slov, kdyz se potkáme na ulici, přes plot už to naštěstí nejde :mrgreen: a máme tak nějak klid..
To samy se vzdalenejsima sousedama, jsme spíš samotáři a s nikym nenavazujeme bližší kontakt a jsem za to celkem ráda, dokonce jsem kdysi, kdyz byly ještě děti maly, vyslechla na pískovišti že maj nejakou drbaci skupinu 8o :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný