Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, zajímalo by mě kde nejčastěji kupujete doplňky do kuchyně? Chtěla bych si trochu obzvláštnit kuchyň a vše více sladit.
Cena nerozhoduje, hlavně ať to máme doma pěkné. Díky za Vaše tipy.
Zrovna dneska jsem ve Sconto viděla krásný dózy na kde co i s nápisy. Černá se dřevem nebo bílá.
Nádobí kupuji obvykle v Ikee, nestojí moc, takže mě nemrzí, když to děti vymydlí ![]()
Nemám ráda sladěnost, ale originalitu. Takže pro běžné použití mám různé hrnky, talířů a sklinky za pár korun a je jedno odkud. Pro návštěvy a sváteční příležitosti mám sklo od různých českých sklářů a porcelán/keramiku od umělců.
@Neptunka111 Popravdě, základní věci z IKEA
Skleničky na vodu, skleněný hrnky na čaj, kořenky, ty vnitřní pořadače z bambusu. Na Ikeu nedám dopustit. S malýma dětma mě moc dražší nádobí nebaví. Ale máme set talířů z ASA a nějaké další doplňky od nich na stůl.
A mlýnky na pepř a sůl klasický od MENU, ty jsou krásné ![]()
Ja mam rada porcelan Thun, ale vse musi byt ciste bile, to je takova moje uchylka ![]()
Vyloženě doplňky kupuju v HM Home. Jsou pekne, zajímavé a ani nestoji moc. Talíre, nadobi, to je mi jedno, nelpím na konkrétních značkách, a hlavně nesmí stát moc a musí vypadat normálně.
Běžně IKEA, na tu nedám dopustit. K loňským narozeninám jsem dostala český porcelán konvalinkami s poměnkami. Ten jsem moc chtěla.
Občas něco jako dózy skleněné na byliny a pod, mám z Pepca. Jenže u nás změnili koncept Pepca a nemají tam už vůbec nic, je to hadrárna a tam věci nekupuji.
@Zmatka Z IKEA mám dost doplňků, ale nejsou za mě úplně kvalitní a originální, proto bych chtěla vyzkoušet něco originálnějšího a kvalitnějšího, co dlouho vydrží.
![]()
@Neptunka111 píše:
@Zmatka Z IKEA mám dost doplňků, ale nejsou za mě úplně kvalitní a originální, proto bych chtěla vyzkoušet něco originálnějšího a kvalitnějšího, co dlouho vydrží.![]()
Nevim, jaky doplnky ted myslis. Originalni urcite neni, ale jako na prakticke veci typu poradace a organizery do kuchyne, dozy…na to je skvela
A kvalitni, bambusoby poradac mame i s detma radu let, zateklo do nej xkrat, krasne drzi.
@Alice.Palice9 souhlas. mám od tam sklenice a každá návštěva se ptá odkud jsou ![]()
@KarolinaJanik Jaké konkrétní sklenice odtam máte že Vám je chválí každá návštěva? ![]()
@Zmatka Mám od tam spoustu hrnečků a hned se mi obouchali, dózy odtam nevydržely první návštěvu myčky.
S pořadači zkušenost tedy nemám.
Já jsem už pár let zamilovaná do hrnčířských trhů v Berouně. Takže co se dá sehnat tam mám odtamtud. Pokaždé tam utratim hrozný balík a to jsou víckrát ročně. ![]()
Ahoj záleží jaký máš vkus
jestli chceš něco jednoduchého? barevného? se vzorem? Já mám ráda barevné věci, tak jsem pořídila zelené sklenice a vypadá to super