Doplňky do kuchyně/sady skleniček/talířků

192
6.3.24 17:52

Doplňky do kuchyně/sady skleniček/talířků

Ahoj holky, zajímalo by mě kde nejčastěji kupujete doplňky do kuchyně? Chtěla bych si trochu obzvláštnit kuchyň a vše více sladit. :D Cena nerozhoduje, hlavně ať to máme doma pěkné. Díky za Vaše tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7221
6.3.24 18:13

Zrovna dneska jsem ve Sconto viděla krásný dózy na kde co i s nápisy. Černá se dřevem nebo bílá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
6.3.24 18:28

Nádobí kupuji obvykle v Ikee, nestojí moc, takže mě nemrzí, když to děti vymydlí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10843
6.3.24 18:36

Nemám ráda sladěnost, ale originalitu. Takže pro běžné použití mám různé hrnky, talířů a sklinky za pár korun a je jedno odkud. Pro návštěvy a sváteční příležitosti mám sklo od různých českých sklářů a porcelán/keramiku od umělců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
6.3.24 18:39

@Neptunka111 Popravdě, základní věci z IKEA :) Skleničky na vodu, skleněný hrnky na čaj, kořenky, ty vnitřní pořadače z bambusu. Na Ikeu nedám dopustit. S malýma dětma mě moc dražší nádobí nebaví. Ale máme set talířů z ASA a nějaké další doplňky od nich na stůl.

A mlýnky na pepř a sůl klasický od MENU, ty jsou krásné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
6.3.24 18:40

Ja mam rada porcelan Thun, ale vse musi byt ciste bile, to je takova moje uchylka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14602
6.3.24 19:51

Vyloženě doplňky kupuju v HM Home. Jsou pekne, zajímavé a ani nestoji moc. Talíre, nadobi, to je mi jedno, nelpím na konkrétních značkách, a hlavně nesmí stát moc a musí vypadat normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
6.3.24 19:54

Běžně IKEA, na tu nedám dopustit. K loňským narozeninám jsem dostala český porcelán konvalinkami s poměnkami. Ten jsem moc chtěla.
Občas něco jako dózy skleněné na byliny a pod, mám z Pepca. Jenže u nás změnili koncept Pepca a nemají tam už vůbec nic, je to hadrárna a tam věci nekupuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
9.3.24 14:48

@Zmatka Z IKEA mám dost doplňků, ale nejsou za mě úplně kvalitní a originální, proto bych chtěla vyzkoušet něco originálnějšího a kvalitnějšího, co dlouho vydrží. :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
9.3.24 16:57
@Neptunka111 píše:
@Zmatka Z IKEA mám dost doplňků, ale nejsou za mě úplně kvalitní a originální, proto bych chtěla vyzkoušet něco originálnějšího a kvalitnějšího, co dlouho vydrží. :D :)

Nevim, jaky doplnky ted myslis. Originalni urcite neni, ale jako na prakticke veci typu poradace a organizery do kuchyne, dozy…na to je skvela :) A kvalitni, bambusoby poradac mame i s detma radu let, zateklo do nej xkrat, krasne drzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KarolinaJanik
25.3.24 08:03

@Alice.Palice9 souhlas. mám od tam sklenice a každá návštěva se ptá odkud jsou :D

• Citovat
  • Upravit
192
6.4.24 17:13

@KarolinaJanik Jaké konkrétní sklenice odtam máte že Vám je chválí každá návštěva? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
6.4.24 17:15

@Zmatka Mám od tam spoustu hrnečků a hned se mi obouchali, dózy odtam nevydržely první návštěvu myčky. :D :D S pořadači zkušenost tedy nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AlexandraEll
6.4.24 22:14

Já jsem už pár let zamilovaná do hrnčířských trhů v Berouně. Takže co se dá sehnat tam mám odtamtud. Pokaždé tam utratim hrozný balík a to jsou víckrát ročně. :D

• Citovat
  • Upravit
16
25.4.24 10:48

Ahoj záleží jaký máš vkus :) jestli chceš něco jednoduchého? barevného? se vzorem? Já mám ráda barevné věci, tak jsem pořídila zelené sklenice a vypadá to super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný