Kazdý víkend u nás spí přítelův kamarád.

10
9.3.24 16:19

Kazdy vikend u nas spi priteluv kamarad.

Zdravím holky.
V září jsme se s přítelem přestěhovali do pronájmu. Zezacatku super, ale zhruba v listopadu u nás začal na přes víkend byvat jeho kamarád (pracuji spolu, takže jsem spolu nonstop) a mě už to začíná vadit, prscuji krátký a dlouhý týden a když mám volný víkend, tak je tady taky, ani nikam nejedeme, jen jim vařím a oni pátek i sobotu od odpoledne do noci chlastaji. Už mě to přestává bavit, přítelovi jsem to řekla, ale změnilo se to asi jen na 2 víkendy a pak zase to stejne. Doma bordel jak v tanku, on s ničím nepomůže a už jsem hotová. Jsme spolu skoro 6 let a 4 měsíce se snažíme o mimi. Už reálně přemýšlím, že znovu začnu brát prášky, nebo od něj odejdu. Už jsem z toho strašně vyčerpaná. Mě má přijet kamarádka na kafe a jak je tady déle jak 2 hodiny už poslouchám kecy že tu byla dlouho. Měla jste to některá podobne někdy? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
952
9.3.24 16:26

To nepochopim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
9.3.24 16:28

Neměla.
Zkus tomu tvému řict, že když je tam jeho kámoš prakticky jako domácí inventář, že se začneš snažit o dítě i s ním ;).

• Citovat
  • Upravit
21905
9.3.24 16:30

To bych nesnesla. Co mu dopovis na tu kamaradku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
9.3.24 16:31

@ontarova.stara to mě nikdy nenapadlo 😆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
9.3.24 16:32

@Eemii že musí pochopit, že se vidíme maximálně 2× do měsíce, i když bydlíme kousek od sebe, a že si máme hodně co říct. Taky nadhodim že on tady má toho kamaráda nonstop, tak že nemá právo být nasranej za 2 hodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
9.3.24 16:34

S tímto puberťákem chceš děcko jo? ty jsi vtipná… 8)
Už bych bydlela jinde anebo sama… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
9.3.24 16:35

@Zwetta no už nad tím dost dlouho přemýšlím, ale furt si říkám, že se to třeba zlepší 🤦🏼‍♀️ jsem moc naivní a důvěřivá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12933
9.3.24 16:42

Ne, neměla, protože s násoskou, který má zapotřebí chlastat jak doga, bych žádnou rodinu neplánovala.
Totální dezolát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama

Nabídnu příteli trojku. Třeba se ho zbavis jednou pro vždy, a když ne..tak si aspoň užiješ. :palec:

• Citovat
  • Upravit
101744
@Brebta23 píše:
@Zwetta no už nad tím dost dlouho přemýšlím, ale furt si říkám, že se to třeba zlepší 🤦🏼‍♀️ jsem moc naivní a důvěřivá

Nezlepší, už teď je raději s kamarádem a ty jsi dobrá jen jako hospodyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8534
9.3.24 16:46

Bylo tebou tak s nim na mimi zapomenu nebo budeš sebevrah :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5140
9.3.24 16:49
@Brebta23 píše:
Zdravím holky.
V září jsme se s přítelem přestěhovali do pronájmu. Zezacatku super, ale zhruba v listopadu u nás začal na přes víkend byvat jeho kamarád (pracuji spolu, takže jsem spolu nonstop) a mě už to začíná vadit, prscuji krátký a dlouhý týden a když mám volný víkend, tak je tady taky, ani nikam nejedeme, jen jim vařím a oni pátek i sobotu od odpoledne do noci chlastaji. Už mě to přestává bavit, přítelovi jsem to řekla, ale změnilo se to asi jen na 2 víkendy a pak zase to stejne. Doma bordel jak v tanku, on s ničím nepomůže a už jsem hotová. Jsme spolu skoro 6 let a 4 měsíce se snažíme o mimi. Už reálně přemýšlím, že znovu začnu brát prášky, nebo od něj odejdu. Už jsem z toho strašně vyčerpaná. Mě má přijet kamarádka na kafe a jak je tady déle jak 2 hodiny už poslouchám kecy že tu byla dlouho. Měla jste to některá podobne někdy? :zed:

Jako 6 let žiješ s přerostlým dítětem a chceš s ním mít dítě? Jsi normální? Fakt nechápu, že si nevážíš sama sebe :roll: A ne, nikdy bych nebyla s takovým člověkem a v životě bych s ním neplánovala rodinu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tartaletka
9.3.24 16:51

Dovedeš si představit, že by si tohle pohodlíčko nechal narušit dítětem? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7719
9.3.24 17:00

Uvažuješ správně. A moc dlouho neváhej. Třeba tvůj partner používá jako antikoncepci právě toho kámoše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný