Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím holky.
V září jsme se s přítelem přestěhovali do pronájmu. Zezacatku super, ale zhruba v listopadu u nás začal na přes víkend byvat jeho kamarád (pracuji spolu, takže jsem spolu nonstop) a mě už to začíná vadit, prscuji krátký a dlouhý týden a když mám volný víkend, tak je tady taky, ani nikam nejedeme, jen jim vařím a oni pátek i sobotu od odpoledne do noci chlastaji. Už mě to přestává bavit, přítelovi jsem to řekla, ale změnilo se to asi jen na 2 víkendy a pak zase to stejne. Doma bordel jak v tanku, on s ničím nepomůže a už jsem hotová. Jsme spolu skoro 6 let a 4 měsíce se snažíme o mimi. Už reálně přemýšlím, že znovu začnu brát prášky, nebo od něj odejdu. Už jsem z toho strašně vyčerpaná. Mě má přijet kamarádka na kafe a jak je tady déle jak 2 hodiny už poslouchám kecy že tu byla dlouho. Měla jste to některá podobne někdy? ![]()
Neměla.
Zkus tomu tvému řict, že když je tam jeho kámoš prakticky jako domácí inventář, že se začneš snažit o dítě i s ním
.
@Eemii že musí pochopit, že se vidíme maximálně 2× do měsíce, i když bydlíme kousek od sebe, a že si máme hodně co říct. Taky nadhodim že on tady má toho kamaráda nonstop, tak že nemá právo být nasranej za 2 hodiny
S tímto puberťákem chceš děcko jo? ty jsi vtipná… ![]()
Už bych bydlela jinde anebo sama… ![]()
@Zwetta no už nad tím dost dlouho přemýšlím, ale furt si říkám, že se to třeba zlepší 🤦🏼♀️ jsem moc naivní a důvěřivá
Ne, neměla, protože s násoskou, který má zapotřebí chlastat jak doga, bych žádnou rodinu neplánovala.
Totální dezolát.
Nabídnu příteli trojku. Třeba se ho zbavis jednou pro vždy, a když ne..tak si aspoň užiješ. ![]()
@Brebta23 píše:
@Zwetta no už nad tím dost dlouho přemýšlím, ale furt si říkám, že se to třeba zlepší 🤦🏼♀️ jsem moc naivní a důvěřivá
Nezlepší, už teď je raději s kamarádem a ty jsi dobrá jen jako hospodyně.
@Brebta23 píše:
Zdravím holky.
V září jsme se s přítelem přestěhovali do pronájmu. Zezacatku super, ale zhruba v listopadu u nás začal na přes víkend byvat jeho kamarád (pracuji spolu, takže jsem spolu nonstop) a mě už to začíná vadit, prscuji krátký a dlouhý týden a když mám volný víkend, tak je tady taky, ani nikam nejedeme, jen jim vařím a oni pátek i sobotu od odpoledne do noci chlastaji. Už mě to přestává bavit, přítelovi jsem to řekla, ale změnilo se to asi jen na 2 víkendy a pak zase to stejne. Doma bordel jak v tanku, on s ničím nepomůže a už jsem hotová. Jsme spolu skoro 6 let a 4 měsíce se snažíme o mimi. Už reálně přemýšlím, že znovu začnu brát prášky, nebo od něj odejdu. Už jsem z toho strašně vyčerpaná. Mě má přijet kamarádka na kafe a jak je tady déle jak 2 hodiny už poslouchám kecy že tu byla dlouho. Měla jste to některá podobne někdy?
Jako 6 let žiješ s přerostlým dítětem a chceš s ním mít dítě? Jsi normální? Fakt nechápu, že si nevážíš sama sebe
A ne, nikdy bych nebyla s takovým člověkem a v životě bych s ním neplánovala rodinu!
Dovedeš si představit, že by si tohle pohodlíčko nechal narušit dítětem? ![]()
Uvažuješ správně. A moc dlouho neváhej. Třeba tvůj partner používá jako antikoncepci právě toho kámoše.