Dcera chce natáčet videa na youtube

Anonymní
6.1.23 12:37

Dcera chce natáčet videa na youtobe

Dobrý den, zajímalo by mě zda byste dovolili svým nezletilým dětem natáčet videa na youtube. 16 dcera to chce už víc přes rok, doufala jsem že jí to přejde ale ne. Už normálně přemýšlím že jí to s nějakými pravidly dovolím, ale nejsem si jistá. Co myslíte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1243
6.1.23 12:42

Na jaké téma? V tomhle věku je to normální, divím se, že se ptá na tvůj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
6.1.23 12:42

No jako pokud to budeš zakazovat, tak to bude dělat tajně a nemáš nárok na to přijít.

Takže ano, pobavte se o základních pravidelch, bavte se o tom, co natáčí a s jakými reakcemi se potkává.

A neřiď jí to, jen ošetřuj případné věci do kterých narazí - potřebuje se to učit sama, už je fakt velká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.23 12:44

@AnneElliot Konspirační teorie, Celebritách, Svoje nepopulární názory.

• Citovat
  • Upravit
1243
6.1.23 12:46
@Anonymní píše:

S tím bych problém neměla. Předpokládám, že kromě pár kamarádek to asi stejně nebude sledovat moc lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
6.1.23 12:49

A co tě vede k tomu to zakázat?

• Citovat
  • Upravit
Janli
6.1.23 12:49

Nezakazovala bych to. Jen bych se dohodla na pravidlech a schvalování obsahu a formy z tvé strany.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
6.1.23 12:51

No tak to ji jednak youtube zablokuje a druhak to bude sloužit jako zdroj další šikany ve škole…

To není dobrý nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14948
6.1.23 12:51

Zákazem nic nevyresis, představ si, ze natáčet to muže i bez tvého svolení :lol: je to hodňouška, ze se té takhle ptá, tak ji to dovol ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.23 12:52

@AnneElliot Tak tím si nejsem moc jistá, teď tohle hodně frčí a dcera je fakt krásná… Taky se může stát že bude dcera trochu víc známa.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
6.1.23 12:52
@Anonymní píše:

aha, no tak to jednak povede k tomu, že ji zablokuje youtube a druhak teda to povede další její šikaně ve škole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
6.1.23 12:53

Můj syn natáčí videa na YT od 7 let. Převážně návody na stavění lega, animace s modelínou, kreslící tutoriály apod. Je poučen, na co si dávat pozor, nejen od nás, ale mají hodně prevencí i ve škole ohledně internetové bezpečnosti, takže za mě bez problému :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.23 12:54

@Ou To jsem teď úplně nepochopila, můžeš to trochu vysvětlit prosím? Tu šikanu samozřejmě chápu i se jí bojím. Ale dcera v tom nevidí velký problém.

• Citovat
  • Upravit
53190
6.1.23 12:56
@Anonymní píše:
@AnneElliot Tak tím si nejsem moc jistá, teď tohle hodně frčí a dcera je fakt krásná… Taky se může stát že bude dcera trochu víc známa.

Pokud chce natáčet sebe, tak bych jí vysvětlila, kam to může vést (stalking, úchyláci, dohledání kdykoli v budoucnu kýmkoli atd.)-natáčet videa může i bez toho, aby byla přímo v záběru ne? Mě tohle přijde ujetý a představuju si, jak někdo po 30 letech najde moje videjka z tohoto věku, to bych se asi hanbou propadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
6.1.23 12:57

Přijde mi dost stará na to, aby věděla, jak se sebeprezentovat. Chtěla bych jen vidět, co dělá. Pochopení bych pro to moc neměla, jsem konzerva a veřejné vystupování na internetu moc nemusím. Ale odmala jsem zpívala a hrála na nástroj, to jsem občas musela veřejně vystoupit. Ale tohle mi prostě přijde „zbytečný“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí