Dcera furt kašle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
313
6.3.23 06:49

Dcera furt kašle

Zdravím, dcera 3,5 roku samozřejmě začala od září chodit do školky a samozřejmě je spíše nemocná než, aby tam chodila, ale o cz mě jde. Když už jsem si zvykla, ze je teda furt nemocná tak mě štve ta délka. Nyní je tři týdny(dnes začínáme 4 týden)doma měla jen rýmu a kašel, ale kašel ji furt neustupuje. Minulý týden jsme byli u doktorky a poslechově je dobrá, ale aby do ní tři týdny dávala všelijaké sirupy a ji to nepomahalo to mě docela štve. Přes den dáváme Musocolvan a na noc Sinecod a Auerius a i zábaly na krk děláme a mazeme psím sadlem a dnešní noc zase celá prokaslana. V pokoji kde spíme moc netopime a vetrame, pouštím i vlhcovac vzduchu.Ji takhle nic není je plná energie, ale jakmile začne něco dělat tak se hned začne dusit včera jsme šli jen na malou procházku a dusila se. Jsem už bezradná a vím, že když půjdeme dnes zase k dr tak skončí zase na Atb které ji až tak nepomůžou :( Někdo nějaké rady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5664
6.3.23 07:12

Nám se kašlem v noci projevila alergie na roztoče a z toho měl syn ustavičný kašel. Taky jsem byla bezradná, jak může tak dlouho kašlat. Doktorka mu vzala krev, tam se to projevilo a poslala nás na alergologii, kde se konečně nasadily vhodné léky. Zkuste to, za to nic nedáte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ibi
4168
6.3.23 07:26

Taky bych zkusila alergologii. U nás dcera 2,5 roku od září v jeslich, podzim víc nemocná než zdravá. Pořád kašel, porad nudle u nosu. U nás to nakonec vypadá na astma :? Dostala inhalátor a od té doby je líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29532
6.3.23 07:28
@RockFous píše:
Zdravím, dcera 3,5 roku samozřejmě začala od září chodit do školky a samozřejmě je spíše nemocná než, aby tam chodila, ale o cz mě jde. Když už jsem si zvykla, ze je teda furt nemocná tak mě štve ta délka. Nyní je tři týdny(dnes začínáme 4 týden)doma měla jen rýmu a kašel, ale kašel ji furt neustupuje. Minulý týden jsme byli u doktorky a poslechově je dobrá, ale aby do ní tři týdny dávala všelijaké sirupy a ji to nepomahalo to mě docela štve. Přes den dáváme Musocolvan a na noc Sinecod a Auerius a i zábaly na krk děláme a mazeme psím sadlem a dnešní noc zase celá prokaslana. V pokoji kde spíme moc netopime a vetrame, pouštím i vlhcovac vzduchu.Ji takhle nic není je plná energie, ale jakmile začne něco dělat tak se hned začne dusit včera jsme šli jen na malou procházku a dusila se. Jsem už bezradná a vím, že když půjdeme dnes zase k dr tak skončí zase na Atb které ji až tak nepomůžou :( Někdo nějaké rady?

Zašla bych na alergologii a plicní vyšetření. Mohlo se rozjet astma. Takto to má synovec a má na to inhalátor, vždy se mu to zhorší po nemoci. Pak je zase celý čas v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
6.3.23 07:31
@Lil Kitkatt píše:
Nám se kašlem v noci projevila alergie na roztoče a z toho měl syn ustavičný kašel. Taky jsem byla bezradná, jak může tak dlouho kašlat. Doktorka mu vzala krev, tam se to projevilo a poslala nás na alergologii, kde se konečně nasadily vhodné léky. Zkuste to, za to nic nedáte.

My jsme na alergologii byli a nic ji tam nevyšlo doktorka říkala že ve 3 letech se to všechno ještě vyvíjí že to chce ještě za čas opakovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
6.3.23 07:51
@RockFous píše:
My jsme na alergologii byli a nic ji tam nevyšlo doktorka říkala že ve 3 letech se to všechno ještě vyvíjí že to chce ještě za čas opakovat

Moji dceri na alergo, taky nic nevyslo. Ale potize ma, tez ma inhalator. Jeji ji 9. Zkus vyprat celou postel na 60, vysat postel. Ja mam alergii na roztoce a kdyz zacinam smrkat a kaslat, vyperu postel a je mi hned lip. Mensi me tez kasla tak 3 tydny, nakonec je z toho streptokok,( donutila jsem dr. udelat vyter z krku.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
6.3.23 08:25

Ahojky, neviděli ji na ORL? Nemá třeba zvětšenou nosní mandličku? Synovi byla vidět i volným okem jak mu čouhala z nosohltanu, strašně mu to vadilo, taky pořád kašlal, pořád mu zatékalo do krku, vnoci se dusil, atd… A jak se vyndala mandle, nemocnost se rapidně snížila plus ustaly obtíže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.23 08:53

Asi bych už zkusila plicní. Taky jsem teď měla kašel od konce ledna, teď je to 5 týdnů a už je to mnohem lepší. Po 3 týdnech kašle jsem to měla ještě podobně jako Tvá dcerka, během 4. týdne se to zlepšilo výrazně. Je teda pravda, že po 3 týdnech jsem přestala brát veškeré léky (měla jsem Erdomed od lékařky), na plicní jsem byla poslána a astma vyloučeno.
Ségra s neteří taky kašlou dlouho, teď prostě ty dlouhé kašle asi jsou.

Takže k doktorce, požádat o plicní vyšetření a dle toho pak postupovat dál. No a léky bych zkusila vysadit, mě to hrozně pomohlo jak mě nenutil Erdomed vykašlávat. Stejně jsem sama normálně vykašlávala. Ale to se samozřejmě domluv s doktorkou, třeba to Tvá malá potřebuje.

• Citovat
  • Upravit
76159
6.3.23 09:13
@RockFous píše:
Zdravím, dcera 3,5 roku samozřejmě začala od září chodit do školky a samozřejmě je spíše nemocná než, aby tam chodila, ale o cz mě jde. Když už jsem si zvykla, ze je teda furt nemocná tak mě štve ta délka. Nyní je tři týdny(dnes začínáme 4 týden)doma měla jen rýmu a kašel, ale kašel ji furt neustupuje. Minulý týden jsme byli u doktorky a poslechově je dobrá, ale aby do ní tři týdny dávala všelijaké sirupy a ji to nepomahalo to mě docela štve. Přes den dáváme Musocolvan a na noc Sinecod a Auerius a i zábaly na krk děláme a mazeme psím sadlem a dnešní noc zase celá prokaslana. V pokoji kde spíme moc netopime a vetrame, pouštím i vlhcovac vzduchu.Ji takhle nic není je plná energie, ale jakmile začne něco dělat tak se hned začne dusit včera jsme šli jen na malou procházku a dusila se. Jsem už bezradná a vím, že když půjdeme dnes zase k dr tak skončí zase na Atb které ji až tak nepomůžou :( Někdo nějaké rady?

tak trochu nevím, co chceš - stěžuješ si, že 3 týdny dítě užívá jenom sirupy a když vám zítra doktorka dá atb, tak to se ti také nelíbí :nevim:
a jak píše nade mnou - dokud dítě užívá Mucosolvan, bude kašlat pořád - je to lék na podporu vykašlávání, takže nutí ke kašli,
já mám také dceru, co pořád kašle - 1.února jsem vysadila jakékoli léky na kašel a v noci pustila difuzér s Vincentkou - celý únor to fungovalo, ovšem 27. února začala kašlat zase, takže dokonalé to taky není, ale dobrý měsíc klidu,
nosní mandli má venku a alergie byla vyloučena :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+