Pubertální dcera má problém

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.3.24 10:49

Dcera má problém s tam dole...

Ahoj holky, strašně mě trápí jedna věc, s kterou za mnou dnes přišla moje pubertální dcerka. :nevim: Stěžuje si, že ji smrdí jak rybina a nevím, co s tím mám dělat. Nic ji nesvědí, nepálí a nemá ji zarudlou. Ke gynekologovi se nám nechce, protože se dcera bojí lidí. Na internetu jsme našly, že bysme ji měly pomazat tvarohem/smetanou. :P Děkuji předem za rady. :nevim:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
35435
17.3.24 10:54

Nahlášeno

• načítám...
Anonymní
17.3.24 10:57

@JancaS84 Za co? Neporušila jsem žádná pravidla. Pokud nevíš, tak se člověk bát lidí opravdu může. Vyhledej si to na internetu.

• Upravit
15094
17.3.24 11:00

Jdi trollit jinam ty rybino..

• načítám...
Anonymní
17.3.24 11:08

@smile_xxx A co je na tom špatně? Jak to mám asi nazvat, podle toho zápachu? Nechápu, proč mě nahlašujete. Žádná pravidla jsem neporušila. Takže mi nemají za co nic odstranit.

• Upravit
24741
17.3.24 11:15

Pokud jsi opravdová, pak nikoliv smetana či tvaroh, ale živý bílý jogurt kvůli kvasinkám!
dále v lékárně gynopevaryl
jako první pomoc lze i naředěný tea-tree oil zevnitř i ven..

ale dle textu jen blbě trollíš, to je tu pořád…

PS : jednou mi povídal kolega, že z dcery taky děsný smrad, čím dál horší…
holka si zapomněla vevnitř tampon, dávala tam druhé, na ten první zapomněla, nebyla tam už ani šňůrka tím, že tam furt cpala další..
přišel na to po pár týdnech až gyndař..
na světě je možné skoro všechno.. 8)

• načítám...
5906
17.3.24 11:16

Pokud netrolíš, zajdi si do lékárny a poraď se.Je dost léků volně prodejný prodejných na tyhle problémy. A ten smajlík z vyplazeným jazykem taky není zrovna vhodný k tomu dotazů.

• načítám...
35696
17.3.24 11:17
@Anonymní píše: Více

Jestli jsi dospělá žena, tak asi víš, co dělat se zánětem.

• načítám...
Anonymní
17.3.24 11:18

@Lucy75 Děkuji. Konečně někdo, kdo si hned nemyslí že trollím. :kytka:
Možná to vyznělo jako trollení, ale opravdu není. Toto je moje první diskuse. V životě jsem na tohle téma nic nezakládala. Pak se můžete přesvědčit, protože mi nic neodstraní. :nevim:

• Upravit
24741
17.3.24 11:21
@Anonymní píše: Více

hele, já se tu nedivím ničemu ani moc nevěřím,
ale tento problém je častý a sama si pamatuju, jak mne to v 17 na mašinách (motorkový výlet na Slovensko s partou) vyděsilo po nějakém koupání a jak na mne banda čekala, než jsem skočila na gyndu a tam mi to vysvětlili a stará praktická zkušená sestra pak poradila i ten fígl s tím bílým živým jogurtem ;)
hlavně žádné Monte, Termixy a smetany prosím :mrgreen:

• načítám...
Anonymní
17.3.24 11:23

Troll to být fakt nemusí. Dobře radí Lucy75. Úplně chápu dceru, že se jí na gynekologii nechce, mě by tam v pubertě nikdo nedostal…

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA

• (4.5) + 41 recenzí

Poradna pediatra