Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Lucy75 píše: Více
Taky jsem slyšela o takovém případě. Bohužel to skončilo Syndromem toxického šoku a holka málem umřela. Jak dopadla tahle?
@smile_xxx píše: Více
ano, to měla
proto to tak strašně smrdělo a dostala i antibiotika ![]()
ti říkám, možné je všechno… (skoro).. a už se stalo více ženám, že si při výměně (třeba v opilosti či po drogách) nevytáhly ten první tampon a nacpaly další.. zažila jsem to na gyn. prohídkách dvakrát, a to není mým oborem mravnost, jen to byly výjezdy/pohotovosti
@Serpentini dobře, do 2 týdnů byla ok, atb…
ty ostatní dvě už jsem pak neviděla, ale přežily to obě, nebylo to prostě tak dlouho, aby na to zemřely, měly úplně jiné problémy, jedna šla rovnou na záchytku…
A to chceš řešit jak?
Dotáhnout dceru proti její vůli k lékaři?
@Anonymní píše: Více
pokud má ale holka faktický zánět, tak je to bakteriální záležitost a to je pak i gynopevaryl a tea-tree oil slabej, natož pak bílý jogurt a záněty jsou rozhodně na návštěvu lékaře a atb!! taky jí to může poškodit vejcovody a těžký zánět klidně způsobí i neplodnost
takže žádná legrace
já bych zkusila dnes babské rady a pokud subjektivně nepomohou, tak s holkou na gyndu.. nejlépe k ženě… zvládne to.. nakonec to zvládneme všechny i když to příjemné není
na mne vzal starý poloslepý gyndař v 15 studené roztahovací kleště, myslela jsem, že zemřu
to snad dnes už se neděje.. za ten zážitek by ho v USA každá zažalovala - nemusela jsem chodit 30 let do práce jak chodím, sakra.. ![]()
takže s mladýma holkama zásadně doporučuju empatického lékaře-lékařku
vlídného, nejlíp mladého
ti staří jsou postižení komančema, posledně tam čekáme s 15letou zneužitou holkou ve tři ráno, pan doktor se vzbudil po půl hodině (holka v nervech, třes), došel a říká nasraně : Nooo, tak co to tu zas od vás máme!!!???
bych ho rovnou jebla pánvičkou, kdybych nějakou měla po ruce, hnus, co se ve zdravotnictví stále děje.
@Anonymní píše: Více
Tvarohem mazali léčitelé v devadesátkách a točili pružinou. ![]()
@Lucy75
Já jsem na gyndě byla a nezvládla jsem to…
Jinak s Tebou souhlasím, mladší gynekologové jsou určitě mnohem lepší, co jsem slyšela, ti starší bývají „řezníci“…
Ten gynekolog, u kterého jsi byla s tou holkou, to je fakt hnus…já bych se asi otočila a vyhledala jiného lékaře (spíš lékařku), klidně v jiné nemocnici (ale nevím, jestli je to reálné, abys v rámci své práce objížděla nemocnice a hledala empatickou lékařku).
Teď mě napadá, možná je to blbost, ale bylo vůbec nutné, aby ta holka byla vyšetřená už ve tři ráno? Chápu, že to vyšetření proběhnout muselo, ale opravdu by to pár hodin nepočkalo? Neobhajuji toho doktora, to vůbec, ale umím si představit, že na noční pohotovosti nepracují zrovna nejpříjemnější lidé…
Je to hnus, opravdu se mi teď udělalo špatně, když na tu holku pomyslím, zneužitá a pak ještě musí absolvovat vyšetření, navíc u takového…Taky bych ho asi praštila něčím po hlavě…Neumím si představit být v kůži té holky ![]()
Opravdu příčetná matka pubertální dcery napíše „problém s tam dole“? ![]()
@MiaBea píše: Více
Vždyť to tady dospělý ženský píšou standardně. ![]()
Zakladatelko, se zapáchajícím výtokem musíte na gynekologii, na to žádný volně prodejný lék ani jogurt nepomůže. Tady už je nutná cílená léčba po kultivaci výtěru.
Já jsem pochopila, že je to ironie. Ale jako někdo, kdo má s gyn. vyšetřením opravdu obrovský problém, tu holku chápu…Na terapie chodím, nic se tím však nezměnilo…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat