Dcera se strašně potí při kojení

1398
8.9.14 12:35

Dcera se strasne poti pri kojeni

Ahoj, holky, mam petimesicni dceru a pri kazdem kojeni je doslova mokra jsko mys, hlavne tedy na hlave a v obliceji, ma hodne vlasku a ty jsou vzdycky komplet mokre a oblicej same krupeje potu.

Po probuzeni rano to same, je fakt, ze ja se taky dost potim, ale teda ona bude chudera, pokud se to nezlepsi.

Maji to i Vase deti? Je to vezny jev, dedicnost? Diky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101834
8.9.14 12:37

@Pandorka Tak takový extrém doma nemáme, ale tedy obě děti jsou výrazně horkokrevnější než já, takže onu poučku, že dítě má mít o vrstvu víc, jsem si velmi rychle upravila na to, že mají mít o vrstvu méně než já :-)
A ráno se občas zpocené budí taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1398
8.9.14 12:39
@j.a.n.i1 píše:
@Pandorka Tak takový extrém doma nemáme, ale tedy obě děti jsou výrazně horkokrevnější než já, takže onu poučku, že dítě má mít o vrstvu víc, jsem si velmi rychle upravila na to, že mají mít o vrstvu méně než já :-)
A ráno se občas zpocené budí taky…
:mrgreen: taky to tak mame, ona je chudatko, takze po zkusenostech uz ji nenavlekam, aby nevypotila dusicku :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
8.9.14 12:40

@Pandorka potili se mi tak oba kluci, jeden z toho vyrostl druhy zatim ne. Nadeje umira posledni 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
8.9.14 12:44

@Pandorka Naše se taky potí, vlásky má po spánku úplně mokrý. Při kojení ji držíš v náručí, tak to je pravděpodobně od toho. Jiné řešení než střídmější oblékání neznám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1398
8.9.14 12:47
@poppaea píše:
@Pandorka Naše se taky potí, vlásky má po spánku úplně mokrý. Při kojení ji držíš v náručí, tak to je pravděpodobně od toho. Jiné řešení než střídmější oblékání neznám :)

ja ji prave moc nedrzim, hlavne ji kojim vleze a neni ani namacknuta na mne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1398
8.9.14 12:47
@quinny píše:
@Pandorka potili se mi tak oba kluci, jeden z toho vyrostl druhy zatim ne. Nadeje umira posledni 8)

tak neda se nic delat, tohle je drobnost, hlavne, ze jsou ta nase mladatka zdrava :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
8.9.14 12:52

@Pandorka Aha, no ono potivějšímu dítěti může stačit i to, že vůbec leží na podložce a u toho se namáhá. Taky netuším, co při tom má na sobě. Jinak možná bych to pro jistotu řekla pediatrovi, ale pochybuju, že by se to nějak řešilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1398
8.9.14 12:58

@poppaea urcite ji to reknu, ona se poti i ve vajicku, proste hruza, asi ji potidim nejake funkcni bodycko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
8.9.14 13:02

@Pandorka Jo, s pocením v autosedačce máme taky zkušenosti - jak ve vajíčku, tak ve větší. Naštěstí před asi 2 měsíci jsme koupili nějakou cool vložku do sedačky, sice stála asi 800, ale to je fakt zázrak, po 2 hodinách spánku v autě má dítě vlásky, krk i záda úplně suché :dance: (než se polije pitím :mrgreen: ) Fakt lituju, že mě nenapadlo něco takovýho pořídit už dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1398
8.9.14 13:46

@poppaea mohla bys mi, prosim, poslat odkaz? A to je nejaka univerzalni vlozka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
8.9.14 13:47

Já nechci rozhodně strašit, ale probrala bych to s pediatrem. Když měl malý často v zimě virozy, které se manifestovaly pouze zvýšenou teplotou, zkoumala jsem všechno možné, ptala se i na nádory, a bylo mi řečeno, že se při nich např. děti hodně potí, zejména v noci, budí se spocené. V tomto případě to asi nebude ten případ, ale já od té doby pocení hlídám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
8.9.14 13:54

@Pandorka Možná je nějaká univerzální, nicméně my kupovali přímo na naši sedačku: http://www.mall.cz/…o-phoenixfix?…
Myslím, že když se podíváš na příslušenství k vaší autosedačce, třeba něco budou mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
8.9.14 13:56

POdle me k teplu od Tebe se jeste namaha a tim se poti. Dcerka se u toho taky celkem poti a ma vlasky v zadu potem splavene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1398
8.9.14 20:28

Urcite to reknu doktorce, taky myslim, ze to nic nebude, ale pro jistotu, podle me to proste zdedila, ja se potim uplne hrozne i u polevky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí