Nechce být v kočárku!

3
6.9.14 02:04

Nechce být v kočárku!!!

Zdravím všechny maminy; často jsem si pročítala vaše rady ostatním, tak jsem se rozhodla obrátit na vás, protože bych potřebovala poradit. Můj problém se tyká kočárku, náš Matyášek (5 měsíců) v něm prostě nechce byt a to za žádnou cenu. Do 4 měsíců to bylo v pohodě, ale pak se to najednou změnilo a od té doby je to boj. Vyzkoušela jsem snad všechno; ležení na bříšku oběma směry, odmontovaní boudičky aby mohl vidět ven, zabavení hračkami, dokonce jsme ho přendali do sportáku a zvedli mu trochu zádička aby viděl ven a výsledek byl stejný. Samozřejmě jsem ho zkoušela několikrát nechat „vyřvat“, ale po 20 minutách hysterického řevu jsem to vzdala. Takže to za chvíli vypadá tak, že nesu malého na rukách (má 9 kg) a před sebou si ten kočárek tlačím! Doma je hodný, je zvyklý ležet v postýlce, na gauči, v autosedačce se mu také líbí, ale jakmile ho už jen v chodbě položím do kočárku, tak je strašný řev.
Poraďte mi prosím co s ním.
Předem moc a moc dekuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15995
6.9.14 02:25

Porid nostitko a kocar nech doma :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
6.9.14 06:49

Nosítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
6.9.14 07:11

Nosítko, šátek, autosedačka na podvozek? Případně sporťák a trochu pozvednout. (Vím, že některé tu budou ječet, že mu zničíš páteř, ale podle mě, když v tom nebude půl dne a položíš ho hned, jak vytuhne, tak to taková trága nebude.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
6.9.14 07:34

Tak to asi nositko, jine vychodisko moc neni :think:

@Slečna Ferka dyt to psala, ze zkouseli sportak pozvednout a nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
6.9.14 07:41

Nosítko nebo šátek. Měla jsem to tak s první a kočárek akceptovala, až když seděla a to taky ne na dlouho.
Jak mě štvaly ty rady, že abych zhubla, mám chodit na dlouhé procházky :roll:.
Máš to nošení na podzim a zimu, to je dobrý. Já z toho měla i lepší pocit než z kočárku, aspoň si je člověk jistý, že je dítěti teplo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
6.9.14 07:44

@Danet stejne je to u nás, kočárek mam jak nakupni vozik :mrgreen: Od 2 mes jsem malou vencila v manduce, v 5.mes jsme ji dali do sportaku v leze-trochu to pomohlo…a teď stále vystupuje a nosim. Nebo jdem s nositkem ci jen v naruci. Naši male uz je pres rok a navíc ma jen lehce pres 8kg tak to mam snazší, ale rvou situaci dobre znám. Také jsem vyzkousela a zkouším ale bez uspechu :( vyjdi malému vstříc a netrap se tim :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
6.9.14 08:36

@Danet tak asi fakt to nosítko… Má 5 m a 9 kg?! Wow, syn má v roce a půl 10kg a kousek :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1774
6.9.14 09:04

Nejlepe satek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Il4
61
6.9.14 09:30

Měli jsme stejný problém. Šátek všechno vyřešil. Často je to i praktičtější. (do města) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
6.9.14 09:45

Taky jsem pro nosítko, používáme tak od těch 5m a paráda… náš teda ale kočár snese.
@Kies Co na tu váhu doktorka? Můj měl v roce 8,5kg a dr dost remcá, že je podvyživenej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
6.9.14 14:05

@Danet nosítko, za mě Kibi, z manduky mi děti po roce začaly vyrůstat. Bude to chtít ještě nějakou širší mikinu, pod kterou dítě zapneš nebo nosící kapsu, je lepší nosit pod obleením a hřát se navzájem než navlíkat dítě jak pumpu a nosit na bundě. Na záda batoh a jdeme ;)
Co se týká větších nákupů, používám tašku na kolečkách, kočárek netřeba 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
6.9.14 15:51

@fenny nas mel v roce 9kg rovnejch, dr. to neresila, je drobnejsi od narozeni :nevim: ted ma neceleho 2,5roku a ma stezi 12kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
6.9.14 19:23

@jane-e No, to bude ono, náš měl totiž porodní váhu přes 4kg… takže ji na roce akorát zdvojnásobil a správně má být trojnásobná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
6.9.14 20:07

@fenny tabulkove.. pokud je zdravy a normalne se vyviji a dobre ji, tak nevidim duvod to nejak hrotit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí