Mlíčko z prsu u chlapečka

36
4.9.14 21:08

mlicko z prsu u chlapecka

Ahojky mam 14ti denniho chlapecka a na kontrole mi pani doktorka rekla ze maly ma nejak vice hormonu a proto mu z prsicek vyteka mlicko. :nevim: chtela bych se zeptat jestli nemate nektera podobnou zkusenost. Diky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2271
4.9.14 21:09

Syn to po narození měl také, trvalo to asi 2 týdny. Je to ze zvýšené hladiny hormonů z porodu a z mléka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
4.9.14 21:11

Jeste jsem o tom prave nikdy neslysela. A vymackavali jste to nebo nechali. Nam dr rekla at mu hrudnicek nahrivam teplou plinkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
4.9.14 21:20

Já to tedy měla u dcer, bylo to prý myma hormonama a mně zas říkala dr, tvaroh. Bývají i tepla ta prsicka,. A ještě poradila líh co se dává na pupik tím pomazat a to pomohlo. Jinak to má opravdu hodně miminek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
4.9.14 21:21

Můj syn to měl taky, nic jsem s tím nedělala, vymizelo to samo :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
4.9.14 21:37

@elizabeta2 může to mít ještě pozůstatek ženských hormonů z tvého těla.. malá mi v porodnici „menstruovala“, chlapeček taky trochu zvětšená prsíčka měl. Odezní to. Jiný případ by byl, že by to nějak získával stravou.. napadá mně kojení a hormonální antikoncepce (kojíš, bereš?) nebo pak špatně čištěná voda. Používáš kojeneckou převařenou, pokud jste na UM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
4.9.14 22:03

@elizabeta2 Měla jsem to u dcery a syna, nic se s tím nemělo dělat. Samo to přešlo, nebolí to. Hlavně nic nevymačkávej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
4.9.14 23:02

Měli to oba moji kluci. Nic jsem s tím dělat neměla. Během pár dnů to zmizelo samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí