Hylak forte na prdíky

16
2.9.14 13:03

Hylak forte na prdíky

Aho maminky…chtěla jsem se zeptat jestli máte zkušenost s kapkamy Hylak na prdíky u mimča. Malá na to dost trpí..vyzkoušela jsem baby swiss..espumisan, infacol, baby calm…
já piju fenykl čaj,,,hlídám si co jím..Malý je 5 týdnů. Tak zkoušíme dál co by zabralo. Zatím to užívá první den.Ona by tak spala ale usne mi na 20 minut a pak se začne kroutit, slyším jí jak prdíkuje ale začne plakat a takhle to jde celý den. V noci je to lepší..budí se co dvě hodky, nakojím a spí dál…díky za odpovědi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4620
2.9.14 13:07

Co probiotika? Nám zabral BioLac Baby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
2.9.14 13:15
@geilens píše:
Co probiotika? Nám zabral BioLac Baby

Probiotika jsem dávala od swiss a ten hylak je něco podobného obsahuje ty zdravě prospěšné bakterie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
2.9.14 13:18

Ahoj, my jsme měli Hylak na průjem nebo je ještě naopak vhodný na zácpu. Nemá moc dobrou chuť, tak to malý ani moc nechtěl.
Zkoušeli jste obyčejný odvar z kmínu?
Ono někdy nepomůže nic, až mimino z toho vyroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
2.9.14 13:28

Za 5 týdnů jste toho vystřídali až moc a Hylak forte je pro malou zbytečný dryák. Dává se po infekčních průjmech na obnovení mikroflory a funkčnosti peristaltiky :! :idea:
U nás zabrala kombinace Espumisanu a pokládání na teplý rašelinový polštářek - bříškem nebo na něj, masírování bříška, když bylo nejhůře rektální tyčinka.
Hlavně je potřeba trpělivost a delší dobu na zažití kapiček nebo čehokoliv.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
2.9.14 13:29

Ja dávala malýmu i feniklovy čaj docela to pomohlo a taky bylo dobry masírovat brisko měla jsem olejicek od weledy a taky pomohlo nahřívat brisko nam zádný kapky nepomahali a první 3 mesice bylo peklo malej plakal i 3 hodiny v kuse a kolikrát i celou noc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
2.9.14 13:39

Tak nepij ty hnusočaje s fenkylem! já jsem si myslela u první holky že fenykl je na prdíky, ale holka potom ještě horší. pak mi řekla dr. že některé děcka fenykl nesnesou, a má to opačný efekt! hylak mimina můžou ale na průjem při střevní chřipce, je to fakt driák jak prase který jediný působí i na srajdy v egyptě a ty to chceš dát miminu? neblázni!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
2.9.14 13:42

@Paaja22 Zkoušela jsi ten HYLAK? Je to kyselé jako ocet. Pokud chceš prckovi pomoct od prdů, kup Bio-Gaja. Cca po 3 týdnech užívání máte po problému.

Můj syn měl cca ve 3 měsících E-coli, mudra ho léčila 2 měsíce Hylakem. Malý jak viděl lžičku, tak už začal hysterák. Bakterie, ale byla pořád ve střevech.

Pak na můj dotaz, jestli není něco jiného, nám poradila Bio-Gaju a bylo jak po bakterii, tak po bolení bříška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
2.9.14 13:43
Mě právě pani v lékárně říkala že na prdíky to dávat můžu,tak těd nevím jesli radši nekoupit něco jinýho když e to spíš na zácpu a průjem :think:
@maxi2408 píše:
Za 5 týdnů jste toho vystřídali až moc a Hylak forte je pro malou zbytečný dryák. Dává se po infekčních průjmech na obnovení mikroflory a funkčnosti peristaltiky :! :idea:
U nás zabrala kombinace Espumisanu a pokládání na teplý rašelinový polštářek - bříškem nebo na něj, masírování bříška, když bylo nejhůře rektální tyčinka.
Hlavně je potřeba trpělivost a delší dobu na zažití kapiček nebo čehokoliv. :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
2.9.14 13:50

Té paní bych :zed: :cert:…prosím Tě, raději něco jiného. Tohle je pro její malinkatý organismus nesmírná a zbytečná zátěž, zbytečně razantní řešení, které může být ve výsledku dost kontraproduktivní.
Přidej i čajíčky - u fenyklu jsem také měla pocit, že spíš prdíky vyvolává, dávala jsem slabý kmínový odvar nebo klasickou dětskou směs, všechny ostatní pomůcky - dudlíky, lahvičky - antikolikové. Plus ty různé mechanické pomůcky - nahřívací polštářky, masážičky a úspěch máš zaručen. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
2.9.14 14:13

Tak tu asi nejni maminka která by to vyloženě používala na prdíky… :( mám chut do tý lékárny dojít a vylejt to té ‚pani‘na hlavu..fakt!! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
2.9.14 14:17

Doporučuji kapky BioGaia. po 14 dnech užívání je klid od bolení bříška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
2.9.14 14:19
@Paaja22 píše:
Tak tu asi nejni maminka která by to vyloženě používala na prdíky… :( mám chut do tý lékárny dojít a vylejt to té ‚pani‘na hlavu..fakt!! :evil:

Ne vyloženě na prdíky se to fakt nepoužívá ;) Sab simplex jste zkoušeli, chce to ale ty kapičky na prdíky užívat dlouhodoběji, jinak jak už jsem psala, musí se vydržet, miminko povyroste, začne se hýbat a bude dobře.
Jo a nevím nevím jestli by to té lékárnici nevyžralo oči, je to jak citron :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
2.9.14 14:32

@Paaja22 došla bych to paní vrátit, s tím, ať si laskavě přečte příbal. leták. Na bolest bříška - prdíky, to fakt není. Zkus nějaké z předešlých kapek, ale vydrž aspoň týden - 14 dní než do zabere. Nebo fakt ten kmín. odvar. Kmín určitě doma máš. Cvičit s nožičkama, nahřívat a masírovat bříško. Já vím, že je to strašný, když prcek řve…ale musíš vydržet. Hůř už snad nebude. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí