Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
To same ale od cca 2,5 mesicu. Trochu me pomohl satek, byl to des.
Zlepsilo se to po pul roce veku, do te doby takove domaci vezeni ![]()
@jane-e Zdravý byl celý rok, až tento týden měl nějakou virózu, ale už se z toho vylízal. Vyvíjí se normálně a dobře jí jenom pokud neví o tom, že jí
Je to s ním celkem peklo, ale celkově bych řekla, že toho za den sní dost. Teď 3 týdny po roce měl už 8,9kg, takže přibral 350g za 3 týdny, což je u něj obvykle přírůstek tak za 2 měsíce. Jenže do toho ta viróza, kdy měl 2 dny horečky a další 2 dny ještě taky skoro nic nejedl, takže celkově teď asi zase zhubnul. Ale tak to byla snad jen jednorázovka a zase se bude pomalu šplhat nahoru s tou váhou…
Zakladatelce se omlouvám, že jí tu spamuju ![]()
@Kies Ten můj prďola je právě vysokej docela dost (80,5cm), ale ta váha je fakt mizerná, lezou mu žebra ![]()
@fenny tak v roce mel 9100g… Takze az ted jsem zjistila, ze za pul roku nabral jen kilo
ale podvyzivene rozhodne nevypada ![]()
@Kies byl velkej už při narození, přibírá 1kg každý měsíc. Sice to vypadá že je pěkný „cvalda“
, ale je hrozně dlouhý; měří 73 cm.
@fenny hele,17.9. jdeme na 18m prohlidku, tak uvidime, ale porad je na nejakych 3 percentilech ci co, jak s vyskou, tak vahou, je to proste drobek. Ja jsem mala, drobna, hubena, manzel vyrostl na 183cm az v 15ti, takze za nas ok a doktorka snad nic mit taky nebude a teda nikdy nic nerikala, jen je proste drobnejsi… Syna jsem shodou okolonosti dnes vazila ‚doma‘ a ma 10,1kg ;-D tak uvidime pristi tyden, prespristi tedy.. Kdyztak pisnu;-)zitra se ti mrknu kolik mel v roce