Nechce být v kočárku!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kies
6.9.14 23:56

@fenny hele,17.9. jdeme na 18m prohlidku, tak uvidime, ale porad je na nejakych 3 percentilech ci co, jak s vyskou, tak vahou, je to proste drobek. Ja jsem mala, drobna, hubena, manzel vyrostl na 183cm az v 15ti, takze za nas ok a doktorka snad nic mit taky nebude a teda nikdy nic nerikala, jen je proste drobnejsi… Syna jsem shodou okolonosti dnes vazila ‚doma‘ a ma 10,1kg ;-D tak uvidime pristi tyden, prespristi tedy.. Kdyztak pisnu;-)zitra se ti mrknu kolik mel v roce

• Citovat
  • Upravit
31744
7.9.14 00:17

To same ale od cca 2,5 mesicu. Trochu me pomohl satek, byl to des.
Zlepsilo se to po pul roce veku, do te doby takove domaci vezeni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
7.9.14 09:32

@jane-e Zdravý byl celý rok, až tento týden měl nějakou virózu, ale už se z toho vylízal. Vyvíjí se normálně a dobře jí jenom pokud neví o tom, že jí :mrgreen: Je to s ním celkem peklo, ale celkově bych řekla, že toho za den sní dost. Teď 3 týdny po roce měl už 8,9kg, takže přibral 350g za 3 týdny, což je u něj obvykle přírůstek tak za 2 měsíce. Jenže do toho ta viróza, kdy měl 2 dny horečky a další 2 dny ještě taky skoro nic nejedl, takže celkově teď asi zase zhubnul. Ale tak to byla snad jen jednorázovka a zase se bude pomalu šplhat nahoru s tou váhou…

Zakladatelce se omlouvám, že jí tu spamuju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
7.9.14 09:33

@Kies Ten můj prďola je právě vysokej docela dost (80,5cm), ale ta váha je fakt mizerná, lezou mu žebra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
7.9.14 13:23

@fenny tak v roce mel 9100g… Takze az ted jsem zjistila, ze za pul roku nabral jen kilo ;) ale podvyzivene rozhodne nevypada ;)

• Citovat
  • Upravit
verulicek
7.9.14 13:32

@Danet manduca, šátek. nemyslím, že kočárek je nevyhnutelně nutná věc. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3
8.9.14 09:09

@Kies byl velkej už při narození, přibírá 1kg každý měsíc. Sice to vypadá že je pěkný „cvalda“ :D, ale je hrozně dlouhý; měří 73 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí