Položení na nohu

63
5.9.14 19:40

Položení na nohu

Chci se zeptat když krmím své 3 měsíční miminko mám na jedné ruce opřenou jeho hlavičku a zadeček opřený o mojí nohu v polosedu..vadí to natěch 5 minut když by děti neměli sedět do té doby dokuď si sami nesednou??abych mu neublížila ve vývoji páteře atak když dopadá na zadeček???já nevím jak to srozumitelně napsat doufám že mi rozumíte :))) děkuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16986
5.9.14 20:00

@bafinek myslim, ze ti prakticky sedi a to vadi. poloz si na klin slozeny polstar a az na ten dej miminko do skoro lehu. Hlavinku a zadicka mej na ruce, zadecek na tom polstari a tak si na nej nebude dosedat, bude v pololehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
5.9.14 20:03

Myslím že na 3 měsíční miminko je to dot velká zátěž. Nedělala bych to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
5.9.14 20:10

@bafinek takto myslis? Foto je z netu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
5.9.14 20:32

Jo jo jako na té fotce akorát že v druhé ruce mám flašku a ne prso :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
5.9.14 20:41
@Weru píše:
@bafinek takto myslis? Foto je z netu :mrgreen:

podle mě je foto ok :nevim: možná si dát pozor, aby mělo mimčo výš kolínka než kyčle - aby bylo jakoby v klubíčku…ale jinak myslím, že je to dobré - líp se polyká než vleže.

• Citovat
  • Upravit
46867
5.9.14 20:56
@verulicek píše:
podle mě je foto ok :nevim: možná si dát pozor, aby mělo mimčo výš kolínka než kyčle - aby bylo jakoby v klubíčku…ale jinak myslím, že je to dobré - líp se polyká než vleže.

Taky si myslim. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
5.9.14 20:57
@bafinek píše:
Jo jo jako na té fotce akorát že v druhé ruce mám flašku a ne prso :)))

Tak to je v pohode, jen si dej pozor na to co pise @verulicek a muzes v klidu krmit dal ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
5.9.14 21:11

Jo jo tak děkuji moc za radu moc moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
5.9.14 21:17

Váha hlavičky nesmí být na páteř, ale musí spočívat na ruce, pak je to OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
5.9.14 21:19

@lekarnicka28 :palec: ale třeba moje malá si ve třech měsících už hlavu hezky držela..tak záleží jak to má zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
6873
5.9.14 21:27

Já jsem leželea vedle prcka a on ležel opřený o kojící polštář - takže neměl kolínka výše jak kyčle a vypadá v pořádku. Btw. tak aji ležel, když se nekrmil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
5.9.14 21:38

No tu hlavičku má položenou na mojí ruce jako když jsme na bříšku tak jí taky hezky zvedá ale když hamá tak ne to jí má položenou na mí ruce…mi měli zlomenou kůstku mezi ramenem a krkem když jsem rodila tak se nak zlomila to se prý stává tak do 6 neděl nemohl na bříško tak začíná až teď pomalu zvedat hlavičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
5.9.14 21:46

@verulicek držení hlavičky je otázka šíjového svalstva, které se zpevňuje a procvičuje jako první..ale ve 3 měsících když dítě posadíš na svislo, co udělá páteř je, že se pod tíhou hlavičky prohne, zakulatí a dost často ne jen v jednom směru, ale i tak trochu do stran a to později vede k tak častým skoliozám páteře u dětí. Když posadíš dítě v 9ti měsících, svaly trupu jsou už natolik silné, že páteř má dítě rovně a nikam se mu neprohýbá a nehroutí a v tom je ten rozdíl. Takže ve 3 měsících určitě neplatí jak to má zakladatelka..tam to mají ještě všichni stejně.. ;) Neposazovat a nenosit na svislo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
5.9.14 21:57

@lekarnicka28 nosila jsem svisle v šátku i na ruce v klubíčku. není svisle jako svisle :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure