Když dcera vysává...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.4.26 23:23

Dcera, úklid

Ahoj, všimla jsem si, když jsem si omylem vysála ponožku v sušičce na prádlo, že v sáčku vysavače je spoustu plastových dílků stavebnic, a podobně. Dcera vysává(16) i synův pokoj, jednou týdně. Nikdy jsem ji ale neviděla, že by při vysávání něco úmyslně vysála, ale zase jsem tomu moc pozornosti také nevěnovala. Avšak, při hledání ponožky, nevím, či je tomu potřeba zvýšit pozornost, či je to v pořádku a běžné?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16165
21.4.26 23:26
@Anonymní píše: Více

Jak se omylem vysaje ponožka v susicčce na prádlo? 8o Jako ze dcera vysává a vysava i stavebnici? Asi jsem moc střízlivá a nechapu vubec, vo co go :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15665
21.4.26 23:33

No jestli se vám doma takhle běžně po zemi povalují ponožky nebo cokoliv jinýho? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
21.4.26 23:36

Co tě vlastně trápí? Chceš zjistit, jestli to dcera dělá schválně? Nebo jestli všechny šestnáctileté děti vysávají sourozencům hračky? Nebo chceš tomu vysávání věcí nějak předejít? Případně něco úplně jiného?

Pravda, jsem jedináček, takže to možná nedokážu dostatečně pochopit, ale říkám si, že kdybych měla bratrovi vysávat jeho pokoj, kde na zemi leží kostičky, nebudu zrovna nadšená. A vysát nějakou tu kostku se zrovna nabízí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
21.4.26 23:38

Asi se nasr..štvala, že si smrádě malé neumí uklidit stavebnici, tak ji vysála. Neměla stavebnice zavazet v cestě. Samozřejmě se holka nebude chválit, že něco vysaje schválně, protože to zavazelo v cestě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
22.4.26 00:06

Ani se nedivím, vysávat bratrovi pokoj by se mi teda chtelo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15665
22.4.26 00:46
@ilutnover píše: Více
:mrgreen:
Nj, pravda…
To když si tenkrát můj syn, ještě jako malý, vysával svůj pokoj, tak vyluxoval snad absolutně všechno co leželo na zemi. :cert:
No a pak jsem se taky divila, co to je v tom sáčku tak tvrdýho? A byly tam pastelky i propiska. Vůbec se nenamáhal, si to tam všechno nejdřív uklidit. Teď už to naštěstí bere o něco zodpovědněji.
No i když… :cert: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3015
22.4.26 00:50

Vůbec nechápu dotaz :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15665
22.4.26 00:57
@Jazmine píše: Více

No, je to tak trochu pracnější na pochopení a nejen po tom prvním přečtení… :lol:
Přiznám se, že jsem to četla asi třikrát. :oops:
Ale řekla bych, že si tam zakladatelka asi popletla domácí spotřebiče. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
22.4.26 01:05
@Jazmine píše: Více

Nejdřív popis toho, proč se šťárala v pytli s bordelem z vysavače - vysála ponožku a chtěla jí vylovit. Našla tam lego, které vysála dcera u syna v pokoji. Nikdy ji neviděla něco takového udělat, nejspíš si myslela, že to dcera posbírá, když to vidí. A ptá se, jestli je to v pořádku, nebo jestli tomu má věnovat pozornost :mrgreen:
Podle mě je to v pořádku, přece se u toho nenechá načapat a ušetří čas i záda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2728
22.4.26 05:06

Jako starší ségra jsem taky nesnasela luxovat bráchovi pokoj, takže chápu že tvoje dcera neřeší ze mu pár kostek vyluxuje. Ma to mit uklizene. Jestli je malý, máš byt s ním, pomoct mu uklidit a dát mu lux do ruky ať šmrdlá a chápe, ze svůj prostor si uklízí sam. Můj tak jede od 3 let, ted v 8 mu to prijde zcela normalni, uz to celkem umi a nekdy vypada ze ho to i bavi. Naopak to platí též, on nemá co vysávat ségry pokoj, to je jeji území. Společně prostory vysavat na střídačku dcera/syn, nebo dcera/ty/manzel. Bydlíme spolu, dum udržujeme spolu. Nedělej z dcery uklizecku jen pro to ze je holka. Syn ti vyroste, odejde a bude mit svou domácnost. Je důležité aby věděl co to obnáší a ze se to samo neudělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101483
22.4.26 06:10

No, předně nevidím sebemenší duvod, proc by dvera mela bysavat bratruv pokoj… Pokud je tak děsně maly, ze to nezvládne, tak to mas udelat ty nebo otec, což teda nebude, když uz si hraje s legem, takže si to může delat sam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33210
22.4.26 06:54

Co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
22.4.26 06:58

Moje deti maji lego, od mala… kosticky kam se podivas… a musim rict, ze jsem je tajne taky vysavala ( ne hromady, ale kdyz se proste jedna nekde valela) :mrgreen: Ze zacatku teda ne, ale bylo to nekonecne… nesmel to vedet muj ex, ten vzdycky nadaval… Nastesti tyto casy jsou uz pryc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15084
22.4.26 07:09

Synův pokoj uklízej ty a neřeš blbosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...