Dceři padají vlasy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
847
6.3.19 10:52

Vezměte ji k trichologovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22
6.3.19 11:00

U trichologa jsme byli také ,když se ten problém objevil a všichni mě ubezpečovali, že je vše v pořádku. Možná tedy zkusíme další kolo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.19 11:04

A testovala dr stitnou zlazu?
Je to dost dulezite, trvej na tom.

• Citovat
  • Upravit
22
6.3.19 11:18

I štítnou žlázu má v pořádku, musíme pravidelně docházet na endokrinologii, protože měli podezření na predcasnou pubertu. Tam dělali všechny možné testy. Bojím se nějaké vnitřní záležitosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
6.3.19 11:22

Ja to mela jako mala (bylo mi cca 6 nebo 7 let). Opravdu masivni padani vlasu. A byla to stitna zlaza (hyperfunkce) v kombinaci se stresem. Jak se uklidnil zdroj stresu, zpravila se i funkce stitne zlazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
6.3.19 11:24

Setkala jsem se s tím-alopecie. Na důvod se nepřišlo, vše v pořádku. Podle posledních zpráv místa, kde ji vlasy zcela vypadaly, pomalu zarůstají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
6.3.19 11:55

Máte nějaké doporučení kam se obrátit? Nikdo tomu nevěnuje velkou pozornost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
6.3.19 14:35

@Helen222
Doporuceni nemam. Jen mam zkusenost, ze po nekterych nemocech vlasy padaji hodne a dlouho. Mela jsem v puberte jen pitomou salmonelu a vlasu mi zbyla tak pulka.kozari to neresili, vlasy se pak celkem obnovily. Ale byl to des a chapu Tve starosti - jsou to sice „jen“ vlasy, ale u zen je to plesateni opravdu stigmatizujici.drzim palce at se to spravi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
6.3.19 15:01

Už jsem s ní byla snad úplně všude, jen mi řekli, že je to následek nemoci, kterou prodělala cca před rokem vysoke teploty a 6 dní v nemocnici. No nevím, zda to může být tím…dermatologove v podstatě vůbec neřeší, asi se tedy nervuji zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí