Dceru šikanují spolužáci

209
19.9.13 23:27

Dceru šikanují spolužáci

Ctěla bych se pradit dcera mi chodí s brekem domů stím, že se ji splužáci smějí, že je tlustá schovávají ji učebnice, sešity a svačinu neustále mi doma brečí, když jsem to probýrala ve škole, tak to pomohlo jen na chvýli neustále se ji posmívají já už nevím poradte mi jestly se schyluje k šikaně nejspíš půjdu rovnou za ředitelkou děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5473
19.9.13 23:30

Rozhodně za učitelkou, ředitelkou, řešit hned, než bude hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
19.9.13 23:34

Hned řešit aby nebylo pozdě, aby se to nerozjelo ještě víc, prosím tě a kolik jim je do které třídy chodí? je to hrozné co se děje, přeju ti aby se to vyřešilo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
19.9.13 23:35

@niv1986 No děti umí být kruté a pokud je opravdu tlustá, tak pak může být asi lehce terčem posměchu. Je to i o tom, že ona není se sebou spokojená, děti tohle lehce vycítí a dají to člověku „sežrat“.. Kdyby působila sebejistě a v pohodě, tak jí nikdo nic neřekne. Je tedy možné, že i kdyby byla štíhlejší, tak by si ji stejně zase dobírali, jen kvůli něčemu jinému..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30474
19.9.13 23:36

Je to velmi nepříjemné. Mohla bych se zeptat, jestli je dcera skutečně výrazně silná a jestli se má ráda? Jedna věc je pomoci ji ve vztahu k vrstevníkům, ale mnohem důležitější bych viděla, jak ji pomoci, aby byla zdravá, pokud trpí obezitou, abys i ty jí pomohla se životosprávou, pohybovými aktivitami, prostě zamyslet se nad tím, jestli tahle situace nevolá po změně i u ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
19.9.13 23:39

Dcera je baculka, ale problém je v tm že moc hodná a neumí se bránit, jen ji nemůžu vidět, jak mě každodeně chodí ze školy zněčím novým co ji udělaly ve škole přitom je nejlepší žákyně ve třídě s učením

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fibingerka
19.9.13 23:40
@niv1986 píše:
Ctěla bych se pradit dcera mi chodí s brekem domů stím, že se ji splužáci smějí, že je tlustá schovávají ji učebnice, sešity a svačinu neustále mi doma brečí, když jsem to probýrala ve škole, tak to pomohlo jen na chvýli neustále se ji posmívají já už nevím poradte mi jestly se schyluje k šikaně nejspíš půjdu rovnou za ředitelkou děkuji za radu

Regulerní postup je: třídní, ředitel a pak inspekce. Nejdřív vždy za třídním učitelem! Ten to má řešit jako první. To, co popisuješ, už je forma šikany. Takže za třídní(m) a řešit, pokud třídní nechce řešit, za ředitelem.

• Citovat
  • Upravit
6536
19.9.13 23:42
@niv1986 píše:
Dcera je baculka, ale problém je v tm že moc hodná a neumí se bránit, jen ji nemůžu vidět, jak mě každodeně chodí ze školy zněčím novým co ji udělaly ve škole přitom je nejlepší žákyně ve třídě s učením

no kdyby nebyla silnější tak si jí budou dobírat že je šprtka děti dokážou bejt krutý vždycky si něco najdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
19.9.13 23:43

Baculka je pohybu má myslím dost co se týče stravování, tak dodržujeme to c musí je alerkik a astmatik a máme i ekzémy, takže spousta dodržování, aleto bych zašla zase někam jinam nevidím důvod k tomu i přesto aby se takhle chovaly to není důvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
19.9.13 23:46

Chodí do 4 třídy, takže deset…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
19.9.13 23:50

Říkala mi, že nemá žádnou kamarádku, že i ty co měla že se přidaly k těm c se ji smějí už opravdu nevím jak dál, ale řešit to musím pořád jsem to odkládala že je to třeba časem omrzí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
19.9.13 23:50

@niv1986 chudák je to hrozné, začlo to letos? nebo i dřív? hlavně to řeš a co kamarádky má? jestli je někdo s ní nebo jen taková samotářka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
19.9.13 23:52

Tady je těžké radit.. Bála bych se, aby to věčným stěžováním si u učitelek, ředitelek apod nevedlo ještě k horšímu. Asi bych spíše oslovila rodiče dětí a vaší dceři bych nalajnovala dietu plus hodně pohybu. Určitě je špatná v tělocviku, jako to opravdu ale je k popukání, jak se ty silnější děti snaží někde udržet, někam se vyhoupnout apod.. :) Ale měli jsme ve třídě holčenu, byla silnější, ale ta vám měla páru, byla neuvěřitelně hbitá, obratná, házela snad 30 m do dálky, fakt šikovná, no a té by se nikdo nikdy neposmíval, nebyl prostě důvod. No zkuste se s vaší dcerou o tom bavit, proč ty děti na ni útočí, jaký je asi ten pravý důvod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
19.9.13 23:55

No tak samozřejmě že nadváha je důvod k tomu aby se ji smály, proboha je jim 10 let. I když záleží jak velká ta nadváha je :think: děti se smějí za vše, jakékoliv vybočení z „normálu“ je po zásluze odměněno. Je to hnus ale tak to je.

edit: špatné označení nicku ;)

Příspěvek upraven 20.09.13 v 00:05

• Citovat
  • Upravit
5473
19.9.13 23:57
@nikitomi píše:
Tady je těžké radit.. Bála bych se, aby to věčným stěžováním si u učitelek, ředitelek apod nevedlo ještě k horšímu. Asi bych spíše oslovila rodiče dětí a vaší dceři bych nalajnovala dietu plus hodně pohybu. Určitě je špatná v tělocviku, jako to opravdu ale je k popukání, jak se ty silnější děti snaží někde udržet, někam se vyhoupnout apod.. :) Ale měli jsme ve třídě holčenu, byla silnější, ale ta vám měla páru, byla neuvěřitelně hbitá, obratná, házela snad 30 m do dálky, fakt šikovná, no a té by se nikdo nikdy neposmíval, nebyl prostě důvod. No zkuste se s vaší dcerou o tom bavit, proč ty děti na ni útočí, jaký je asi ten pravý důvod..
8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati