Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dcera ma posledni dobou tiky. Ted se ji to zhorsilo. Nemuze ani usnout. Dnes je to extremni. Jenze ji to jde z podkoleni jamky, pod lopatkou, ted ji to nuti i hlavou skubat. A vse jen na leve strane. Horcik davame, ale zadna zmena. Hned v pondeli jdeme k mudr. Neprijde mi to normalni.
![]()
@MM282 píše:
Dcera ma posledni dobou tiky. Ted se ji to zhorsilo. Nemuze ani usnout. Dnes je to extremni. Jenze ji to jde z podkoleni jamky, pod lopatkou, ted ji to nuti i hlavou skubat. A vse jen na leve strane. Horcik davame, ale zadna zmena. Hned v pondeli jdeme k mudr. Neprijde mi to normalni.![]()
Kolik je dceři? Normální to opravdu není, vypadá to jako problém s CNS. Rozhodně to chce doktora!
@MM282 píše:
Dcera ma posledni dobou tiky. Ted se ji to zhorsilo. Nemuze ani usnout. Dnes je to extremni. Jenze ji to jde z podkoleni jamky, pod lopatkou, ted ji to nuti i hlavou skubat. A vse jen na leve strane. Horcik davame, ale zadna zmena. Hned v pondeli jdeme k mudr. Neprijde mi to normalni.![]()
Kolik jí je? Přechodná tiková porucha je u dětí poměrně běžná. I ve více epizodách v průběhu několika let. Určitě je vhodná porada s pediatrem, vyšetření na neurologii k vyloučení vážných nemocí.
Zakladatelka to resila jiz koncem prosince. Dceri je 10 let.
10 let. Zitra jdeme k lekari. Vcera jsme byli na vylete, a je to hned na ni poznat, kdyz je unavena, ze je to vecer mnohem horsi. Rano se vzbudi a je to celkem dobre.
@milwinka horcik davam a na ten b complex jsem uz koukala. Koupim ho