Dcery zvlastni tiky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
164
14.1.23 23:10

Dcery zvlastni tiky

Dcera ma posledni dobou tiky. Ted se ji to zhorsilo. Nemuze ani usnout. Dnes je to extremni. Jenze ji to jde z podkoleni jamky, pod lopatkou, ted ji to nuti i hlavou skubat. A vse jen na leve strane. Horcik davame, ale zadna zmena. Hned v pondeli jdeme k mudr. Neprijde mi to normalni. :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2666
15.1.23 00:58
@MM282 píše:
Dcera ma posledni dobou tiky. Ted se ji to zhorsilo. Nemuze ani usnout. Dnes je to extremni. Jenze ji to jde z podkoleni jamky, pod lopatkou, ted ji to nuti i hlavou skubat. A vse jen na leve strane. Horcik davame, ale zadna zmena. Hned v pondeli jdeme k mudr. Neprijde mi to normalni. :,( :,(

Kolik je dceři? Normální to opravdu není, vypadá to jako problém s CNS. Rozhodně to chce doktora!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44180
15.1.23 04:43
@MM282 píše:
Dcera ma posledni dobou tiky. Ted se ji to zhorsilo. Nemuze ani usnout. Dnes je to extremni. Jenze ji to jde z podkoleni jamky, pod lopatkou, ted ji to nuti i hlavou skubat. A vse jen na leve strane. Horcik davame, ale zadna zmena. Hned v pondeli jdeme k mudr. Neprijde mi to normalni. :,( :,(

Kolik jí je? Přechodná tiková porucha je u dětí poměrně běžná. I ve více epizodách v průběhu několika let. Určitě je vhodná porada s pediatrem, vyšetření na neurologii k vyloučení vážných nemocí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14690
15.1.23 09:07

Zakladatelka to resila jiz koncem prosince. Dceri je 10 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
15.1.23 10:20

10 let. Zitra jdeme k lekari. Vcera jsme byli na vylete, a je to hned na ni poznat, kdyz je unavena, ze je to vecer mnohem horsi. Rano se vzbudi a je to celkem dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1742
15.1.23 12:12

Zkuste vyšší dávky hořčíku a k tomu B-komplex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
15.1.23 12:22

@milwinka horcik davam a na ten b complex jsem uz koukala. Koupim ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie