Ztracené kapky do očí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Ounou
13.1.23 20:16

Ztracené kapky do očí

Ahoj všem,

dotaz ze série pitomých, ale fakt si nevím rady. Syn má od úterý předepsané antibiotické kapky do očí Tobrex (užívání 5× denně).

A bohužel se mi je povedlo někam ztratit a víkend před náma 🤦🏻‍♀️ Prohledala jsem úplně všechno, nikde nejsou. Co dělat v případě, že je fakt nenajdu? Dr. je u sebe zase až v pondělí, což u u atb problém.

Díky předem za rady a zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1292
13.1.23 20:24

Nemám s tím zkušenost, ale asi bych zkusila zavolat na oční do nemocnice, zda by vám mohli vystavit recept…? Ale obávám se, že asi budou chtít abyste přijeli…

Občas také vídám na diskusích na FB (na těch mistnich), že maminky poptávajícího léky na recept, zda někdo nemá přebytečné doma…ale nevím zda to nejsou kapky, co se hned vyhazuji.

Víc mě nenapadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ounou
13.1.23 20:28
@Perníček22 píše:
Nemám s tím zkušenost, ale asi bych zkusila zavolat na oční do nemocnice, zda by vám mohli vystavit recept…? Ale obávám se, že asi budou chtít abyste přijeli…

Občas také vídám na diskusích na FB (na těch mistnich), že maminky poptávajícího léky na recept, zda někdo nemá přebytečné doma…ale nevím zda to nejsou kapky, co se hned vyhazuji.

Víc mě nenapadá.

Díky, napadá mě právě to samé (s tou nemocnicí). Od nikoho bych je nebrala, nemají se sdílet s nikým jiným.

• Citovat
  • Upravit
1292
13.1.23 20:34
@Ounou píše:
Díky, napadá mě právě to samé (s tou nemocnicí). Od nikoho bych je nebrala, nemají se sdílet s nikým jiným.

Kde jinde než v nemocnici by měli poradit…snad :nevim:
Já osobně bych si léky od nikoho také nevzala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí