Dečka na kyčle a oblečení

68
17.4.13 10:29

Decka na kycle a obleceni

Holky mam dotaz, vcera mala dostala na 3 tydny decku na kycle Dr. rekla ze se ma davat pres plenu ale ja ji tim padem nedostanu do zadneho obleceni. Kamaradka tu decku dava pres obleceni ale taky nevi jestli se tim nesnizi ucinost mate s tim zkusenosti? A jeste jedna vec mala je ted hodne uplakana za jak dlouho si na ni vase deti zvykl.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
188
17.4.13 10:39

Ahoj,
dečku malá nosila půl roku v kuse ve dne v noci. Zvykla si na ni hned, protože vlastně jen ležela tak ji ničemu nevadila. a dávala jsem ji normálně přes oblečení. nejlíp na nějaké polodupky, nebo punčochy, ale to už by ji asi bylo horko. Pod oblečením to neměla nikdy, protože by se mi do žádného nevešla. a 3týdny utečou jako voda :)
Tak přeji ať jsou nožky brzo v pořádku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
17.4.13 10:40

Mě doktorka na kyčlích řekla, že to mám dávat na oblečení ať nemusím nakupovat větší oblečení kvůli tomu..dávala jsem to teda na oblečení a za 6 týdnů už měla kyčle ok, takže tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
17.4.13 10:41

My nemeli decku, ale takovou ortezu, ta se davala pres obleceni, ale muselo byt uzke, treba do kombinezy jsem dceru nedala.

ja myslim, ze normalne pres dupacky, ci puncosky, leginky je dat muzes.

zvyknou si, ale dceru to taky nekdy stvalo. Tri tydny ubehnou rychle a pak uz to snab bude dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
17.4.13 10:43

Kup oblečení o čislo větší a neměl by být problém. Radil mi to doktor u širokého balení i u třmínků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
17.4.13 10:54

Ahoj my meli decku tri tydny, pak reminky. Vsechno sem davala pred obleceno, ted uz to je v pohode, je teplejc, takze se tolik nestrojej.:P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
17.4.13 11:28

Holky diky moc :-) snad to pomuze a trminky nebudou potreba. Uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
17.4.13 11:33

Ahoj, eřetí dcerka dostala dečku v 6týdnech, nosila-dávala jsem jí jí do další kontroly ve 3m, v noci furt, přes den na pár hodin a vždy přes oblečení. Je podzimní. Pomohlo to, potom už nebyla třeba. Tak přeju aby i u Vás přinesla kýžený výsledek.
PS: Malá se v té dečce pár dnů rozčilovala potom si zvykla.Ale nadšená nebyla, nikdy.

• Citovat
  • Upravit
68
17.4.13 11:41

Dekuju :-). Doufam ze u nas nebude taky dlouho treba ale tu jednu kycli ma dost zatuhlou tak uvidime…No rozcilovat se asi taky bude :-) hlavne trpela dost na koliky a ted to bylo lepsi kdyz zacala poradne kopat tak ted kdyz se nemuze tolik hybat tak se to snad zase nezhorsi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iji
249
17.4.13 11:42

Ahoj. Určitě jí dávej přes oblečení. Moje dcera ji měla od 4 měsíců do půl roku. Dávala jsem jí přes oblečení, protože právě by se mi do ničeho nevešla. Účinost to nesnižuje, protože jde jen o to, aby ty nožičky byly od sebe a na to oblečení nemá vliv. Tak hlavně ať se vám to brzo srovná :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí