Déčko - nová televize pro děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35545
31.8.13 11:40

http://www.digiprijem.cz/…a-ct-art.php#… já sleduji ještě tady diskusi, také zajímavé :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
31.8.13 11:44

Hm, tak koukám na seznam těch vysílačů a asi máme smůlu. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
31.8.13 11:46
@PetraJ píše:
Hm, tak koukám na seznam těch vysílačů a asi máme smůlu. :cert:

Když já nevím na jaký vysílač chytáme…zjistím to nějak??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
31.8.13 11:47
kozisek píše:
Ahojky, prosím vás, podařilo se už někomu naladit novou televizní stanici pro děti Déčko? U nás tedy stále nic, zkoušela jsem to na všech „přijímáčích“ a prostě nechytačka, tak nějak jsem myslela, že „veřejnoprávní“ televize se „naladí“ sama, obzvláště je-li to pro děti :nevim:
Tak jestli máte někdo radu, sem s ní 8)

Satelit ji našel sám, jen jsem ji zkopíroval mezi ostatní programy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
31.8.13 11:50
@syselinka píše:
Já to naladila přes automatické ladění a funguje..

U nás taky tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
31.8.13 12:13

Našlo se mi to samo, akorát se to zařadilo úplně nesmyslně mimo abecedu, ačkoli vše ostatní je seřazené… teď jede Princové jsou na draka :) Dělání, dělání, všechny smutky zahání :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
31.8.13 12:13

Holky s UPC našlo vám to Déčko???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
31.8.13 12:24

http://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?… zkusím to asi za měsíc, tyhle pohádky syna stejně neba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
31.8.13 12:39

Holky a jde to přes klasickou antenu? nebo jen přes satelit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
31.8.13 12:45
@martina1988 píše:
Holky s UPC našlo vám to Déčko???

jj, máme ho ale až na 93. kanálu…taky jsem myslela, že se nenaladilo. Až pak mě napadlo to projet a je až takhle vzadu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
31.8.13 12:58

@griet01 Děkuju ;-) máme to tam taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
31.8.13 13:07
@lucotek píše:
A kdy se ti to naladilo?? já zkouším od rána a nic.-(

přepínala jsem programy a našla jsem ho jako poslední…naladil se sám od sebe :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DéčkozBrna
31.8.13 15:37

@zanetka2712 mám starou telku, domácí set-box a domácí anténu a automatickým laděním se mi to podařilo

• Citovat
  • Upravit
18584
31.8.13 16:55

Poděbrady také nic- přes anténu. Volala jsem na jejich linku, prý patříme pod Prahu Ládví (40km, kanál 37) a pokud nám to nejde, máme si nechat zkontrolovat na baráku anténu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jinak prý každopádně Déčko je prý jakoby „navíc od nich“, jako nám pro radost ( :mrgreen: ne doslova, ale nebudu psát celou tu omáčku kolem) a budou se snažit, aby to fungovalo. Mám si to prý kdyžtak zapnout přes internet :mrgreen:

(jinak teda chlap byl naprosto v pohodě, asi je něčím chudáky dopujou, aby to psychicky ustáli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: - tel.261 136 113)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
déčkozbrna
31.8.13 19:03
@miru81 píše:
Poděbrady také nic- přes anténu. Volala jsem na jejich linku, prý patříme pod Prahu Ládví (40km, kanál 37) a pokud nám to nejde, máme si nechat zkontrolovat na baráku anténu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jinak prý každopádně Déčko je prý jakoby „navíc od nich“, jako nám pro radost ( :mrgreen: ne doslova, ale nebudu psát celou tu omáčku kolem) a budou se snažit, aby to fungovalo. Mám si to prý kdyžtak zapnout přes internet :mrgreen:(jinak teda chlap byl naprosto v pohodě, asi je něčím chudáky dopujou, aby to psychicky ustáli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: - tel.261 136 113)
Myslím,že všichni operátoři na call centrech musí být nadopováni na nervy :-D :pankac:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný