Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
http://www.digiprijem.cz/…a-ct-art.php#… já sleduji ještě tady diskusi, také zajímavé ![]()
@PetraJ píše:
Hm, tak koukám na seznam těch vysílačů a asi máme smůlu.
Když já nevím na jaký vysílač chytáme…zjistím to nějak??
kozisek píše:
Ahojky, prosím vás, podařilo se už někomu naladit novou televizní stanici pro děti Déčko? U nás tedy stále nic, zkoušela jsem to na všech „přijímáčích“ a prostě nechytačka, tak nějak jsem myslela, že „veřejnoprávní“ televize se „naladí“ sama, obzvláště je-li to pro děti
Tak jestli máte někdo radu, sem s ní
Satelit ji našel sám, jen jsem ji zkopíroval mezi ostatní programy.
@syselinka píše:
Já to naladila přes automatické ladění a funguje..
U nás taky tak.
Našlo se mi to samo, akorát se to zařadilo úplně nesmyslně mimo abecedu, ačkoli vše ostatní je seřazené… teď jede Princové jsou na draka
Dělání, dělání, všechny smutky zahání ![]()
http://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?… zkusím to asi za měsíc, tyhle pohádky syna stejně neba ![]()
Holky a jde to přes klasickou antenu? nebo jen přes satelit?
@martina1988 píše:
Holky s UPC našlo vám to Déčko???
jj, máme ho ale až na 93. kanálu…taky jsem myslela, že se nenaladilo. Až pak mě napadlo to projet a je až takhle vzadu ![]()
@lucotek píše:
A kdy se ti to naladilo?? já zkouším od rána a nic.-(
přepínala jsem programy a našla jsem ho jako poslední…naladil se sám od sebe ![]()
@zanetka2712 mám starou telku, domácí set-box a domácí anténu a automatickým laděním se mi to podařilo
Poděbrady také nic- přes anténu. Volala jsem na jejich linku, prý patříme pod Prahu Ládví (40km, kanál 37) a pokud nám to nejde, máme si nechat zkontrolovat na baráku anténu
![]()
Jinak prý každopádně Déčko je prý jakoby „navíc od nich“, jako nám pro radost (
ne doslova, ale nebudu psát celou tu omáčku kolem) a budou se snažit, aby to fungovalo. Mám si to prý kdyžtak zapnout přes internet ![]()
(jinak teda chlap byl naprosto v pohodě, asi je něčím chudáky dopujou, aby to psychicky ustáli
- tel.261 136 113)
@miru81 píše:
Poděbrady také nic- přes anténu. Volala jsem na jejich linku, prý patříme pod Prahu Ládví (40km, kanál 37) a pokud nám to nejde, máme si nechat zkontrolovat na baráku anténu![]()
![]()
Jinak prý každopádně Déčko je prý jakoby „navíc od nich“, jako nám pro radost (ne doslova, ale nebudu psát celou tu omáčku kolem) a budou se snažit, aby to fungovalo. Mám si to prý kdyžtak zapnout přes internet
(jinak teda chlap byl naprosto v pohodě, asi je něčím chudáky dopujou, aby to psychicky ustáli
![]()
![]()
- tel.261 136 113)
Myslím,že všichni operátoři na call centrech musí být nadopováni na nervy![]()