Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
koupili jsme si krasnou bežovou koženou sedačku (byl to naš sen) tak jsme ji pořídili, jenže jsem trošku nedomysleli, jak to bude vypadat ![]()
ta sedačka je opravdu robustní a doost nam to teď zmenšilo prostor.. jak byste k bežove sedačce vymalovali? nebo jake dat doplňky?
Je tady někdokdo by mi byl schopen poradit? at se nám to libi? ![]()
Díky
@moonulkaa pokud jé sedačka béžová, tak vymalovat min jednu stěnu žlutou nebo sv zelenou. Mám a vypadá to hodně dobře
to samé doplňky, nějaké barvičky, jinak to vypadá stretilně, ideální barvy žlutá, sv zelená, oranž… ![]()
@moonulkaa K béžové ti půjdou skoro všechny barvy, akorát bych volila nějáký trošku kontrast. Záleží jakou máš podlahu a ostatní nábytek. Jestli je všechno světlé, tak bych třeba vymalovala jednu stěnu svítivější zelenou / červenou a ve stejné barvě koupila kobereček pod konferák + nějáké doplňky. Svíčky, obaly na květináče apod. ![]()
Mli jsme béžovou a rozhodně bych nedělala barevnou divočinu, vymalovat barvičkou latte a doplňky, krémové, hnědé, béžové
@ikyki píše:
Mli jsme béžovou a rozhodně bych nedělala barevnou divočinu, vymalovat barvičkou latte a doplňky, krémové, hnědé, béžové
máme to stejně, je to hezký a žádná divočina
@ikyki píše:
holky a nemůžete mi to prosím vyfotit pro představu?
@dani24687 píše:
taky prosím fotečku ![]()
@dani24687 píše:
Jak stejný jako barevnjší?
@moonulkaa píše:
holky a nemůžete mi to prosím vyfotit pro představu?
no už to tak nemáme, můži ti sem pak hodit foto kuchyně, mám béžové vrchní díly a k tomu laté barvičku
Určitě bych taky volila světlejší barvu… nevěděla jsem jak ji popsat ale to laté sedí! Doplňky bych klidně dala odvážnější pokud máš ráda barvy. Za mě ale zemitý… zelená, hnědá, šedá.
Nebo za tu sedačku jednu stěnu vytapetovat nějakou vzorovanou tapetou ale zas ne moc barevnou, vybrala bych i barvu té sedačky a třeba s bílou a o něco tmavší kombinací. Nějakej pěknej moderní vzor. Tapet je spousta a pokud je muž šikovnej tak to zvláddne.
@ikyki píše:
Jak stejný jako barevnjší?
ne, stejný jako ty, taky žádná divočina
@dani24687 píše:
ne, stejný jako ty, taky žádná divočina
Dřív barvičky letěli teď se vrací zase trošku harmoničtější pojetí…to ale neznamená, že to co selíbí nám dvoum se musí líbit jinejm
@moonulkaa
já bych to se stěnou taky moc nepřeháněla. Nemám ráda řvavé barvy, protože se brzy okoukají
Dala bych stěnu taky nějaký odstín latté a doplňky bych třeba vybarvila. protože doplňky můžeš kdykoliv vyměnit, ale přemalovávat sytou barvu moc nejde. Jak už psaly holky - nadekorovat obaly od květináče, kobereček, svíčka na parapetu, polštářky na sedačce.
Ale samozřejmě můj názor
A já ti nic vyfotit nemůžu, protože máme kombinaci černo bílé - koženou sedačku máme černou, takže ta je dominantní sama o sobě
Držím pěsti, ať se dílo podaří ![]()
@dani24687 píše:
Presne tak, ja uz myslela, ze doba zlutych a zelenych je pryc. A co takhle nejakou tapetu?