Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Maminky a holky za kolik se prodávají vlašské ořechy, za kolik byste je prodali vy, domácí, ručné loupané, díky za radu?
Ježiši…nepřipomínej mi to…máme dva ořešáky…
Už se to ZASE blíží… ![]()
@ajajajajaj V obchodě? Draze, velmi draze. Myslím, že nejak ke 200,– A my? Ani za milion, loni je spálil mráz a nebyli žádný a i teď jich taky nebude moc.
U nás je kupuji v malém obchodě s ovocem a zeleninou, za 220,–/kg
Tak u nás v trhu se pohybují vyloupané 250/300kg. Menší okresní město. Teda tak to bylo loni, protože byla celkově špatná úroda.
V Brně je prodejní stánek jedné pekárny z okresního města a mají tam cedulku: „Stále vykupujeme loupané vlašské ořechy - 100Kč/kg.“ No, asi jich moc nevykoupí…
@Jura007
u nás vykupuje cukrárna za 150/kg, no ale výhodnější je prodat si je sám třeba v tom trhu nebo přes známé. Ořechy jsou v kurzu, teda vyloupané
![]()
@stazinka09 Přesně tak. A když už prodat velkému odběrateli, tak radši cukrárně než pekárně. Cena bude někde jinde… ![]()
@Jitka1976 píše:
Ježiši…nepřipomínej mi to…máme dva ořešáky…![]()
Už se to ZASE blíží…
a kde bydlis? my vám klidně od těch ořechů trošku pomůžeme
![]()
@ivana-domca píše:
a kde bydlis? my vám klidně od těch ořechů trošku pomůžeme![]()
@Jitka1976 tak to by se mi ty ořechy sakra prodrazily, jezdit pro ně z Ústí n/L
![]()
@ivana-domca píše:
@Jitka1976 tak to by se mi ty ořechy sakra prodrazily, jezdit pro ně z Ústí n/L![]()
no promiň…ale stěhovat zahradu kvůli Tobě teda nebudu…
![]()
Jak sušíte vlašské ořechy? Jak dlouho? Jak je skladujete? A jak dlouho je skladujete? Letos máme ořechů víc než obvykle.