Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, máte někdo kuchyň ve venkovském stylu? Zanedlouho ji budu pořizovat a ráda bych se inspirovala, moc díky ![]()
Nevim přesně, co je venkovský styl, ale na chalupě máme ted novou kuchyn z masivu.
Příspěvek upraven 29.08.13 v 09:21
@Madelain Nemám, ale plánuji
. Myslíš Provence styl nebo selský ![]()
To máš na bydlení nebo na chalupu? Já mám teď novou v roubence, ale je právě malinká kvůli kachláčům.
@Temaho Pěkná kuchyňka. Líbila by se mi i domů. My máme zatím kuchyňku složenou v garáži, taky jsme nechtěli žádnou moderní a teď plácáme vodu, elektro a odpady, ale takhle jsme si jí naplánovali
kuchyňka je sice bazarová, ale u nás je to asi dočasné bydlení, takže nová pro nás moc neměla smysl.
Sice pro inspiraci asi nic moc, ale už se těším až bude zařízená ![]()
Jo to můj taky
prostě taková ta staročeská kuchyň našich prababiček ![]()
Provance se mi taky líbí, ale spíš bych chtěla ten prostor (spojené i s kuchyní) ladit do toho venkovského přírodního stylu..ale jestli máte někdo bílou kuchyň, tak sem s ní, trošku nad tou variantou taky uvažuju, aby všude nebylo „předřevováno“ ![]()
@Madelain no já nechci dávat veřejně tu svoji, ale mám v podstatě toto s tím, že ta modrá je tmavší podle té druhé fotky (nechala jsem si barvu namíchat podle kachlí na kamnech)
@Damael Nádhera…líbí se mi to napohled, někde na návštěvě ale domu bych to nechtěla líbí se mi moderna…máme novou ale dřevo nenávidím ten styl ala patologie
Kachláky máme. Jedny velké v obýváku a jedny vařící v kuchyni. NA jednu stranu je to super, to teplo z nich je jiné a jídlo tak z elektriky v životě neudělám. Na druhou stranu je opruz do těch vařících každou čtvrthodinku přihazovat nové dřevo.
TAky je to na mě moc, moc dřeva. Ale zase málokdo má koule na to umě propojit moderní nábytek s duchem chalupy..