Zamačknuté tlačítko na vířivce

Anonymní
28.8.13 12:56

Zamačknuté tlačítko na vířivce

Šikovné mamči a taťkové, potřebuji nutně radu a dost to hoří, pač nás manžel asi zabije :zed: :lol:
Dcera si tak dlouho hrála s tlačítkem na zapínání vířivky na vaně, až ho zatlačila a teď nejde dát zpět. Vířivka se spustí jen na několikátý pokus o zatlačení ještě hlouběji. Jelikož je vana relativně nová a byla dost drahá, ráda bych ji zase zprovoznila a to nejlépe tak, aby se o tom drahý tatínek nedozvěděl :oops: :lol: (proto ten anonym :oops: :oops: :oops: ). Nestalo se někomu něco takového? Víte, jak to opět zprovoznit? Podotýkám, že jsem podělaná strachy z elektřiny a nevím, který jistič je k vaně :zed: :oops: :zed:. Prosím, poraďte :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2730
28.8.13 13:05
@Anonymní píše: Šikovné mamči a taťkové, potřebuji nutně radu a dost to hoří, pač nás manžel asi zabije :zed: :lol:
Dcera si tak dlouho hrála s tlačítkem na zapínání vířivky na vaně, až ho zatlačila a teď nejde dát zpět. Vířivka se spustí jen na několikátý pokus o zatlačení ještě hlouběji. Jelikož je vana relativně nová a byla dost drahá, ráda bych ji zase zprovoznila a to nejlépe tak, aby se o tom drahý tatínek nedozvěděl :oops: :lol: (proto ten anonym :oops: :oops: :oops: ). Nestalo se někomu něco takového? Víte, jak to opět zprovoznit? Podotýkám, že jsem podělaná strachy z elektřiny a nevím, který jistič je k vaně :zed: :oops: :zed:. Prosím, poraďte :kytka:

Já teda nevim, napadá mě jen nějak opatrně ho nečím vyšťourat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.13 13:13
@Medvídě30 píše:
Já teda nevim, napadá mě jen nějak opatrně ho nečím vyšťourat? :think:

To jsem zkoušela, ale nejde to :,(

• Citovat
  • Upravit
10979
28.8.13 13:21

Zavolala bych tam, kde jste vířivku koupili. A zeptala se co s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3505
28.8.13 13:43

Zkus pootocit knoflíkem, uz se mi to také stalo, je to jen zasekle a jak je to utazene jde to spatne nahoru.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný