Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj děvčata, jdu pro radu
před 14 dny mi volali a dělali se mnou dotazník, v čem vařím - nechtěli žádné podrobnosti pouze jaké nádobí používám a jak často vařím. Dneska volali, že jsem vyhrála oběd pro 2 osoby a věcnou cenu, kterou si mám přijet převzít do Loun v neděli
vůbec se mi tam nechce - čuchám nějakou boudu - ujišťovali mě, že nejde o žádné představování výrobků atd… jedná se o firmu WS Hodonín. Můj zdraví rozum a šestý smysl mi říká, ať tam nejezdím. Máte někdo zkušenosti??? Asi před 11 lety mě vzala kámoška, že vyhrála nějakou kosmetiku a tak jsme v Praze šly pro výhru - nic nedostala a nutily jí drahou kosmetiku v řádů tisíců
když se ptala, kde má výhru, ¨řekli jí, že už jenom to její nalíčení / na jednu půlku obličeje / stojí pěkný peníze a že to má jako od nich grátis
díky za rady a zkušenosti ![]()
@Prcek88 já si to taky myslím - zbytečně najetých 50km tam a zpět
@Alčák1 Tak na 99,9% to bude předváděčka. Mě takhle volali z firmy Zepter (to ani do toho telefonu neřekli), taky jsem vyplňovala někde dotazník. Taky mi tvrdili, že žádná předváděčka, jenom si převezmu výhru. Já jsem tam teda nešla, ale moje mamka jo a hodinu a půl seděla na předváděčce
No bych řekla, že je to práce Šmejdů
.
Mi nedávno volali, že jsem vyhrála zdarma ukázku úklidu domu a chtěli se nám nasáčkovat do baráku
tak jsem jí napřed říkala, že nemám ráda, když mi někdo uklízí, že byh si to musela předělat podle sebe a ona samo začla let další ptákoviny, jen prostě abych na to přistoupila dala jim adresu a termín, kdy mají dojet
tak jsem se rozčílila, že nemám o obtěžování šmejdů zájem a jestli mi ještě jednou budou volat, kontaktuji policii, si měla vidět, jak rychle ženská praštila telefonem. Jsem pro jedny šmejdy před rodičákem dělala sekretářku (otravují z t-mobile) tak jsem na ty jejich fígly už připravená a nic od nikho nepříjmám, ani kdyby mi cpali na účet milion
prostě jim nevěřím.
Já vám řeknu, to jsou takoví haj…
nejhorší je, že poslední dobou neberu telefony, když volá jenom nějaké číslo. Tohle jsem vzala protože manžel drškoval, že kdyby volali od něj z práce atd… už mě to fakt štve ty jejich nabídky tarifů, nabídky internetu…
@Alčák1 preci ti nereknou pravdu, to by tam nikoho nedostali ![]()
@Alčák1 nejezdi, mě takle taky volali, ale s tím že mě výhru přivezou, a že si mám sehnat ještě cca dva manž. páry, a ujišťovali že nejde o předváděčku…no o co asi? Tak jsem s díky odmítla ![]()
No jo, ja takhle vyhrala luzkoviny… A to chteli ve finale delat tu predvadecku u nas doma, pricemz ja bych jim jeste mela sehnat obecenstvo ![]()
@Alčák1
oni furt hledají nové fígly, jak ty lidi nalákat
jsou to hajz. i, pokud tam jít tak jedině s kamerou, nenápadně je natočit a poslat té ženské co o nich udělala reportáž, aby dalším darebákom šlápli na kuří oko ![]()
Prosím o zachování anonimity, uvedu níže důvod.
Pracovala jsem jako operátorka nejmenovaného call centa. Volali jsme lidem a dělali dotazníky co se týče Zdravého vaření, Zdravého spánku a Úspory za vodu. Lidi údajně nezávazně do minuty po telefonu vyplnily. Dříve se na ně braly rovnou adresy s tím, že „ankety“ jde do slosování o věcné ceny a vyhrává jeden z tisíce, později se přešlo jen k vyplnění PSČ a adresy se z nich vámily až když se jim volalo, že vyhrály. No vyhrávali všichni samozřejmě. Jednalo se o věcné ceny ale museli si k předání přizvat 5-6 lidí kteří také dostanou malý dárek. Jednalo se o klasickou předváděčku
Dárky sice dostaly ale rozhodně né tak hodnotné jak se jim tvrdilo. Jak předváděčka byla prezentována už bylo na obch. zástupci-prodejci, který tam jel. Někdo byl v poho ale stalo se i, že normálně lidem zabavil telefon a klíče s tím, že dokud si nic nekoupí tak neodjede. Jednalo se o produkty v řádech tisíců i desetitisíců. Humus
Byli sami na sebe takže je nikdo nevyhodil, jen se jim z call centra dodávalo minimum akcí. Po čase jsem musela odejít páč mi bylo ze sebe blbě když jsem musela starým lidem lhát, že je to opravdu výhra, bla, bla bla…Někteří mi věřili a já nesnesla ten pocit, že někdo takhle oškube babičku s dědou, kteří z důchodu šetří každou korunu a já k tomu „dopomohla“.
To je předváděcí akce nádobí
kastroly, hrnce a tak… ale super moderní.. máma si chtěla koupit pánev za 15 tisíc
(naštěstí druhý den s ní šla ségra a vše stornovaly… se to mámě přes noc rozleželo a práskla to na sebe naštěstí).
Jinak máme pevnou linku k netu, tak jsem si ten aparát pořídila. Voláme si s mámou, bo to máme zdarma, jinak se na aparát jen práší a volají na něj takovýhle
. Pokud zvednu telefon, a oni začnou, tak řeknu že nemám zájem a zavěsím. Tedy pravda, minule jsem paní řekla ať zastaví, že strašně huhňá a není jí rozumět a stejně nic nechci
![]()