Déčko - nová televize pro děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1032
31.8.13 20:23

Teda já jsem tak naštvaná!!!Děti se netěší an nic jiného, odpočítavají dny, kdy začne kouzelná školka a jiné oblíbené pořady a ono nic :cert: :cert:
Nám naladit nejde. nevím, jak vysvětlit, kam zmizely jejich milované pořady, na které se těšily. Proč je nemůžou nechat na čt2, když déčko nejde naladit všem??
Jak dlouho může trvat, než naladí všichni?? Dny, měsíce?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
31.8.13 20:26

Víte, jak vznikl název televize? Tu je přepis poptávky vývojářů z ČT na fóru designerů:

ČT: Zdar borci, poptáváme logo pro nový kanál pro děti. Mělo by to být něco jednoduchého, rozpočet máme dvě stě litrů. Hlásí se někdo?
A: Si děláte prdel!
B: Zadarmo ani kuře nehrabe.
C: : D ČT: Díky, přesně to jsme hledali.

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
31.8.13 20:29

Ad ČT Péčko. Česká televize je ze zákona povinná tvořit televizní program tak, aby byl VYVÁŽENÝ. Takže musí ten nedostatek erotiky nějak vyvážit ;-) A navíc to může být přínosem - ČT Péčko podporuje produkci diváků ČT Déčko.

• Citovat
  • Upravit
888
1.9.13 08:58
@hanulka píše:
Teda já jsem tak naštvaná!!!Děti se netěší an nic jiného, odpočítavají dny, kdy začne kouzelná školka a jiné oblíbené pořady a ono nic :cert: :cert:
Nám naladit nejde. nevím, jak vysvětlit, kam zmizely jejich milované pořady, na které se těšily. Proč je nemůžou nechat na čt2, když déčko nejde naladit všem??
Jak dlouho může trvat, než naladí všichni?? Dny, měsíce?? :roll:

mluvíš mi z duše, u nás taky tak…a nemyslím si že by to šlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
1.9.13 20:53
@hanulka píše:
Jak dlouho může trvat, než naladí všichni?? Dny, měsíce?? :roll:

Taky jsem vytočená do běla! Kouzelná školka, Včelka Mája, všechno fuč :( :( :( Máme společnou anténu na paneláku a nenaladíme ani Fandu, ani Smíchov atp., samozřejmě ani Déčko :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
1.9.13 21:02

8o Tyhle pořady jsou pryč? Hm tak to tomu dali. Já to teda naladila, ale co jsem dneska koukala, samé hrané pohádky a to děti až tolik nebere.

A navíc sice mám tu nejvýkonnější anténu, co jde- pokojovou, ale stejně se to „seká“ :zed:. To je fakt na nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
1.9.13 21:03

Na dvojce zůstal jenom Večerníček. Aspoň že ten, protože to už by holka nepřežila 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
3.9.13 13:46
@PetiteFillette píše:
Taky jsem vytočená do běla! Kouzelná školka, Včelka Mája, všechno fuč :( :( :( Máme společnou anténu na paneláku a nenaladíme ani Fandu, ani Smíchov atp., samozřejmě ani Déčko :,(

Hm, tak my třeba naladíme Fandu,.. jen v ložnici, ale Déčko ani tam :zed: Chlap tedy musí za předsedou, jestli s tou anténou jde něco dělat, protože Včelku Máju a Kouzelnou školku tedy mládežníkovi nevymluvím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
3.9.13 19:28

My naladíme asi všechno, Déčko už máme asi od června (na obrazovce byl jen nápis ža vysílání začne 31.8.) a tak bych asi začla vyšilovat mnohem dříve. Každopádně mně opravdu mrzí situace kdy nemůžete pustit dětem jejich oblíbené pořady :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
7.9.13 08:16

Taky mi mluvíte z duše..u nás je to stejný :? 31.8. jsem běhala po baráku s anténou dokonce i po půdě a zahradě, ale stejně nic.Pak jsem volala do ČT co teda jako to znamená a paní mi oznámila, že je signálem pokrytá,,zatím'' jen malá část republiky a že do budoucna na tom budou pracovat! Takže pro nás z prdelákovy lhoty nic, ale co mám říct holce, že lumpi vzali dětem jejich oblíbený pořady? :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
7.9.13 09:43

Dívali jste se někdo dnes na Studio kamarád? Bylo to přesně to samé co minulý víkend 8o

• Citovat
  • Upravit
4065
7.9.13 09:44

U nás taky nic :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
7.9.13 14:37

Též jsme z kraje kde není pokrytí signálu-slibují ho 95% obyvatel do 2 let.
Tak tohle asi synovi nevysvětlím.
Sice pravidelně nesleduje Kouzelnou školku ani Máju(večerníček naštěstí zůstal na ČT2), ale všude reklama na ČT:D a ono pak nic. Těšil se, že po prázdninách až půjde zpět do školky bude nový program pro děti.
Já snad půjdu koupit satelit, jen kvůli blbý jedný stanici :roll:. Jinak ho totiž opravdu nepotřebujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
8.9.13 09:21

Mohli byste uvádět (alespoň rámcově) o jakých oblastech kde není pokrytí se bavíme? My bydlíme na soutoku Vltavy a Lužnice (čili žádná Praha) a tak se mně nezdá, že by pokrytí bylo tak marné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26236
8.9.13 09:36

Co jsem slyšela, tak než se vyřeší potíž s laděním, měly by se dětské pořady vrátit na ČT 2 - „výrobci“ televizních porgramů už s vztekají, že mají natištěno podle nového. Jinak mně se ČT D hlásí jako kódovaný program, takže je kašlu a naučím si děti na animáčka, jindy stejně televizi nezapínáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný