Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
U nás déčko naladit prostě nejde a jinde už pohádky skoro nejsou. ![]()
@neumisa píše:
Co jsem slyšela, tak než se vyřeší potíž s laděním, měly by se dětské pořady vrátit na ČT 2 - „výrobci“ televizních porgramů už s vztekají, že mají natištěno podle nového. Jinak mně se ČT D hlásí jako kódovaný program, takže je kašlu a naučím si děti na animáčka, jindy stejně televizi nezapínáme.
tak aspoň něco, u Animáčka jede masivní reklama, to je o nervy a hlavně mladý už „píše Ježíškovi“
![]()
Tak my
nenaladili, ale nám nejde ani Telka, Smíchov, Fanda…
a nejhorší je, že dcerka nemůže pochopit, proč už se nemůže po Večerníčku dívat na Včelku Máju, Kim Possible… apod, protože to přeladili na jiný kanál a ten my bohužel nemáme
![]()
Tak my
nenaladili, ale nám nejde ani Telka, Smíchov, Fanda…
a nejhorší je, že dcerka nemůže pochopit, proč už se nemůže po Večerníčku dívat na Včelku Máju, Kim Possible… apod, protože to přeladili na jiný kanál a ten my bohužel nemáme
![]()
@cincula píše:
Mohli byste uvádět (alespoň rámcově) o jakých oblastech kde není pokrytí se bavíme? My bydlíme na soutoku Vltavy a Lužnice (čili žádná Praha) a tak se mně nezdá, že by pokrytí bylo tak marné
Okolí Sušice okr. Klatovy
@hanulka píše:
Teda já jsem tak naštvaná!!!Děti se netěší an nic jiného, odpočítavají dny, kdy začne kouzelná školka a jiné oblíbené pořady a ono nic![]()
Nám naladit nejde. nevím, jak vysvětlit, kam zmizely jejich milované pořady, na které se těšily. Proč je nemůžou nechat na čt2, když déčko nejde naladit všem??
Jak dlouho může trvat, než naladí všichni?? Dny, měsíce??
Na stránkách ČT-čka psali toto:
Na Vaší adrese není signál Multiplexu 1a. Co dělat?
Nové kanály jsou v pozemním vysílání nyní dostupné čtyřem z pěti českých domácností. Velice nás mrzí, že je touto cestou prozatím nemůžeme poskytnout stu procentu obyvatel. Pokud patříte k té pětině domácností, které nové kanály v pozemním vysílání nyní nenaladí, žádáme Vás o trpělivost. Česká televize intenzivně jedná s poskytovateli regionálních sítí a Českým telekomunikačním úřadem o co nejvčasnějším rozšíření signálu. Podle současného plánu by mělo být pětadevadesátiprocentního pokrytí dosaženo nejpozději do dvou let.
Alternativou je přijímat signál pomocí kabelových rozvodů nebo satelitu. Mnohé pořady najdete též v iVysílání České televize a u dětských pořadů na webu www.decko.cz.
Jestli chcete zjistit jaký máte signálový pokrytí, jukněte sem: http://dtv.ctu.cz/ a do sloupečku vlevo zadejte: služba - digitální televize, rozsah vysílání - regionální, název sítě - regionální 7 a tam dole pod mapkou můžete najít i rovnou svoje bydliště. Ale to bydliště musíte od entrovat jinak nic… Mě to s tím Entrem ani nepřesměrovalo tak nevím
ale jinak celá naše vesnice je pokrytá tak nevím proč nám to nejde naladit ale je to škoda. Všude jsou na to reklamy… Naše malá stejně většinou kouká na Animáčka na Barrandově nebo na tu primu Zoom, ona ji přímo žere
a pak nám to celé vypravuje, hlavně mně když ještě nejsem doma.
@xLaure píše:
Jestli chcete zjistit jaký máte signálový pokrytí, jukněte sem: http://dtv.ctu.cz/ a do sloupečku vlevo zadejte: služba - digitální televize, rozsah vysílání - regionální, název sítě - regionální 7 a tam dole pod mapkou můžete najít i rovnou svoje bydliště…konec citace…moc díky, tady jsem konečně zjistila, že se můžu snažit sebevíc, běhat s anténou po půdě, po zahradě…ale kde není široko daleko ani náznak signálu
![]()
tak
si můžem trhnout.
Dnes ve zprávách, že rozšířili příjem a mělo by jít všude, kde jdou naladit ostatní programy ČT, tak jsem to hned zkusila a úspěch. HURÁÁÁÁ ![]()
tak zkuste taky
přeji hodně štěstí ![]()
@small.pilot Děkujuuuuu, zprávy jsem neviděla a taky nám to jde ![]()
My máme taky naladěno, ale píše se „kódovaný kanál“, zkoušela jsem znovu přeladit a stále to samo
.
My sice máme super obraz, ale nejde zvuk, takže je to k prdu…
Slyšela jsem dnes na dečku pěknou vánoční písničku. Nevíte jestli se dá najít někde na internetu ke stažení? Hledaám celý den a neumím nic najít