Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jsi se zbláznila ne. Tak starýho člověka tahat k porodu? To by byl personál fakt strašně rád, děda se tam ještě složí a nebudou vědět komu se mají věnovat dřív.
@Anonymní píše: Více
tak devadesátiletá babička ženského pohlaví také nebude nejlepší volbou
@Hatsepsovett píše: VíceŠla jsi hned, protože tě po klistýru vyšetřili a shledali, že se to nestíhá a máš to jít pustit? Já měla dva porody. U prvního mi řekli, že se to nestíhá a byla jsem bez. U druhého řekli, že se to stihne a bylo to jen tak tak. Ale že by se v průběhu klistýru vlastně zjistilo, že to byla nevhodná procedura, ať se jdu urychleně vy*rat, tak to si teda neumim představit.
Tak to je dost ujeté. Něco jiného je být u porodu své ženy a něco jiného vnučky. Že si rád povídá s lékaři, pochybuju, že si porodník bude mít čas a chuť povídat s ním.
Myslím, že je tento dotaz troll. To nemůže soudný člověk myslet vážně.
@LiduNe píše: Více
Píšu, že se jedná o filosoficko- hypoteticky dotaz, ale napadla mne taková myšlenka… ![]()
@Hatsepsovett píše: Více
To je blbost
to je jako by ti řekli, že ti nechaj vykapat jen půl kapačky. Klystýr není nezbytná procedura. Když se nestíhá, tak se nedělá.
*tvl celou dobu píšu klystýr špatně ![]()
Příspěvek upraven 30.03.24 v 16:35
@Čičorečka píše: Více
Blbost to není a něco vyšlo. Jen to asi nebylo uplne dokonalé.
@Hatsepsovett píše: Více
Jj, umím číst. Ale ty fakt nevnímáš ten rozdíl? Vždyť jste v úplně jiném vztahu.
To je jeden z nejlepších dotazů na emiminu, zasmál jsem se, díky.
@Pudloslava píše: Více
Nechtěla jsem, aby mě takto viděl můj manžel, natož jiná osoba…
Jestli ho chceš mít, tak si ho vem ne?
Je to zvláštní, ale rodit budeš ty a doprovod dělat on. Je to váš porod a vaše rozhodnutí.
Já bych na to z jeho strany nekývnul ano omylem.
@Hatsepsovett Mně osobně přišly porody jako celkem fajn záležitost, ale rozhodně bych je nebrala jako divadlo na přání pro potěšení širokého okolí.
Přijde mi to stejně praktické jako brát k porodu již narozené děti
Asi dokud probíhá všechno zcela v pořádku, tak budiž. Sice je to zvláštní, ale co už. Horší situace nastane, pokud se něco zvrtne, ať už při porodu nebo na straně pozorovatele. Ono i jen taková „obyčejná“ únava, stres z neznámé situace, rozhozený biorytmus (porod v noci) a strach o blízkou osobu, které nemůžu při porodu pomoci… to všechno může vyústit v nehezké zdravotní komplikace, ze kterých se 90letý člověk taky už nemusí vyhrabat. A personál by taky asi nejásal, kdyby krom rodičky musel řešit ještě infarkt doprovodu.
Mmch, docela by mě zajímalo, co (by) ti na ten nápad děděček řekl. Pokud je bystrého rozumu, tak předpokládám, že (by) odmítl.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Nikoho jiného mužského pohlaví než mého muže si u porodu neumím v mém případě představit.