Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já bych teda před svým dědou nahatá být nechtěla ani náhodou…přijde mi to úchylné…ale on už nežije…nyní ani nechci aby můj tatínek okukoval nahaté vnučky, prostě do bazénu musí v plavkách od malinkých holčiček, nahatý max s babičkou nebo s námi rodiči
doma s tím problém nemáme a nic z nahoty neděláme, ale ob generaci už nechci…
@Anna766 píše: Více
Mně to přijde jako totální úlet.
Ale já jsem konzerva a zastávám názor, že k porodu patří rodička a zdravotníci.
@Anonymní píše: Více
Tak to mi nevadí. Já u dědy na chalupě běhala nahá od malinká. To spíš tchyni vadil můj starší syn, když ji na návštěvě chodil doma nahý.
@uběhaná máma píše: Více
No, já to v podstatě už 2× měla jak ty říkáš a vyhovovalo mi to. Ale chci dědečkovi udělat radost. A taky mám úlety ráda ![]()
@Sadman píše: Více
Že jo. Představa jak dědeček přijde na porodní box o francouzských holích a dvoně švitoří s doktory mi taky zvedla náladu ![]()
Za mne úlet.
Ale napadl mne kompromis. Zavolat dědovi, aby dojel do porodnice „k porodu“. A počkal u automatu s kafem s nějakým doprovodem. Až se dítě narodí, může ho držet v náručí „za čerstva“.
Otázkou je, jestli o to vůbec bude stát a nedá přednost běžnému postupu ![]()
@Hatsepsovett tak po prakticke strance. Zvladne deda dlouho seset na zidli? Zvladne se bez pomoci presunout po nemocnici? Zvladne si sam dojit na zachod, i kdyz to bude daleko? Nebudes s nim mit vic prace nez se sebou?
@malákráličice píše: Více
Já si myslím, že kdyby s tímto požadavkem přišli do nemocnice, tak jim to zdravotníci stejně vymluví. Ještě o dědu se tam bude někdo starat ![]()
Zvládne. Ale třeba to bude tak, že dědu potěší už ta nabídka, ale odmítne ![]()
Nehledej problémy, kde nejsou! ![]()
Tak mu prostě sestřičky přistrčí do porodního boxíku bažanta jako doma a do termínu porodu Bouře pořídí dědovi apartní chodítko. ![]()
Kde je vůle, je i cesta. ![]()
@Hatsepsovett píše: Více
Jako, že by jsi k porodu táhla takhle dva staré lidi? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tohle, záleží nejspíš na tobě a tvém nastavení. Já si to neuměla představit s nikým jiným než s partnerem. V podstatě jsem se modlila aby mě tam i on vezl. Představa někoho jiného mi byla i nepříjemná.
Možná by stačilo kdyby čekal někde za dveřmi a mimino mu dali do ruky ještě ještě „za tepla“