Děda u porodu?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
30.3.24 17:32
@Hatsepsovett píše: Více

Tohle, záleží nejspíš na tobě a tvém nastavení. Já si to neuměla představit s nikým jiným než s partnerem. V podstatě jsem se modlila aby mě tam i on vezl. Představa někoho jiného mi byla i nepříjemná.

Možná by stačilo kdyby čekal někde za dveřmi a mimino mu dali do ruky ještě ještě „za tepla“ :nevim:

• Upravit
Anonymní
30.3.24 18:15

Já bych teda před svým dědou nahatá být nechtěla ani náhodou…přijde mi to úchylné…ale on už nežije…nyní ani nechci aby můj tatínek okukoval nahaté vnučky, prostě do bazénu musí v plavkách od malinkých holčiček, nahatý max s babičkou nebo s námi rodiči :-) doma s tím problém nemáme a nic z nahoty neděláme, ale ob generaci už nechci…

• Upravit
25128
30.3.24 18:19
@Anna766 píše: Více
:mrgreen: Nejdřív mi to téma přišlo celkem nechutný, ale jen houšť. Tady se fixnu a jdu si uvařit čaj. Bude veselo.
  • načítám...
310
30.3.24 18:30

Mně to přijde jako totální úlet.
Ale já jsem konzerva a zastávám názor, že k porodu patří rodička a zdravotníci.

• načítám...
Hatsepsovett
30.3.24 18:37
@Anonymní píše: Více

Tak to mi nevadí. Já u dědy na chalupě běhala nahá od malinká. To spíš tchyni vadil můj starší syn, když ji na návštěvě chodil doma nahý.

• Upravit
Hatsepsovett
30.3.24 18:43
@uběhaná máma píše: Více

No, já to v podstatě už 2× měla jak ty říkáš a vyhovovalo mi to. Ale chci dědečkovi udělat radost. A taky mám úlety ráda :mrgreen:

• Upravit
Hatsepsovett
30.3.24 18:47
@Sadman píše: Více

Že jo. Představa jak dědeček přijde na porodní box o francouzských holích a dvoně švitoří s doktory mi taky zvedla náladu :lol:

• Upravit
1012
30.3.24 18:48

8o Nechutný

• načítám...
6918
30.3.24 18:56

Za mne úlet.
Ale napadl mne kompromis. Zavolat dědovi, aby dojel do porodnice „k porodu“. A počkal u automatu s kafem s nějakým doprovodem. Až se dítě narodí, může ho držet v náručí „za čerstva“.
Otázkou je, jestli o to vůbec bude stát a nedá přednost běžnému postupu :mrgreen:

• načítám...
21470
30.3.24 19:07

@Hatsepsovett tak po prakticke strance. Zvladne deda dlouho seset na zidli? Zvladne se bez pomoci presunout po nemocnici? Zvladne si sam dojit na zachod, i kdyz to bude daleko? Nebudes s nim mit vic prace nez se sebou?

• načítám...
15108
30.3.24 19:12
@malákráličice píše: Více

Já si myslím, že kdyby s tímto požadavkem přišli do nemocnice, tak jim to zdravotníci stejně vymluví. Ještě o dědu se tam bude někdo starat :roll:

• načítám...
Hatsepsovett
30.3.24 19:13

Zvládne. Ale třeba to bude tak, že dědu potěší už ta nabídka, ale odmítne :D

• Upravit
Hatsepsovett
30.3.24 19:14
@boball píše: Více

Tak o dědu by se teoreticky mohla starat babička…

• Upravit
75843
30.3.24 19:15

Nehledej problémy, kde nejsou! :cert:
Tak mu prostě sestřičky přistrčí do porodního boxíku bažanta jako doma a do termínu porodu Bouře pořídí dědovi apartní chodítko. :palec:
Kde je vůle, je i cesta. :andel:

• načítám...
15108
30.3.24 19:22
@Hatsepsovett píše: Více

Jako, že by jsi k porodu táhla takhle dva staré lidi? 8o

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky