Dědění botiček?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
off
13.11.12 14:51

Ahoj. Každý ortoped potvrdí, že dítě nutně potřebuje pro zdravý vývoj nohy boty vlastní. Dědění bot je jeden z největších nešvarů způsobujících potíže nohy (špatný postoj a deformita prstů, ploché nohy atd). Použité a odrostlé boty vždy vyhodit. Koupit kvalitní boty na dobu, kdy v nich bude dítě trávit dlouhou dobu, tzv. přechodové boty (do auta, 5 minut cesty do školky…)mohou být levnější. Více viz Google a dětská noha.

• Citovat
  • Upravit
29730
13.11.12 14:52
@MarieOVMUC píše:
Já teda nevím, proč to lidi vyhazujete, prodáváte, chápu ještě hadry, ale hračky? já jsem asi sentimentílní, ale některé moje hezké plyšáky a chřastítka a dřevěné hračky má i moje dcera. a že jsou přes 20 let staré? aco? některé mám ještě po mém tatkovi. Jsou plné vzpomínek a když jsou pěkné a čisté, tak je to super vzpomínka.

Mam to stejne :mrgreen: Hracky po mne jsou teda u babicky… Jinak ted jsem se zbavovala miminovskych hracek a prevazny casti obleceni, nektery byly uz po prvnim…a slo to ztuha :lol: Ale protridit jsem to musela, jinak by nas to brzo zavalilo :lol: Po prvnim jsem se nezbavila niceho, jen znicenych veci, nemam rada plytvani :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
13.11.12 15:29

@MarieOVMUC já tohle taky moc nechápu, já ani ty boty nevyhodím, a le dám, kde je třeba potřeba, nic, co fakt není na vyhození, tak nevyhazuju, nemám to ráda, všecko ještě někde poslouží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
13.11.12 15:32

No, já jediné, co vyhazuju jsou zničené věci a „ďuravé fusky“ :DD ostravština :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
13.11.12 15:48

@MarieOVMUC fusekláče taky vyhazuju, a le manžel je poctivec, nejdřív je rozedere tak, že je víc díra než materiál fusekle :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
13.11.12 15:51

Já je vyhazuju tajně, jinak on by je byl schopný zašívat :D jak je hodí do prádla a je tam díra, hnedka je přesunu do odpadkáče :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
13.11.12 15:58

@MarieOVMUC tak ten můj by je nezašíval, a le jeho názor, že když je díra na patě, tak se dají oblíct ještě tak, aby ta díra byla na nártu, ne??? ale je zemědělec, nosí holiny, nikdo mu na fusekle nekouká, navíc, jak je kosa, tak nosí dvoje, tak to dělá tak, a by díry nebyly na stejným místě :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
13.11.12 15:59
@aničkakytička píše:
@MarieOVMUC tak ten můj by je nezašíval, a le jeho názor, že když je díra na patě, tak se dají oblíct ještě tak, aby ta díra byla na nártu, ne??? ale je zemědělec, nosí holiny, nikdo mu na fusekle nekouká, navíc, jak je kosa, tak nosí dvoje, tak to dělá tak, a by díry nebyly na stejným místě :)))

Jáááj :DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
13.11.12 16:00

@MarieOVMUC nemá rád plejtvání, nu což :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.11.12 16:02

Holky a schovavate druhou, zdravou ponozku, nebo leti taky? :mrgreen: Manzel ma sady stejnych ponozek, tak jsem to jednou zkusila…no ale nasla ja jsem ji pak jeste? Nenasla :mrgreen: U nas lichozrouti zerou vsechno, lichac nelichac :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
13.11.12 16:02

No, já ty ponožky dříve zašívala, ale teďka je vyhodím a jdu prostě k větnamcům pro nové :D jediné, co bych možná ještě zašila jsou termo ponožky, které nejsou levné :) ale ty se moc netrhají, spíše se šoupou :D takže moc nešiju :D tak mě napadá, dají se koupit termo štrample pro roční děcko? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
13.11.12 16:04
@asha píše:
Holky a schovavate druhou, zdravou ponozku, nebo leti taky? :mrgreen: Manzel ma sady stejnych ponozek, tak jsem to jednou zkusila…no ale nasla ja jsem ji pak jeste? Nenasla :mrgreen: U nas lichozrouti zerou vsechno, lichac nelichac :mrgreen:

no, já mám asi tisíc ponožek, co nemají segru :D dělám z nich plyšáky a manásky:D problém je, že mi ty druhé kradou ufoni, protože, když vyhazuju jednu ponožku s dírou, tak vyhodím i tu druhou bez díry :D začínám mít pocit, že mám v pračce mikro černé díry :D Hawking by měl určitě zájem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.11.12 16:16
@MarieOVMUC píše:
no, já mám asi tisíc ponožek, co nemají segru :D dělám z nich plyšáky a manásky:D problém je, že mi ty druhé kradou ufoni, protože, když vyhazuju jednu ponožku s dírou, tak vyhodím i tu druhou bez díry :D začínám mít pocit, že mám v pračce mikro černé díry :D Hawking by měl určitě zájem :D

Vsak to pisu, lichozrouti, jsou vsude :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
13.11.12 16:40

Tak naše pračka taky žere fusekle, neznám ani jednu mrchu, ketrá by to nedělala. každopádně, já mužovi kupuju jen a pouze černé ponožky, takže s párováním si hlavu nedělám :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková