Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@MarieOVMUC píše:
Já teda nevím, proč to lidi vyhazujete, prodáváte, chápu ještě hadry, ale hračky? já jsem asi sentimentílní, ale některé moje hezké plyšáky a chřastítka a dřevěné hračky má i moje dcera. a že jsou přes 20 let staré? aco? některé mám ještě po mém tatkovi. Jsou plné vzpomínek a když jsou pěkné a čisté, tak je to super vzpomínka.
Mam to stejne
Hracky po mne jsou teda u babicky… Jinak ted jsem se zbavovala miminovskych hracek a prevazny casti obleceni, nektery byly uz po prvnim…a slo to ztuha
Ale protridit jsem to musela, jinak by nas to brzo zavalilo
Po prvnim jsem se nezbavila niceho, jen znicenych veci, nemam rada plytvani ![]()
@MarieOVMUC já tohle taky moc nechápu, já ani ty boty nevyhodím, a le dám, kde je třeba potřeba, nic, co fakt není na vyhození, tak nevyhazuju, nemám to ráda, všecko ještě někde poslouží…
No, já jediné, co vyhazuju jsou zničené věci a „ďuravé fusky“
ostravština ![]()
@MarieOVMUC fusekláče taky vyhazuju, a le manžel je poctivec, nejdřív je rozedere tak, že je víc díra než materiál fusekle ![]()
Já je vyhazuju tajně, jinak on by je byl schopný zašívat
jak je hodí do prádla a je tam díra, hnedka je přesunu do odpadkáče ![]()
@MarieOVMUC tak ten můj by je nezašíval, a le jeho názor, že když je díra na patě, tak se dají oblíct ještě tak, aby ta díra byla na nártu, ne??? ale je zemědělec, nosí holiny, nikdo mu na fusekle nekouká, navíc, jak je kosa, tak nosí dvoje, tak to dělá tak, a by díry nebyly na stejným místě ![]()
@aničkakytička píše:
@MarieOVMUC tak ten můj by je nezašíval, a le jeho názor, že když je díra na patě, tak se dají oblíct ještě tak, aby ta díra byla na nártu, ne??? ale je zemědělec, nosí holiny, nikdo mu na fusekle nekouká, navíc, jak je kosa, tak nosí dvoje, tak to dělá tak, a by díry nebyly na stejným místě
Jáááj ![]()
Holky a schovavate druhou, zdravou ponozku, nebo leti taky?
Manzel ma sady stejnych ponozek, tak jsem to jednou zkusila…no ale nasla ja jsem ji pak jeste? Nenasla
U nas lichozrouti zerou vsechno, lichac nelichac ![]()
No, já ty ponožky dříve zašívala, ale teďka je vyhodím a jdu prostě k větnamcům pro nové
jediné, co bych možná ještě zašila jsou termo ponožky, které nejsou levné
ale ty se moc netrhají, spíše se šoupou
takže moc nešiju
tak mě napadá, dají se koupit termo štrample pro roční děcko? ![]()
@asha píše:
Holky a schovavate druhou, zdravou ponozku, nebo leti taky?Manzel ma sady stejnych ponozek, tak jsem to jednou zkusila…no ale nasla ja jsem ji pak jeste? Nenasla
U nas lichozrouti zerou vsechno, lichac nelichac
no, já mám asi tisíc ponožek, co nemají segru
dělám z nich plyšáky a manásky:D problém je, že mi ty druhé kradou ufoni, protože, když vyhazuju jednu ponožku s dírou, tak vyhodím i tu druhou bez díry
začínám mít pocit, že mám v pračce mikro černé díry
Hawking by měl určitě zájem ![]()
@MarieOVMUC píše:
no, já mám asi tisíc ponožek, co nemají segrudělám z nich plyšáky a manásky:D problém je, že mi ty druhé kradou ufoni, protože, když vyhazuju jednu ponožku s dírou, tak vyhodím i tu druhou bez díry
začínám mít pocit, že mám v pračce mikro černé díry
Hawking by měl určitě zájem
Vsak to pisu, lichozrouti, jsou vsude ![]()
Tak naše pračka taky žere fusekle, neznám ani jednu mrchu, ketrá by to nedělala. každopádně, já mužovi kupuju jen a pouze černé ponožky, takže s párováním si hlavu nedělám ![]()
Ahoj. Každý ortoped potvrdí, že dítě nutně potřebuje pro zdravý vývoj nohy boty vlastní. Dědění bot je jeden z největších nešvarů způsobujících potíže nohy (špatný postoj a deformita prstů, ploché nohy atd). Použité a odrostlé boty vždy vyhodit. Koupit kvalitní boty na dobu, kdy v nich bude dítě trávit dlouhou dobu, tzv. přechodové boty (do auta, 5 minut cesty do školky…)mohou být levnější. Více viz Google a dětská noha.