Dědily vaše děti boty?

4092
8.4.13 14:30

Dědily vaše děti boty?

Ahojky zajímalo by mně jestli vaše dítka po sobě dědily botky. Četla jsem že se to nemá. Ale z druhé strany některé botky mi je při dnešních cenách líto vyhodit a pořizovat nové. Starší totiž některé čísla přerost i za dva měsíce. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ohýnek
8.4.13 14:32

Tady ti většina řekne že se to nesmí, ale mi dědíme. :)

• Citovat
  • Upravit
879
8.4.13 14:33

Některé ano - holinky, cvičky, málo ochozené…Teď zdědím občas něco já po nejstarší dceři :D.

Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
8.4.13 14:34

@mikky jo, starší děti po sobě dědily, některé boty měly i po švagrové a švárovi. Tak nejsi pitomá, a poznáš botu v pořádku ne? aby nebyla prošlápnutá stélka a rozšmajdané. I když tady se ti dostane rady, že v žádném případku, že dítě pomalu zabijíš :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
7576
8.4.13 14:35

Nebudou dedit :kytka: vyvoj nohy je klicovy pro zdravy pohyb ditete. Nekupuju ani obleceni z druhe ruky, ale kdybych musela, radeji bych usetrila na tom obleceni, nez na kvalitni bote.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
8.4.13 14:36

A když má někdo dvojčata a kupuje jim stejný věci? To musí být konec světa, když jim omylem prohodíte boty :lol: Vlastně by podle toho měly mít dvojčata víc zničený nohy, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
8.4.13 14:37

Ano, pokud se v daném ročním období mladší do bot vejde, tak je dědit bude. Zatím to vypadá že by se vejít mohla, má o dost menší nožku než měla starší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
8.4.13 14:37

@tamata nj, vidíš to mě nenapadlo :think: třeba je mají podepsané :lol:

• Citovat
  • Upravit
AmyLee
8.4.13 14:38

Po ségře jsem nedělila nic páč má malou hnátu a mě by tlačily prstíky :mrgreen: :mrgreen: a syn nemá po kom dědit :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7725
8.4.13 14:39

@tamata Dvojčata co s námi chodí do kroužku mají na botech napsané iniciály.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
8.4.13 14:40

Deti nededi, ja dedila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
8.4.13 14:41

Tak u nas neni co dedit, pouze prvni boticky mel starsi 1× na noze a mladsi jakbysmet, dalsi boty po starsim nejsou… vsechny je dokonale zlikvidoval. jak to vypada budue to i nadale, ja samozrejme jsem proti dedeni bot, obleceni mi nevadi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
8.4.13 14:42

Děděné jim dávám jen na chvilku, jinak kupuji nové, po bratrancích jsou boty dobré třeba k babičce na dvůr. Takže na každé období kupuji každému jeden pár. Oblečení nakupuji v sekáči pravidelně, nevidím na tom nic špatného. Když koupím krásné džíny za 30,–, tak pak jdu a koupím boty za 400,– a ještě z toho mám radost, jak se mi dneska zadařilo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
8.4.13 14:43

@mikky Ahoj, pokud nejsou ve špatném stavu tak ano.Na podzim jsem dceři kupovala boty, nosila je chvilku, potom dostala nové zimní a ted na jaře budu muset koupit nové, protože z nich vyrostla. Pokud se syn nemine s číslem bude je mít alespon na zahradu, jsou růžové :oops: Nevidím v tom až tak velký problém a troufám si říct, že obuv je kvalitní, převážně kupovaná v lékárnách a něco v obuvi.Ale dle potřeby jim alespon dvoje boty kupuji nové na jejich nohu, třeba sandálky a celorční nebo zimní a bačkůrky, snad jsem to napsala srozumitelně :oops: :)

Příspěvek upraven 08.04.13 v 14:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
8.4.13 14:44

Nebudou, nechala jsem si první botičky ze sentimentu. A ostatní botičky po dceři prodávám, jsou maminky, které za ně jsou rády. Možná bych je nechávala, ale stejně nemám jistotu, že to bude holka, ani že velikostně sednou (nehledě na šířku nohy, atd…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková