Dedra jako práce?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Dedra jako práce???
Zdravím všechny dedrušky, j možné si vydělávat dedrou tak že bych měla třeba doma s tím obchůdek? dedru jsem dělala. ale moc mi to nemáklo, dávala jsem to jen mamce do práce, tak třeba kdybych někde vystavila letáček nebo něco, mám brigádu ale jen tak dvě směny za měsíc, mateřská je prd a přivýdělek hledám už dva roky, tak mě napadlo tohle…co k tomu je potřeba? dík,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ne, nedá se tím uživit. Můžeš si zkusit někde pronajmout prostory a udělat si franchise, ale moc tom nevěřím
(taky jsem ji dělala, ale spíš tak pro sebe)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle mě je to to samé jako Avon, oriflame a pod… pokud nemáš známé a nebo nejsi akční abys aktivně vyhledávala zákazníky, moc se tím neuživíš.
Zkus se u vás poptat na roznášení letáků. Třeba kaufland nedávno zas hledal, alespoň u nás. nějakou kačku to taky hodí a v rámci procházky si myslím že se to jednou týdně dá. Nebo jsi -li akční, nabídni třeba za úplatu žehlení prádla a pod
Já bych si nechala vyžehlit hned ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já taky tomu moc nevěřím, jen jsem se chtěla zeptat jestli to někdo dělá na vlastní pěst. ach jo, už fakt nevím co můžu dělat. dřív jsem vyšívala ale to nikdo nekupí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jalemina no žehleníí mě nebaví ani doma, natož někomu žehlit
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AdaNaty píše:
@jalemina no žehleníí mě nebaví ani doma, natož někomu žehlit![]()
jsme na tom stejně ![]()
fakt se zkus optat na to roznášení letáků. S vyšíváním to chápu… ruční práci dnes nikdo nezaplatí
raději si koupí nějaký šmejd ale o polovic levněji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit