Zaměstnání internet mall, a.s.
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
zaměstnání internet mall, a.s.
Ahoj všem, budeme se stěhovat, hledám pro mě i muže nové místo.
Máte prosím někdo zkušenost s tímto zaměstnavatelem - firemní kultura, péče o zaměstnance, atmoška v práci (myslím celkově, dělnické i střední manažerské pozice, Bozi a Polobozi mě zas až tak nezajímají
) no a samozřejmě plat a fluktuace zaměstnanců…
Mají zajímavé pozice, ale mají je vystavené již dlouho - proč? ![]()
Děkuji všem za odpověď!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nevím jestli ti jde přímo o IT pozice, ale tam nabízejí třeba Frontend Developer a ti lidi prostě nejsou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Allons-y nene, o IT pozice mi nejde, jde i o skladníky s ověřením, vedoucím směny, obsluhu prodejen, reklamační oddělení. - já jsem se domnívala, že takových lidí je právě mraky a ještě jeden mrak k tomu
proto je mi divné, že vidím tytéž inzeráty již 6 měsíců. Jestli jsou tak mizerně finančně ohodnocené
ale v daném místě jsou platy docela ucházející. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@puntice no nevím, hele kamarádka hledá holku za bar za slušný prachy a vždycky někoho vezme a ta za týden prostě nepřijde. Takže furt hledá
, lidi si práce kolikrát neváží ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reklamační oddělení- tam je potřeba znalost SAPu. Plat se myslím pohyboval kdysi 18000 hrubého. Víc nevim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@puntice Pokud myslíš práci ve skladu v Počernicích, tak přítel tam pracoval loni v zimě, před Vánocema. Byla to strašná dřina, protože musel tahat televize, velké balíky krmiv pro zvířata, kávovary aj. a to zapisovat do čtečky. Navíc to byly 12 hod. směny. Ve skladu prý byli samí ukrajinci a pár žen (také většinou ukrajinky), kolikrát i ty ženy musely tahat těžké věci..
A dost je hlídali. Když se stalo, že byl někdo pod průměrem, tak přiběhl šéfík a hned byl problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Allons-y no ocenění zaměstnání zaměstnancem je jase zcela jiná kapitola
![]()
Kde má kámoška bar? ![]()
@tehuzu ten v Počernicích mi přijde ještě přijatelný oproti tomu co je v Jirnech… Manžel teď dělá u Mountfieldu, s Babyloňany je to tam stejné, práce je ohodnocená +- 18 hrubého měsíčně, práce na směny, 12… takže ono už to vyjde šulnul, kdyby si polepšil alespoň finančně, takhle dřem uši o futra co měsíc
Navíc on dělal i vedoucího směny a má papíry na všechny ty jejich transfoirmery
tak třeba by si polepšil ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bunnies s tím sapem - to je to tak těžké se ho naučit? Tak dlouho to čtu v inzerátech - tak jsem si ho stáhla a za týden v tom člověk umí chodit…Takže se zaškolením by neměl být takový problém, ne? Navíc by určitě co zaměstnanec potřeboval jaksi jinou jeho část. S podobným systémem manžel pracoval ještě než ho vykopli z pozice poloboha
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit