Digital generation (DG projekt) - práce z domu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
http://www.vydelavame-penize.cz/diskuze-nazory/
Tak to tak žhavé nebude… promiňte, ale přečtěte si ty názory ![]()
- Citovat
- Upravit
Já u DG jsem a vybrala jsem z něj 14 dolarů. Pravda, neměla jsem to zapnuté každý den a o víkendu vůbec. Jestli chcete vidět důkaz stačí mi napsat na email a do předmětu naspat DG, obratem zašlu důkaz výplat.
- Citovat
- Upravit
@Sikita píše:
Já u DG jsem a vybrala jsem z něj 14 dolarů. Pravda, neměla jsem to zapnuté každý den a o víkendu vůbec. Jestli chcete vidět důkaz stačí mi napsat na email a do předmětu naspat DG, obratem zašlu důkaz výplat.
A jak je to s tím „kupováním vláken“? Oni si - jak píšou - kupují strojový čas, proč by si měl ten, kdo jim je chce poskytnout „kupovat vlákna“? To „kupování vláken“ by napovídalo, že by mohlo jít o letadlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle mého jde jen o to, aby se zvýšil výdělek pro toho člověka. Pravda, má to jisté prvky, které připomínají MLM a v tom to také bude. Přece jenom i naše republika je jedno velké MLM. V dnešní době vydělávají lidé na MLM velké peníze. Na Facebooku je i skupina, která se zabývá DG a ti lidé tam opravdu vybírají (tedy minimálně tam dávají screeny o výběru).
- Citovat
- Upravit
@Sikita píše:
Podle mého jde jen o to, aby se zvýšil výdělek pro toho člověka. Pravda, má to jisté prvky, které připomínají MLM a v tom to také bude…
Ne. Má to některé prvky letadla, případně „nabídek výdělku“ se „startovacím balíčkem“, který si musí zájemce o výdělek „koupit“.
MLM a letadlo je rozdíl. V MLM není třeba kupovat možnost prodávat či propagovat produkt.
Zde by mělo jít (aspoň na první nahlédnutí) o prodej strojového času počítačů té firmě.
Na první pohled. Ale Ďábel bývá skryt v detailu a zde tím detailem je ten „nákup vláken“.
Zatímco strojový čas hodnotou být může a nesouhlasím se zakladatelkou, že by nutně měla být platba za nic, jejich technikálie, nebo co to má být, tedy to „vlákno“ pro poskytovatele hodnotu nemá a není proč by si ho měl kupovat. Pokud je poskytnutí vlákna technicky nutné k nákupu strojového času a DG s ním má nějaké náklady, měly by být v její režii, případně je zúčtovat při výplatě za poskytnutý strojový čas, ne dřív.
Takhle to vypadá, že je to prostě letadlo skryté za nákup strojového času, že ten strojový čas není k žádným výpočtům produkujícím peníze využíván a že jediným zdrojem financování pro případnou výplatu některých „poskytovatelů strojového času“ je příjem z „prodeje vláken“ novým „poskytovatelům strojového času“.
Čili Pontiho schéma, letadlo.
MLM je zcela něco jiného: Tam zdrojem financování je prodej produktu, nikoli získávání nových členů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dovolila bych si argumentovat, že to schéma, které jste myslel je PONZI, nikoliv ponti. A co se týká vláken, tak ty se nakupují proto, aby bylo zvýšeno odebírání dat. Nevím jak bych to lépe vysvětlila, ale pokusím se takto. Jedno vlákno odebírá dejme tomu 1% výkonu mého PC a generuje 1 dolar. Když budu mít 10 vláken, bude těchto 10 vláken odebírat 10% a generovat 10 USD. Jinak, já tuto možnost nikomu nenutím, jen jsem napsala, že jsem z free vlákna vybrala 14 dolarů a zatím to byl jediný výběr z mnoha „úžasných a revolučních“ výdělků, který mi vyplatil. Ve skupině jich vybírá spousta, protože jsou tam tací co mají 99 vláken.
- Citovat
- Upravit
@Sikita píše:
Dovolila bych si argumentovat, že to schéma, které jste myslel je PONZI, nikoliv ponti.
Ano.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sikita píše:
A co se týká vláken, tak ty se nakupují proto, aby bylo zvýšeno odebírání dat. Nevím jak bych to lépe vysvětlila, ale pokusím se takto. Jedno vlákno odebírá dejme tomu 1% výkonu mého PC a generuje 1 dolar. Když budu mít 10 vláken, bude těchto 10 vláken odebírat 10% a generovat 10 USD.
Z té diskuse http://www.vydelavame-penize.cz/diskuze-nazory/ jsem vyrozuměl to, že za ta vlákna platíte vy DG, ne naopak. Píše se tam, že musíte „investovat“ do nákupu vláken, která nejsou free.
Takže vlákna odebírají výkon vašeho počítače, snižují možnost využití počítače pro vás, a vy je kupujete? Proč? Když snižují využitelnost počítače pro vás, tak by za ta vlákna logicky měli platit oni vám, ne vy jim. Oni si kupují thready vašeho počítače.
Tohle mi připomíná tu situaci, kdy někdo hledá práci tak usilovně, že je ochoten za nabídku práce platit (viz. diskusní témata týkající plnění obálek - Truxa Group, Denis Vinček, Tomáš Velcl,…).
Stejně, jako je nesmysl, abych platil v situaci, kdy chci pro někoho pracovat, je nesmysl také platit, když poskytuji někomu část výkonu svého počítače.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem na FB narazila na tuto příležitost si přivydělat, ale popravdě jsem z toho jelen
tak váhám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@patricie18 píše:
Taky jsem na FB narazila na tuto příležitost si přivydělat, ale popravdě jsem z toho jelentak váhám
Je to normální letadlo (Ponziho schéma).
Argumentace autora tohohle článku má hlavu a patu: http://pracuj-z-domova9.webnode.sk/…iho-schema-/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám taký dotaz? Spočítal jsem, že při 100W mě bude stát elektrika 360Kč.
To je cca 20USD, poslání do ČR dalších 10USD. Kolik teda vydělám? Další si musím kupovat a to ještě není jisté jestli bych něco dostal. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Mira_filuta píše:
Já mám taký dotaz? Spočítal jsem, že při 100W mě bude stát elektrika 360Kč.
To je cca 20USD, poslání do ČR dalších 10USD. Kolik teda vydělám?
Nevyděláš nic. Je to letadlo, pyramidová hra, Ponziho schéma.
Další si musím kupovat a to ještě není jisté jestli bych něco dostal.
No právě. Proto jsem přesvědčen, že jde o pouhé letadlo. „Poskytování strojového času“ je pouhá záminka.
Ty thready jsou v tvém počítači, je to tvůj počítač a tvoje thready a pokud za ně někomu má platit tak oni tobě (když tvrdí, že je využívají) a ne ty jim. Nebudeš přece kupovat něco, co ti patří! Investoval jsi už při koupi počítače, který (jak oni tvrdí) chtějí využívat. A pokud oni využívají tvůj počítač, tak je nesmysl, aby sis je kupoval. Jak píše ten Slovák: Je to stejné, jako by si od tebe chtěl někdo pronajmout auto a požadoval od tebe peníze dopředu za slib, že ti (možná) ten pronájem zaplatí.
Takže Ponziho schéma, ty peníze za „koupi vláken“ jdou na výplaty (některých) předchozích účastníků téhle pyramidové hry. Až se zdroj hlupáků, kteří jsou ochotni do toho letadla nastoupit, vyčerpá, letadlo spadne, hra se zhroutí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Wangelis40 A za co platíte, když si „kupujete vlákna“? Proč si od nájemce musíte kupovat vlákna svého vlastního procesoru, svého vlastního počítače, který jste předtím za své peníze koupil, než ta vlákna pronajmete tomu nájemci? Proč jim musíte platit předtím, než jim pronajmete strojový čas svého počítače, za co jim platíte?
To jsem nepochopil a to mi vysvětlete!
Dokud mi to rozumně nevysvětlíte (a to jste zatím neudělal), tak je to pro mne Ponzi scam!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://digital-generation-cz.webnode.cz/ Má někdo zkušenost? Já jsem velký skeptik a nevěřím, že existuje někdo, kdo platí za nic.. Ale momentálně jsme se octli v dost bídné situaci a s malým dítětem nemám šanci jakkoli zvýšit rodinný příjem. Začínám váhat, jestli to nezkusit…