Učitelky a konec RD během školního roku

14046
7.10.13 21:37

Učitelky a konec RD během šk.roku

AHOJ
děvčata, chci se zeptat, jak jste řešila návrat do školy-práce, když vám skončil rodičák uprostřed školního roku? Jak se to obecně řeší? Předpokládám, že mě požádají o neplacené volno, ale to by pro mě znamenalo být bez peněz od března do října, což je teda síla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65334
7.10.13 21:40

@jizvíková a kdo je za tebe???nějaký záskok za mateřskou???
mě teda končila v dubnu…ale nenastupovala jsem zpět učit-není vejška :nevim:…ale do družiny. A to v tom dubnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
7.10.13 21:42

Ahoj, já mám kluka narozeného v březnu a nastupovala jsem v pololetí. Ten měsíc a půl už nehrál takovou roli, školku jsem měla zajištěnou, jen jsem tenkrát přišla o peníze z rodičáku. Dnes si ho můžeš zkrátit, tak bych se na to poptala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
7.10.13 21:44

Mám starou variantu rodičáku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295

Pokud máš za sebe zástup za mateřskou, tak bych oznámila návrat v pololetí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308

@jizvíková u nás nastupovala takto jedna kolegyně v dubnu a šla na ty 3 měsíce do školky, a od září do školy. Bylo to po domluvě s vedením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65334
7.10.13 21:45

@jizvíková ted koukám, jak to utelko…že už ten nejmladší bude mít 3 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
7.10.13 21:46
@Aspera píše:
@jizvíková u nás nastupovala takto jedna kolegyně v dubnu a šla na ty 3 měsíce do školky, a od září do školy. Bylo to po domluvě s vedením.

já učím na střední a vyšší, školka by byla fajn změna :))

hlavně, že vidím, že to lze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
7.10.13 21:46

@jizvíková o rodičák nepříjdeš. Dítě můžeš dát do školky od dvou let (i při staré variantě) a na rodičák to nemá vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22756
7.10.13 21:47

@jizvíková Myslím, že záleží na zaměstnavateli. Moje kolegyně nastupovala v pololetí (dítko narozené v březnu), ale znám i školy, kde si vedení vyloženě nepřeje takovéto změny během školního roku.
Nevím, o jak velkou školu se jedná, já učím na poměrně malé, a u nás se často sháněli učitelé na suplování, pokud někdo onemocněl/byly nějaké akce atd. Pak se kolegyně, kterým skončila RD, ale měly nastupovat později dohodly, že budou brát alespoň ta suplování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
7.10.13 21:50
@jizvíková píše:
já učím na střední a vyšší, školka by byla fajn změna :))hlavně, že vidím, že to lze :mrgreen:

Noo…do školky..ať je nás pošahaných víc… :mrgreen: 8o :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
@jizvíková píše:
já učím na střední a vyšší, školka by byla fajn změna :))hlavně, že vidím, že to lze :mrgreen:

Noo…do školky..ať je nás pošahanejch víc… :mrgreen: 8o :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
@jizvíková píše:

Noo…do školky..ať je nás pošahanejch víc… :mrgreen: 8o :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
497

@jizvíková Ahoj, musíš do práce a tam se domluvit. A pak i písemně potvrdit, bych řekla. Možnosti máš 3, nastoupíš v pololetí, v tom případě bych si navýšila rodičák, abych jim nechala minimum peměz :-)
Pak můžeš nastoupit v tom dubnu, na to máš nárok, normálně se to tak dělá, předáte si informace o dětech a je to. Vždyť učitelka může dlouhodobě onemocnět a přijde za ní někdo jiný.
Anebo ro necháš na září, ale to bych se fakt domluvila se zaměstnavatelem, protože místo ti drží do toho dubna. Zbývající peníze bych se nechala rozpočítat až do září, brala bych málo, ale aspoň něco, navíc za tebe platí zdravotní pojištění. Řekla bych, že to vše závisí na tom, jestli máš školku, a jakým způsobem se domluvíte v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
7.10.13 21:52

Třikrát???!!! :cert: 8o 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat