Obchodní zástupce - úkol z pohovoru
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Obchodní zástupce - úkol z pohovoru
Ahoj,
včera jsem se účastnila výběrového řízení na pozici obchodního zástupce. Vše celkem o. k. a pak přišli dva úkoly. Za 1. prodat výrobek (dostala jsem do ruky odvíječ lepící pásky a pět min. na rozmyšlenou) to proběhlo v pohodě. Další úkol vypracujte několika-stránkovou práci na téma: Jak si představuji práci obchodního zástupce, jak bych postupovala a co bych dělala, aby byl prodej co nejvyšší a klient spokojený atd.
Setkal jste se někdo s takovým požadavkem?
Díky za odpovědi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Na pár pohovorech jsem už byla, jednalo se ale o obchodní zástupce s vysokou odborností. Úkol něco personalistovi prodat je naprosto běžný, ale s vypracováním práce jsem se ještě nikdy nesetkala a připadá mi to hodně divné. Pochybuju, že někdo bude číst několikastránkový elaborát, pokud to není nějaká speciální pozice. Navíc je to vlastně tvoje know-how, jak být dobrý zástupce a rozhodně bych někomu nevypracovávala manuál, jak být dobrý obchoďák. Zdá se mi to od firmy dost zvláštní a zvažovala bych, jestli tam vůbec chci pracovat.
- Citovat
- Upravit
Přijde mi to jako poměrně normální požadavek, prostě něco jako motivační dopis… já nedávno musela při přijímacím řízení vytvořit prezentaci o tom, kde jsem pracovala, co umím, proč jsem pro tu danou firmu nejlepší a proč jsem si je vybrala a kde se v té firmě vidím za 3 měsíce, 1 rok a dál ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mili0
Dneska už je to vcelku běžná věc… Prostě chtějí vědět co máš a nemáš v hlavě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mili0 jo prijde mi to v dnesni dobe naprosto normalni. V te praci bych se zamerila spis na to vcem jim budes prinosem a taky aby zjistili jestli mas poneti o tom co ta prace obnasi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit