Definice slova - flurb
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Definice slova "flurb"
Hezký den všem, ![]()
měl bych na vás menší prosbičku. Nenašel by se někdo, kdo znal definici slova „flurb“? Narazil jsem na slovo v jedné odborné publikaci. Pokoušel jsem se definici slova dohledat v češtině a angličtině, ale marně.
„Zkuste se sami sebe zeptat, zda živočichové jiní než člověk mají flurby. Nevíte-li, co to má být flurb, nemůžete ani vědět, co je to za otázku.“
Děkuji za odpovědi. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@implikace161 píše:
Hezký den všem,![]()
měl bych na vás menší prosbičku. Nenašel by se někdo, kdo znal definici slova „flurb“? Narazil jsem na slovo v jedné odborné publikaci. Pokoušel jsem se definici slova dohledat v češtině a angličtině, ale marně.
„Zkuste se sami sebe zeptat, zda živočichové jiní než člověk mají flurby. Nevíte-li, co to má být flurb, nemůžete ani vědět, co je to za otázku.“
Děkuji za odpovědi.
Tohle jsem našel:
In general it started as a derogatory term to refer to people who are more into the role-playing aspects of amtgard, especially in a negative way. It's original meaning was used to describe someone so socially inept, that they made us regular geeks embarrassed & put off.
Flurb je někdo, kdo je takovej pošuk, že kazí jméno normálním počítačovým pošukům. Zdá se, že to vzniklo z nějaké počítačové hry, ale o těch já nic nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit