Definice slova - flurb

14.11.23 11:07

Definice slova "flurb"

Hezký den všem, :lol:

měl bych na vás menší prosbičku. Nenašel by se někdo, kdo znal definici slova „flurb“? Narazil jsem na slovo v jedné odborné publikaci. Pokoušel jsem se definici slova dohledat v češtině a angličtině, ale marně.

„Zkuste se sami sebe zeptat, zda živočichové jiní než člověk mají flurby. Nevíte-li, co to má být flurb, nemůžete ani vědět, co je to za otázku.“

Děkuji za odpovědi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21158
14.11.23 11:59
@implikace161 píše:
Hezký den všem, :lol:

měl bych na vás menší prosbičku. Nenašel by se někdo, kdo znal definici slova „flurb“? Narazil jsem na slovo v jedné odborné publikaci. Pokoušel jsem se definici slova dohledat v češtině a angličtině, ale marně.

„Zkuste se sami sebe zeptat, zda živočichové jiní než člověk mají flurby. Nevíte-li, co to má být flurb, nemůžete ani vědět, co je to za otázku.“

Děkuji za odpovědi. :)

Tohle jsem našel:

In general it started as a derogatory term to refer to people who are more into the role-playing aspects of amtgard, especially in a negative way. It's original meaning was used to describe someone so socially inept, that they made us regular geeks embarrassed & put off.

Flurb je někdo, kdo je takovej pošuk, že kazí jméno normálním počítačovým pošukům. Zdá se, že to vzniklo z nějaké počítačové hry, ale o těch já nic nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21158
14.11.23 12:00

Amtgard je středověká střílečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie