Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Všem přeji krásný večer.
Dostala jsem od kamarádky jako dárek pro mimi tuhle deku: http://deky.heureka.cz/…-hraci-deka/
Všechny věci se snažím před prvním použitím pro malého vyprat. Chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte s praním podobné deky zkušenosti - spodek je podšitý červeně a mám strach, aby se nezaprala… Sice píšou, že se může prát v pračce na 30, ale váhám..
Moc díky za reakce.
pokud pisou, ze se muze prat na 30 tak bych ji s klidem na tech 30 vyprala…
Já bych ji asi dala na ruční, či na jemno
Jen bych se bála toho, že dle popisu je elektronická. Tak aby hrála i po vyprání.
Hanule píše:
Já bych ji asi dala na ruční, či na jemnoJen bych se bála toho, že dle popisu je elektronická. Tak aby hrála i po vyprání.
To mají naštěstí vymyšleno dobře. Celý ten elektronický panel se vytáhne a pere se jen deka samotná.
Jen jsou na ní právě ty bílé prvky a v kombinaci s červeným podšitím… Navíc je tam ten kravský ocas, který je z takové bílé, mírně chlupaté látky… Na zapuštění jak dělané… Nebýt to dárek, risknu to, vyperu a případně vyreklamuju…
Pokud budeš práv vážně na 30°, tak se ti nezabarví.
Prala jsem i hodně barevný věci a v pohodě. ![]()
Když píšou, že se na 30 může prát, tak může.. Jinak by to tam nepsali ne? To by měli na každou deku reklamaci ![]()
monikalysa: Taky pravda
Asi by se jim s nespokojenými zákazníky netrhly dveře
Tak já to risknu a dám vědět, jak jsem dopadla. V nejhorším bude mít naše mimi růžový zvířecí svět. ![]()
pukacu píše:
monikalysa: Taky pravdaAsi by se jim s nespokojenými zákazníky netrhly dveře
Tak já to risknu a dám vědět, jak jsem dopadla. V nejhorším bude mít naše mimi růžový zvířecí svět.
Já jím věřím ![]()