Dekorace do vázy
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Dekorace do vázy
Ahojte, potřebovala bych nějaký tip
Skoro-tchýně má narozeniny a ona na rozdíl ode mě má ráda různé dekorace atd. tak mě napadlo, že bych jí spolu s malou něco vyrobila. No, napadla mě něčím naplněná taková ta hranatá váza, třeba ji i s malou nějak ozdobit, máte nějaký nápad nebo jste někdy něco takového dělaly?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@sissi79 no, mi to přišlo takové relativně jednoduché, že se to naplní nějakýma barevnýma věcma nebo mušličkama nebo čím vším
Já právě nejsem vůbec dekorační typ, ale ona to má ráda
U mě nepřežijou ani kytky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My dělaly včera s mamkou věnce. Není to sice váza, ale je to taky hezká podzimní dekorace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smudlik.esta To asi nedám ![]()
@Natálka26 není tam chyba? háže mi to drdoly…
něco takového http://www.living.cz/…ji-sami.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janica252 je to jednoduchý;-) a hlavně rychlovka. Ještě tam chybí mašle z pytloviny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám v tom barevné skleněné kuličky a usušené růže a v druhé teď mám na podzim- prodávají to i Ikei, jakoby barevná kůra, květy atd. a do toho taky sušené kvítko.. Jakože nasypat a postavit do toho květinu..
Měla jsem to i s mušlí dole mušle a pak nějakou květinovou dekoraci- nemusí květina, teď je všeho hodně- např. mám obarvené lesní velké šišky na bordo atd
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme doma hranatou vázu a barevné písky z Ikea a nahoře máme mušličky…možná to mám i vyfocené, tak bych to sem dala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Helenka89 píše:
Takhle
Ono jde i myslum nastrouhat krida a smichAt s kryslatem a udela se to.. kdysi to bylo v sikulich ![]()
- Citovat
- Upravit