Výroba draka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17565
10.10.14 08:25

výroba draka

SOS - dcera probírala ve školce létací draky a dnes ráno se vytasila, že si nějakého draka VYROBÍME. Prý žlutého jako sluníčko :-D Zítra je tu drakiáda, tak to celkem hoří…
Jako děti jsme vyráběli s rodiči „Psaníčka“, což má být to nejjednodušší, ale už netuším, jak na něj, poradí někdo?
A hlavně, co je na to všechno potřeba a kde to sehnat? koupím všechny komponenty třeba v papírnictví? Mám na to jedno dopoledne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4918
10.10.14 08:28

@Etcetera78
Zadej si do Googlu Jak vyrobit draka a vyjede ti toho spousta :mavam:
Tady přímo jeden návod na klasického draka:
 http://zu-te.blog.cz/…aka-z-papiru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
10.10.14 08:38

@BAZÁREK ANGIE dík, no já právě co našla, tak mi přišlo, že k pochopení bych potřebovala diplom ze stavárny :lol:

Třeba ty laťky, seženu je v papírnictví nebo hypermarketu, nebo jenom v Bauhau apod.? Nebo ten naviják na provázek…takové věci jsem nikdy nesháněla, tak netuším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
10.10.14 08:43
@Etcetera78 píše:
@BAZÁREK ANGIE dík, no já právě co našla, tak mi přišlo, že k pochopení bych potřebovala diplom ze stavárny :lol:Třeba ty laťky, seženu je v papírnictví nebo hypermarketu, nebo jenom v Bauhau apod.? Nebo ten naviják na provázek…takové věci jsem nikdy nesháněla, tak netuším :)

S těma laťkama ti neporadím, ale myslím, že v papírnictví je neseženeš, v hypermarketu určitě ne. Bude to chtít nějaký Baumax, Obi, Hornbach..něco takového. Nebo nějaké potřeby pro kutily. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
10.10.14 08:53

Ještě můžeš zkusit domácí potřeby a dlouhé bambusové špejle.
Pokud chceš dělat přímo sluníčko, udělala bych to ze šestiúhelníku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
10.10.14 09:23

@Lussye to je dobrý nápad, zkusíme sluníčko  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
10.10.14 09:50
@Etcetera78 píše:
@Lussye to je dobrý nápad, zkusíme sluníčko :palec:

buď hedvábný, nebo krepový papír, at je to co nejlehčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
10.10.14 10:05

@Etcetera78 Tak si vyrobte jednoho dráčka doma, jen tak ze špejlí ať si na něm vyhrajete, někam jí ho zavěš a na ven si nějakého kupte, ať není zklamaná, že ten Váš nelítá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
10.10.14 10:19

@svituska héééj, já chci vyrobit draka, co bude i lítat :cert: :mrgreen: ale jinak je to racionální řešení, kdyžtak zítra dojedem nějakého koupit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
10.10.14 10:50

@Etcetera78 Tak pak napiš, jak jste dopadly :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
11.10.14 17:53

@svituska Dopadli jsme nakonec tak, že taťka s Anežkou jeli nakupovat potřeby na výrobu, v modelářském krámě měli prdlačku, ale Anežka si tam vybrala draka se včelkou Májou :mrgreen: no a dneska absolutní bezvětří, takže místo pouštět draka jsme šli na hřiště. Ale toho doma vyrobeného chcem stejně zkusit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat