Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, prosím o radu, každý rok lepím na okno samolepicí dekoraci z vnitřní stany a letos mě napadlo jestli náhodou nepatří nalepit zvenčí? V návodu to napsané není, kde ji lepíte vy? Díky za odpovědi, Iveta
Dovnitř. V zimě je venku nevlídno a nevím jak dlouho by to na okně vydrželo, kdyby na to pršelo ![]()
No prostě mi to blesklo hlavou a nedá mi to, tak jsem ráda, že jste mě utvrdili, že ji lepím dobře ![]()
Lepim zvenku, jinak ty obrazky totiz zvenku videt nejsou. Nikdy mi neodpadly…
@midlajs píše:
AAaaaaa a ted co…zvenky nebo zevnittr?
Přijde na to, jestli chceš, aby byly vidět zvenku nebo zevnitř.
Zevnitř, nevím, co by s tím udělal mráz
Jinak já dávám už 4.rok a pořád paráda. SEm tam něco přikoupím.
Samolepky mam uz 5 let stejne, vzdy navlhcim houbickou a zvenku priplacnu.
Lepím zevnitř, zvenku mě to ani nenapadlo (bych umrzla, než bych to tam naplácala
).
Taky dávám zevnitř, zvenku mi stejně nemá nikdo moc koukat do oken, ještě by mě tu mohl vidět se producírovat ![]()
Tak a kam to mam nalepit ja?! mame dvojita okna
když to dam zevnitř na ta první, bude to videt z ulice, ale doma asi moc ne. a když to dam uplne zevnitř, uvidi to prcek doma, ale zas to nebude videt zvenku. takze třeba kompromis-zvenku na ta vnitrni okna?
fakt jsem se ještě nerozhodla, kdo poradi?
Tak vidím, že jsem vám nasadila taky brouka
Nalepila jsem zevnitř, protože, když jsem dneska otevřela okno, tak se celé orosilo teplem zevnitř a žebřík vytahovat nebudu. Nálepky mám zevnitř, jdou vidět pěkně i zvenku, ale netřpytí se…
peta81 - nalep zrcadlově z obou stran a máš to ![]()