Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ser na to
Úklid si můžeš objednat a cukroví se dá koupit a je jako domácí.
Neřeším, přes Vánoce se nejspíš budeme stěhovat
Už je ti líp? ![]()
Víš co je důležité. Nepo.srat se z toho!
Mamka doma vždy stresovala, všechno muselo být tip-ťop a já to z duše nenáviděla. Ten stres až do štědré večerě a pak jsme se měli jako na pokyn všichni usmívat. Já si řekala, že takhle to u nás nebude a nakonec jsem se časem přistihla, že jsem stejná jako mamka.
Takže teď už opravdu nehrotím. Úklid když nestihnu velký, tak udělám normální, napeču co stihnu, zbytek dokoupím. Jent ty dárky by bylo fajn stihnout ![]()
Hoď se do klidu a uděláš to nejlepší co můžeš ![]()
Navíc jsem taky NEDOKONALÁ matka.Dnes max vydrhnutí od základu synkův pokojíček, peru a chlap udělal komplet kuchyň za pár dní bude stejný bordel jako vždy!
Cukroví mám objednané takže to fááákt neřeším. Vánoce budou stejně tak nádherné jako vždy. Takže za mně všeho s mírou ![]()
Nač to sebemrskačství? Nejhorší…?Tvůj příspěvek je skvělý návod, jak si pěstovat nulové sebevědomí a přebírat cizí názory, jak mají vypadat „správné“ Vánoce. Udělej to po svém a kašli na okolí.
Nakoupeno mám. Naštěstí ![]()
@Jannys co znamená udělat komplet kuchyň? ![]()
Dneska jsem se vrhla aspoň na čištění spár v koupelně. Taky to někdo děláte kartáčkem??:-)
@Anonymní píše:
Nakoupeno mám. Naštěstí![]()
@Jannys co znamená udělat komplet kuchyň?
Dneska jsem se vrhla aspoň na čištění spár v koupelně. Taky to někdo děláte kartáčkem??:-)
Ježiš promin
Já myslela prach(když nějaký je)okna, pod linkou, v lince kachličky, trouba a pod ![]()
@RadkaCh píše:
Neřeším, přes Vánoce se nejspíš budeme stěhovatUž je ti líp?
my se tak stěhovali předloni
a žijem
![]()
jak už tu padlo, cukroví kup s úklidem nestresuj, hlavní je pohoda
![]()
Já slyšela v radiu super názor: Ježíšek se přeci narodil v chlive ![]()
Některé domácí práce bych před Vánocemi zakázala, aby se ženské nestresovaly.
@Anonymní píše:
Nakoupeno mám. Naštěstí![]()
@Jannys co znamená udělat komplet kuchyň?
A je nutny to delat zrovna ted, nepockalo by to po zkouskovem? Uklid tak, aby na pripadnych fotkach nebyl videt bordel, nakup si etericke oleje, nakapej je na topeni ci do lampy, pust do prehravace potichu koledy a mas kouzlo vanoc jak vysity.
Jinak ja tyhle veci delam na jare, to mam vyslovene chut, na vanoce to osolicham a misto honeni se za leskem v koupelne si naleju do kafe vajecnak a je mi fajn
@Anonymní píše:
Drahé matky a manželky, blíží se Vánoce a já se trápím myšlenkou, že letos nic nestíhám. Změnila jsem práci, která je docela časově náročná a k tomu studuju. Za pár týdnů jsou Vánoce a já nemám nic, napečeno, naklizeno. Prostě nic! Ještě mi toho tolik zbývá a já nevím, kde začít. Z dětství mám zafixováno, že vždy bylo naklizeno, upečeno, maminka se starala. Připadáte si taky někdy úplně neschopně, jako nejhorší matky a manželky? Případně prosím o radu, jak z toho ven? Děláte si nějaké seznamy?? Omlouvám se za anonymitu, ale raději
Zhasni, ve svetle svicek to vypada milosrdneji ![]()
Drahé matky a manželky, blíží se Vánoce a já se trápím myšlenkou, že letos nic nestíhám. Změnila jsem práci, která je docela časově náročná a k tomu studuju. Za pár týdnů jsou Vánoce a já nemám nic, napečeno, naklizeno. Prostě nic! Ještě mi toho tolik zbývá a já nevím, kde začít. Z dětství mám zafixováno, že vždy bylo naklizeno, upečeno, maminka se starala. Připadáte si taky někdy úplně neschopně, jako nejhorší matky a manželky? Případně prosím o radu, jak z toho ven? Děláte si nějaké seznamy?? Omlouvám se za anonymitu, ale raději