(Ne)Dokonalé matky a Vánoce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4984
7.12.14 12:41

Letos se snazim protpze mam cas. Kdyz neni cas tak co? Se nezblaznis ne? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
7.12.14 12:42

@Jannys tam by to u nas sezraly krysy, potvory :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.14 12:42
@Blackova.K píše:
Jo jinak třeba z jedné dávky lineckého udělám několik druhů, různé tvary různé zdobení.To honění za tím cukrovím nechápu, hlavně mi přijde hnusný jíst starý věci. Jako že někdo to jí ještě v lednu, upečeno na začátku prosince :poblion: to samé čtyřdenní salát :roll:

Tak salat musi padnut na prvy sviatok vianocny, ale taka kapustnica je najlepsia trikrat ohrievana :jazyk:
A moje prve vianocne medovnicky dojedol kamos, co sa u nas stavil o velikonocich :think: a ako mu isli, este si zvysok zbalil na cestu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
7.12.14 12:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
7.12.14 12:47

Dárky už skoro mám, napečený jen 1 druh-celozrnné linecké s třtinovým cukrem a domácí marmeládou…to stačí ;)
Uklízet nebudu, max vytřu či pouklízím drobnosti které dítě průběžně kramaří…
Dárky objednávám jen z netu, nikde po obchodech nelítám.
A nějaký seznamy? na co, proboha??? 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
7.12.14 12:51

@Blackova.K : tak to já mám téměř naklizeno 8o :lol: Možná ten prach už je hraniční

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
7.12.14 12:53
@momi33 píše:
Dárky už skoro mám, napečený jen 1 druh-celozrnné linecké s třtinovým cukrem a domácí marmeládou…to stačí ;)
Uklízet nebudu, max vytřu či pouklízím drobnosti které dítě průběžně kramaří…
Dárky objednávám jen z netu, nikde po obchodech nelítám.
A nějaký seznamy? na co, proboha??? 8o 8o 8o

tento seznam by zase marný nebyl:
nehonit se
nezajímat se, jak to dělají jiné a jinde
nepřehánět nic
povinně spát a odpočívat
radovat se z maličkostí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
7.12.14 12:54

Ahoj anonymni, u nas vanoce taky neprobihaji v duchu uklidu, blazneni kolem shaneni darku atd. a vubec nedokonala si nepripadam, s detma kapku nazdobime domek v ramci hry. cukrovi nepecu bo to u nas nidko neji a stejne dostanem vzdy krabku od babicky. pro darky zajdu na detsky jarmark poradany nasi skolkou a vanocni cas travime chozenim s detma po betlemech, vanocnich besidkach, dilnickach,… a ze doma nejsou umyta okna, pod talirky se neblyska,.. myslim, ze detem je to putna, jsou nadsene, kdyz jdem na prochazku k rozsvicenemu stromecku nebo si vytvori papirovou vanocni hvezdu - to jsou pro mne dokonale vanoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
7.12.14 12:55
@markytka3 píše:
Ahoj anonymni, u nas vanoce taky neprobihaji v duchu uklidu, blazneni kolem shaneni darku atd. a vubec nedokonala si nepripadam, s detma kapku nazdobime domek v ramci hry. cukrovi nepecu bo to u nas nidko neji a stejne dostanem vzdy krabku od babicky. pro darky zajdu na detsky jarmark poradany nasi skolkou a vanocni cas travime chozenim s detma po betlemech, vanocnich besidkach, dilnickach,… a ze doma nejsou umyta okna, pod talirky se neblyska,.. myslim, ze detem je to putna, jsou nadsene, kdyz jdem na prochazku k rozsvicenemu stromecku nebo si vytvori papirovou vanocni hvezdu - to jsou pro mne dokonale vanoce.

Pěkné, sympatické :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
7.12.14 12:55

Neresim. Nemam ani pulku darku. Rodice prijedou na stedry den a tata je puntickar. Fakt se z toho nepo.seru. delam v Lidlu, takze tam ted bude mazec a doma, neresim, tak moooc se na Vanoce tesim, ze dnes misto uklidu, pujdu s ditetem na Staromak. Ono se to nekdy udela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
7.12.14 12:56
@palapa píše:
Neresim. Nemam ani pulku darku. Rodice prijedou na stedry den a tata je puntickar. Fakt se z toho nepo.seru. delam v Lidlu, takze tam ted bude mazec a doma, neresim, tak moooc se na Vanoce tesim, ze dnes misto uklidu, pujdu s ditetem na Staromak. Ono se to nekdy udela ;)

Už lidé nákupně šílí? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
7.12.14 12:57
@Bábi Zlopočasná píše:
Ja to riesim tak, ze vsetko co treba, ale netreba to akutne, syslim pod stromcek :oops: Takze darcekov tam bude zaplava, ako si pamatam z detstva. Ale ja nepohrdnem pod stromcekom ani valcekom na cesto, a onehda moja spolubyvajuca krutila ocami, ze ona by chlapa tym valcekom rovno ovalila po lebeni… ja som ten valcek ale na private nemala, a toho chlapa nim ovalila az o rok :think:

aha, no tak to já nesmím! dávat věci které třeba děti nechtějí. Jako měkké dárky, se můžou až v pubertě kdy po něčem touží :lol: takže pod stromečkem jsou opravdu jen splněná přání. Malému je 4.5 a nebude mít nic z oblečení atd. Dcera už jo, ta si to přeje, a pokud přijde syn tak bude mít taky měkké dárky :lol: Já s mužem si dáváme, jen drobnosti protože co chcem si nadělujem běžně. On si teď koupil auto tak dostane voňavku a možná nějaká trička :nevim: já mám taky vše, ale nutně potřebuju notebok nebo aspoň zdroj :lol: takže na počet bude já nevím 15-20 dárků :nevim: je nás pět. Jo a něco pro synovu krasavu, asi ji dám ten váleček :mrgreen:

@catherine100 píše:
Ja dárky nesmím kupovat dopředu, jsem jak malý dítě, neumím je hned nedat, takže buď je schovam u rodičů nebo kupuji na poslední chvíli :oops:

jsi jak můj muž :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
7.12.14 12:58
  • na úklid velký kašlu, co poklidím, poklidím. A i když si to tu dopoledne nablejskám, odpoledne se vzbudí mladší zvířátko, starší přijde ze školy a následně i jejich otec… a jsme tam kde jsme byli ráno před úklidem :D
  • letos mám upečené jen perníčky. Pekli jsme s dětmi včera večer :nevim: Na zbytk se chystám… čas se krátí :D
  • dárky mám ošéfované u babiček a tetiček, sama mám jen pro mladšího. pro staršího ještě ani ponožky :D
  • K výzdobě mě donutil starší, jinak by nebyla. tedy jen jsme dfali světýlka na okna no :D

Jako nemám vůbec tu správnou náladu, to těšení se na vánoce, letos je to nějaké divné. Jestli to je tím počasím nebo co :think: fakt nemít děti, tak na nějaký vánoce kašlu z vysoka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
7.12.14 12:59
@Burj Chalifa píše:
Už lidé nákupně šílí? :think:

Ti sili celorocne, jak kdyby mela byt valka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
7.12.14 13:01
@Bábi Zlopočasná píše:
Tak salat musi padnut na prvy sviatok vianocny, ale taka kapustnica je najlepsia trikrat ohrievana :jazyk:
A moje prve vianocne medovnicky dojedol kamos, co sa u nas stavil o velikonocich :think: a ako mu isli, este si zvysok zbalil na cestu :think:

jj, u nás zelňačka čím starší a víc ohřívaná tím lepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný