Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Letos se snazim protpze mam cas. Kdyz neni cas tak co? Se nezblaznis ne? ![]()
@Blackova.K píše:
Jo jinak třeba z jedné dávky lineckého udělám několik druhů, různé tvary různé zdobení.To honění za tím cukrovím nechápu, hlavně mi přijde hnusný jíst starý věci. Jako že někdo to jí ještě v lednu, upečeno na začátku prosinceto samé čtyřdenní salát
Tak salat musi padnut na prvy sviatok vianocny, ale taka kapustnica je najlepsia trikrat ohrievana ![]()
A moje prve vianocne medovnicky dojedol kamos, co sa u nas stavil o velikonocich
a ako mu isli, este si zvysok zbalil na cestu ![]()
Dárky už skoro mám, napečený jen 1 druh-celozrnné linecké s třtinovým cukrem a domácí marmeládou…to stačí ![]()
Uklízet nebudu, max vytřu či pouklízím drobnosti které dítě průběžně kramaří…
Dárky objednávám jen z netu, nikde po obchodech nelítám.
A nějaký seznamy? na co, proboha???
![]()
@Blackova.K : tak to já mám téměř naklizeno
Možná ten prach už je hraniční
@momi33 píše:
Dárky už skoro mám, napečený jen 1 druh-celozrnné linecké s třtinovým cukrem a domácí marmeládou…to stačí
Uklízet nebudu, max vytřu či pouklízím drobnosti které dítě průběžně kramaří…
Dárky objednávám jen z netu, nikde po obchodech nelítám.
A nějaký seznamy? na co, proboha???![]()
![]()
tento seznam by zase marný nebyl:
nehonit se
nezajímat se, jak to dělají jiné a jinde
nepřehánět nic
povinně spát a odpočívat
radovat se z maličkostí
Ahoj anonymni, u nas vanoce taky neprobihaji v duchu uklidu, blazneni kolem shaneni darku atd. a vubec nedokonala si nepripadam, s detma kapku nazdobime domek v ramci hry. cukrovi nepecu bo to u nas nidko neji a stejne dostanem vzdy krabku od babicky. pro darky zajdu na detsky jarmark poradany nasi skolkou a vanocni cas travime chozenim s detma po betlemech, vanocnich besidkach, dilnickach,… a ze doma nejsou umyta okna, pod talirky se neblyska,.. myslim, ze detem je to putna, jsou nadsene, kdyz jdem na prochazku k rozsvicenemu stromecku nebo si vytvori papirovou vanocni hvezdu - to jsou pro mne dokonale vanoce.
@markytka3 píše:
Ahoj anonymni, u nas vanoce taky neprobihaji v duchu uklidu, blazneni kolem shaneni darku atd. a vubec nedokonala si nepripadam, s detma kapku nazdobime domek v ramci hry. cukrovi nepecu bo to u nas nidko neji a stejne dostanem vzdy krabku od babicky. pro darky zajdu na detsky jarmark poradany nasi skolkou a vanocni cas travime chozenim s detma po betlemech, vanocnich besidkach, dilnickach,… a ze doma nejsou umyta okna, pod talirky se neblyska,.. myslim, ze detem je to putna, jsou nadsene, kdyz jdem na prochazku k rozsvicenemu stromecku nebo si vytvori papirovou vanocni hvezdu - to jsou pro mne dokonale vanoce.
Pěkné, sympatické ![]()
Neresim. Nemam ani pulku darku. Rodice prijedou na stedry den a tata je puntickar. Fakt se z toho nepo.seru. delam v Lidlu, takze tam ted bude mazec a doma, neresim, tak moooc se na Vanoce tesim, ze dnes misto uklidu, pujdu s ditetem na Staromak. Ono se to nekdy udela ![]()
@palapa píše:
Neresim. Nemam ani pulku darku. Rodice prijedou na stedry den a tata je puntickar. Fakt se z toho nepo.seru. delam v Lidlu, takze tam ted bude mazec a doma, neresim, tak moooc se na Vanoce tesim, ze dnes misto uklidu, pujdu s ditetem na Staromak. Ono se to nekdy udela
Už lidé nákupně šílí? ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
Ja to riesim tak, ze vsetko co treba, ale netreba to akutne, syslim pod stromcekTakze darcekov tam bude zaplava, ako si pamatam z detstva. Ale ja nepohrdnem pod stromcekom ani valcekom na cesto, a onehda moja spolubyvajuca krutila ocami, ze ona by chlapa tym valcekom rovno ovalila po lebeni… ja som ten valcek ale na private nemala, a toho chlapa nim ovalila az o rok
aha, no tak to já nesmím! dávat věci které třeba děti nechtějí. Jako měkké dárky, se můžou až v pubertě kdy po něčem touží
takže pod stromečkem jsou opravdu jen splněná přání. Malému je 4.5 a nebude mít nic z oblečení atd. Dcera už jo, ta si to přeje, a pokud přijde syn tak bude mít taky měkké dárky
Já s mužem si dáváme, jen drobnosti protože co chcem si nadělujem běžně. On si teď koupil auto tak dostane voňavku a možná nějaká trička
já mám taky vše, ale nutně potřebuju notebok nebo aspoň zdroj
takže na počet bude já nevím 15-20 dárků
je nás pět. Jo a něco pro synovu krasavu, asi ji dám ten váleček ![]()
@catherine100 píše:
Ja dárky nesmím kupovat dopředu, jsem jak malý dítě, neumím je hned nedat, takže buď je schovam u rodičů nebo kupuji na poslední chvíli
jsi jak můj muž ![]()
Jako nemám vůbec tu správnou náladu, to těšení se na vánoce, letos je to nějaké divné. Jestli to je tím počasím nebo co
fakt nemít děti, tak na nějaký vánoce kašlu z vysoka ![]()
@Burj Chalifa píše:
Už lidé nákupně šílí?
Ti sili celorocne, jak kdyby mela byt valka ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
Tak salat musi padnut na prvy sviatok vianocny, ale taka kapustnica je najlepsia trikrat ohrievana
A moje prve vianocne medovnicky dojedol kamos, co sa u nas stavil o velikonocicha ako mu isli, este si zvysok zbalil na cestu
jj, u nás zelňačka čím starší a víc ohřívaná tím lepší ![]()