Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj maminky, mám takový dotaz ohledně vánočního papíru.
Loni jsem někde koupila dvě role takového super netrhacího papíru, byl skoro jako fólie.. nenarazili jste někde na takový?
Dneska jsem toho obešla celkem dost
a nikde na něj nenarazila
Jenom v glóbusu, ale role za 69,– to nejsem blázen a loni jsem ho určitě koupila max. za 29,9kč.. ale nepamatuji si kde
![]()
děkuji ![]()
@michaelala Já mám z Alberta, deset metrů asi za šedesát, s dětským motivem, a je moc pěknej. Skoro fólie to teda není, ale drží a neprotrhává se na hranách.
A hodně pevnej mají v IKEA (aspoň myslím), taková sada tří papírů, tří mašlí a tří rolí mašliček, koupili jsme loni a je úžasnej.
@michaelala
jako folie nemám, ale silnější papír jsem loni sehnala v Hypernově. Byl trošku dražší a byla to tlustější rola, ale už nevím kolik metrů to bylo
Každopádně se netrhal, jako ty 2m za 15 Kč:))
Prosím tě, odkud máte ten sedací vak na tvé profilovce?:))
Já jsem spokojená s balícím papírem z Lidlu, je ho dost, je pevný a stojí okolo dvacky, kupuju jen ten už druhý rok ![]()
Kupovala jsem minulý rok v lidlu, je ho tak strašně moc a za pár korun a krásně pevný
Já jsem taky spokojená s balícím papírem z lídlu. Je ho 5m a jen za 20,–Kč. Letos jsem si už dva koupila ![]()
Já taky hlasuju pro Lidl… když balící papír - tak od nich.
Fakt spokojenost ![]()
@yse píše:
Cekala jsem co to bude za tema a ono je to opravdu o papiru
Příjemná změna ![]()
@Slečna Ferka no vidíte možná ho mám z ikea to mě vůbec nenapadlo
děkuji, i v albertu mrknu.
@yse taky mě napadlo jestli někomu takové téma nebude vadit a nepustí se tady do mě, že asi mám hodně času když řeším takové kraviny ![]()