(Ne)Dokonalé matky a Vánoce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
435
7.12.14 11:53

Velke uklidy nedelam, cukrovi nepecu, ale darky uz mam nakoupene, to je fakt :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
7.12.14 11:54
@myskalucka píše:
Já slyšela v radiu super názor: Ježíšek se přeci narodil v chlive :mrgreen:

presne, nac delat generalni uklid, my chceme, at se u nas Jezisek citi jako doma :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
7.12.14 11:54

Jůůů, nejsem vystreslá, že nic nesíhám jen já :dance:
Zakladatelko jsem na tom úplně stejně jako ty. V práci toho bylo fakt hodně, manžel moc nepomůže a doma bordel jako v tanku. Já si dělám seznamy.Okna, lustry, dveře a číst výzdoby jsem udělala před Mikulášem. Teď peču a až potom úklid místností, kde pořádek má šanci trochu vydržet, pak krémy, polevy a úklid nejfrekventovanějších místností. Ale teda taky nevím jak to dám :nevim: No, ty ani já ale nebudem jediný, takže klíííd :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
7.12.14 11:55

Zakladatelko, Vanoce maji byt svatky klidu a pohody, tak se prestan honit skrz nejake uklidove a pecici prezitky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
7.12.14 11:56

Stejně to nikdo neocení a přes Vánoce se nadrobí :nevim:
Dovolím si lehce OT dotaz - na Vánoce je to řečeno ve stylu pana prezidenta návštěva sem, návštěva tam. Ježdění, chystání, vaření…nezasloužily by si ženské spíše klid, spánek a válení?

Příspěvek upraven 07.12.14 v 11:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
7.12.14 11:57

Jinak část dárků už teda mám nakoupeno a zabaleno, ale asi tak půlka mi teprv dojde poštou. Takže balení mě ještě čeká.
Ale v lednu už začínám kupovat na další vánoce, dělala jsem to tak vždy a bylo vše OK posledních pár let jsem shánění dárků nechala na poslední 3měsíce před vánocema a je to znát, problém s výběrem, penězi a tak celkově je to víc stresové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
@myskalucka píše:
Já slyšela v radiu super názor: Ježíšek se přeci narodil v chlive :mrgreen:

Tohle já už pár let říkám taky :mrgreen:.
Neuklízím, aby se mu u nás líbilo.
:lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112

@jane-e : my si to letos s mamkou vzaly k srdci. Cukroví ještě nemám ani kus, dárků půlku a v byte bordel jak ve chlive :mrgreen:, krasne domaci prostredi pro Ježíška :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.14 11:58

To vůbec není blbý nápad dělat úklid na jaře. A stihla jsem umýt okna - po roce:-D. Manžel si to dokonce zaznamenal do kalendáře :-D A manžel taky nadává, že k nám ani nemůže nikdo přijít, jaký je tu bordel. Ale to není špína, rozhodně ne. Jen se povalují hračky, moje knihy atd :-D

• Citovat
  • Upravit
15220
7.12.14 11:58

Zrovna vánoce, to je to poslední co by mě stresovalo. Mám třiměsíční holčičku a raději se jí budu věnovat než bláznit kolem vánoc. Uklízíme průběžně, dárky objednám na internetu, cukroví upeče starší dcera, protože jí to baví. Být to jenom na mě tak klidně vánoce úplně ignoruju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
7.12.14 11:59

Vy doma neuklizite pravidelne behem roku? A jinak Vanoce prece nejsou o tom, jestli ma nekdo vydrhnute spary v koupelne nebo ne :roll: Kdyz neni cas upect cukrovi, tak se da jednoduse koupit/objednat od nekoho, kdo pece rad a ve velkem. Je skoda, ze nekoho svatky takhle stresuji - vzdyt to za to vubec nestoji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
7.12.14 11:59
@Anonymní píše:
To vůbec není blbý nápad dělat úklid na jaře. A stihla jsem umýt okna - po roce:-D. Manžel si to dokonce zaznamenal do kalendáře :-D A manžel taky nadává, že k nám ani nemůže nikdo přijít, jaký je tu bordel. Ale to není špína, rozhodně ne. Jen se povalují hračky, moje knihy atd :-D

Ale to je výtečný nápad - kalendář pro manžela s termíny, co má kdy doma uklidit a naleštit! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
7.12.14 12:00

@Uju : hele ty okna umyl chlap asi po 2 letech :mrgreen:, vždy před Vánoci říkal, ze to udělá na velikonoce a před velikonoci, ze na Vánoce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
7.12.14 12:01
@myskalucka píše:
@Uju : hele ty okna umyl chlap asi po 2 letech :mrgreen:, vždy před Vánoci říkal, ze to udělá na velikonoce a před velikonoci, ze na Vánoce :mrgreen:

takovou prokrastinaci bych mu netrpěla :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
7.12.14 12:01
@myskalucka píše:
@jane-e : my si to letos s mamkou vzaly k srdci. Cukroví ještě nemám ani kus, dárků půlku a v byte bordel jak ve chlive :mrgreen:, krasne domaci prostredi pro Ježíška :mrgreen:

cukrovi nepecu, darku nemam zatim ani tu pulku, akorat uklid mam v beznych mezich normy, pac jsme meli navstevy :lol: ale ze bych drhla okna, prala zaclony, cistila koberec a nevim co vsechno, to bych se mohla, dite mi za zadkem stejne zas vsechno zabordeli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný