Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Záleží, jak chceš aby ineriér působil, ale držela bych se zásady, že méně je někdy více
Přidávám pár inspirací
Dekorativně - barevné rámečky s fotkami, barevné květináče, skleněné vázičky s kamínky.
Nebo prakticky - barevné krabice s roztříděnými serepetičkami (box s kancelářskými potřebami, box s účtenkami…)
Jinak doporučuju obchody Nanu Nana nebo Butlers…tam bych byla schopná nechat výplatu ![]()
@Popokatepetla píše:
Jinak doporučuju obchody Nanu Nana nebo Butlers…tam bych byla schopná nechat výplatu
a ty mají i svůj eshop?
Knihy, fotky, sošku z indie, „odlomek“ ze sopky z Jávy a tak… všechno má svůj příběh.
No a to je právě ta hrůza, co mě děsí, ještě přidat nápis Home sweet home a hodit tam nádražní hodiny a je to hotový.
![]()
@kacenka8 Butlers ano, Nanu bohužel ne, ale stejně je lepší vybírat osobně ![]()
@Popokatepetla píše:
Záleží, jak chceš aby ineriér působil, ale držela bych se zásady, že méně je někdy vícePřidávám pár inspirací
to se mi moc líbí
to je z tvého bytu nebo stálé z netu?
@Zabatko píše:
No a to je právě ta hrůza, co mě děsí, ještě přidat nápis Home sweet home a hodit tam nádražní hodiny a je to hotový.![]()
![]()
@kacenka8 píše:
to se mi moc líbíto je z tvého bytu nebo stálé z netu?
neee tohle je z netu ![]()
@Popokatepetla píše:
neee tohle je z netu
ale je to hezké. mě se líbí ladit to do bíla, přijde mi to takové čisté. Zatím tu mám 5 kytek s býlým květináčem,4fotorámečky a bílé svíčky a aromalampu.No budu hledat
Kup si kočky a mas po problému
Jinak kromě koček mam na policich knihy