Dělá někdo obálky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Pokud musíš cokoliv platit, tak je to podvod.
A zamysli se. Proč by někdo platil lidem za plnění a posílání obálek, když jsou stroje co dokážou vytisknout, zabalit a poslat stovky tisíc obálek denně?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Všechno to jsou podvody…jakákoliv počáteční investice předem je podvod ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj. Na netu jsem našla inzerát na práci z domu. Jedná se o dávání propagačních a informačních letáků do obálek.
Nejsou to žádné bavory, ale práce údajně z domu. Jsem na RD. Obálky a letáky zašlou na adresu poštou - zabalené je potom odešlu - poštovné prý uhradí s odměnou.
Mělo by to být za každou zabalenou a doručenou obálku.
Dělá to některá?
Pak jsem ještě našla montáž propisek apod.
Nebo jsou to jen podvody? Díky.
Takové práce fungovaly před třiceti lety. Dneska všechno dělají stroje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V práci sme hodili na papír co sme chtěli, poslali data na poštu a stroje jim to vytiskly a rovnou nabalili i do obálek. Proč by to dělali někdo ručně když už to dávno dělají stroje za zlomek ceny? Jasně, že to je buď podvod a nebo si tím vydělás tak na suchej chleba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl píše:
Takové práce fungovaly před třiceti lety. Dneska všechno dělají stroje.
přesně tak, tohle dneska dělají stroje. A udělají to levněji, než by stálo poštovné k tobě, zakladatelko.
Mysli.
Tohle je v principu nesmysl, buď podvod nebo prádelna peněz. To ekonomicky nikdy nevychází.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda nemám zkušenost s plněním obálek, ale s domácí prácí na podobném principu a jde si vydělat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: … Obálky a letáky zašlou na adresu poštou - zabalené je potom odešlu - poštovné prý uhradí s odměnou.
A co když to poštovné nezaplatí? Vzít brigádu, kde dávám svoje peníze, namísto abych dostal zaplaceno?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co se týče výdělku v poměru k času, který práce doma zabere a vynaloženého úsilí, vychází mi nejlépe takový malý domácí privát. Vyděláte si minimálně 1000kč za hodinu a nemusíte se bát, nemusíte být ani hezká. A čím víc se snažíte, tím rostou výdělky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Frei2 to je stupidní komentář. Když je člověk doma, tak se žádný čas na vynaloženou práci nevyrovná práci venku. Takže i kdyby pracovala třeba 2 hodiny denně, tak je furt doma - udělá si práci až když bude mít čas. To se nedá srovnávat s odměnou za práci „venku“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jenže tak na 10 nalezených „prací z domova“ připadá cca 8-12 podfuků. Nemám na to žádný výzkum, je to by voko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BaruSed dobrý den, mohla bych poprosit o jaké práci mluvíte? Snažím se sehnat něco na doma, jsem na řodičáku manžel má práci a brigádu (bohužel díky době covidové šly s platy rapidně dolů) chtěla bych něco pro sebe aby se mohl vyprdnout na brigádu a být i se synem. Zatím jsem narazila bohužel jen na podvody, předem děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj. Na netu jsem našla inzerát na práci z domu. Jedná se o dávání propagačních a informačních letáků do obálek.
Nejsou to žádné bavory, ale práce údajně z domu. Jsem na RD. Obálky a letáky zašlou na adresu poštou - zabalené je potom odešlu - poštovné prý uhradí s odměnou.
Dělá to některá?
Kde jsi to našla? Odkaz máš, nebo nemáš? Jak chceš poradit, když nedáš odkaz?
No, a jestli to někdo dělá - něco podobného dělalo 20 tisíc křepelek, jako jsi ty: https://www.novinky.cz/…udu-40327273
Tady o tom něco máš: https://www.dtest.cz/…si-zaplatite
@Marta1393 píše:
@BaruSed dobrý den, mohla bych poprosit o jaké práci mluvíte? Snažím se sehnat něco na doma, jsem na řodičáku manžel má práci a brigádu (bohužel díky době covidové šly s platy rapidně dolů) chtěla bych něco pro sebe aby se mohl vyprdnout na brigádu a být i se synem. Zatím jsem narazila bohužel jen na podvody, předem děkuji
O práci, kterou si zaplatíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eumedon je to marný, marný… Vidíš to výše. X lidí tady může kolikrát chce vysvětlovat, že taková práce proste není a neexistuje, protože je z podstaty nesmyl a pokud to někdo nabízí, tak je to podvod nebo jiný podvod. A pak stačí že anonym napíše „já ale o něčem vím“ a hned se na něj sesypou a budou stát front na to, co jim poradí.
Je pak těžké nějak litovat ty lidi, co si takhle nabijou, protože jim není pomoci, dělají to dobrovolně, rádi a s nasazením ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele, kdyby to náhodou nebyl podvod (což je podle mě každá práce, do který musíš napřed sama něco vložit) tak je to naprosto šílená otročina a za těch pár kaček se to fakt nevyplatí, kamarádka takhle chvíli kompletovala lego a aby z toho něco měla, tak by k sobě potřebovala dalších 5 lidí, co by ji s tim zadarmo po večerech pomáhalo…to bych radši vzala kočár a šla roznášet třeba letáky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit

Dělá to některá?