Děláte některá canisterapii?

becky87
10.9.12 15:07

Děláte nektera canisterapii,?

Zdravím :kytka:

Je tu nekdo, kdo provozuje canisterapii? Mam velke odhodlani a chut zacit se venovat tomuhle odvetvi :srdce:

Zatim mam jeste stene, myslim si, ze prepoklad urcite bude.Jen nevim kde zacit, vim ze se zkouska sklada az kolem18mes. u vetsiho plemene.Ale do dote doby? Je nejaka prilezitost kde zacit pomalinku pejska cvicit? Pripadne kde zkousky probihaji? Kdyby stu byl nekdo, kdo canis dela, byla bych moc rada za informace. Predem diky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Vks
999
10.9.12 15:18

Ahoj, já se jí věnuji. Jestli chceš něco vědět napiš SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
10.9.12 16:19

@blorchi já se na to teprve chystám, chtěla jsem loni, ale hrozící potrat mi to překazil :? Tak hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
10.9.12 16:27
@Reinka píše:
@blorchi já se na to teprve chystám, chtěla jsem loni, ale hrozící potrat mi to překazil :? Tak hodně štěstí :hug:

A co mas za pejska?:Kde ji budes delat, myslim zkousky? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
26833
10.9.12 18:50

@blorchi mám bernskýho salašníka a australskýho ovčáka :palec: Chtěla bych to s oběma, ještě uvidím, protože berňák je bubák a bojí se třeba igeliťáku, ale když jsme loni zkoušeli skládání vozíku a padání berlí, tak se naučil si toho nevšímat. S australandou jsem chtěla dělat záchranařinu, ale zatím jsem se k tomu všemu nedostala a asi ani nedostanu :? :mrgreen: A zkoušky nevím, loni jsem chtěla dělat myslím v kolíně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný