Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, prosim kolik cm maji vase nausnice? nevim jak velke koupit, aby to mela mala na dyl. dekuji ![]()
@inthense v žádném případě bych nekupovala miminku „větší nebo delší“ naušnice. Malá si může natrhnout ouško nebo si za ně tahat, to bych neriskovala
@inthense nejake male kup, aby si nenatrhla ousko.
Příspěvek upraven 15.08.14 v 14:23
Souhlasím s prvním příspěvkem. Také jsem byla vybírat zlaté náušničky a chtěla jsem tu větší velikost zrovna, ale po přečtení těch hrůz co se může stát, jsem nakonec nechala náušnice nastřelit a ty nastřelené tam nechám určitě do roku a možná déle. Pak koupím zrovna ty větší.
Dceři jsem chvili nachávala ty co jsme pořídili s nastřelením a pak jsem je vyměnila za pidi naušničky co dostala. Kdyby byly moc velké, nechala bych ji stále ty z nastřelení.
Holky jen pro zajímavost. Máte, nebo míníte kupovat naušničky s kaminkem nebo bez kamínku? A jaký volíte „materiál“? Já jsem pro žluté zlato, ale v mém okolí hodně chtějí bílé zlato nebo chir. ocel ![]()
Když už vidím takovou diskusi, proč to nevyužít na zeptání, abych respektive jako prvorodicka vedela co se mezi mimískama nosí
![]()
Díky
![]()
@Cvrboušek no ja jsem urcite pro zlute zlato.bile mi prijde jako stribro.ja bych radeji bez kaminku.za porod jsem dostala prstynek za 7 tisic od tchyne a do 2 tydnu vypadl jeden kaminek a musel byt mesic v reklamaci. bojim se, ze vypadne i z nausnic a bude mesic bez nich ![]()
@inthense tak to máme stejny nazor ![]()
ty jo za 7 tisic to bych se bala aj nosit. Ja mam nejdražší za 2500 z bíleho zlata a ten uz se bojim natož tak ten tvuj. Páni…mě je jedno kolik prstynek stoji ale hlavne aby se mi libil a nebyl bižu ![]()
@Cvrboušek Vali napřed měla berušky, no krásné ale byla to hrůza a to byly celkem drahé takže za pár měsíců jsem koupila kroužky taky s kamínkama a bez problémů
![]()
@Cvrboušek ja bych si ho sama taky nekoupila
mne by bylo lito tech penez. proto mam strach z nausnic s kaminky, kdyz i v tak drahem prstynku vypadnul.
@inthense úplně v pohodě a hlavně nezatrhává jako ty berušky to bylo něco šíleného
![]()