Zimní fusak 2014

23
15.8.14 10:42

Zimní fusak 2014

Dobrý den maminky :mavam:
Chtěla bych poprosit o radu, přemýšlím o typu fusaku na zimu. Mám rodit v září a vybírám něco teplého, aby malá nezmrzla :) moji favorité jsou Eisbärchen Fusak s kožešinovou vložkou nebo Kaiser Iglu thermo fleece s Kaiser kožešinová vložka do fusaků. Mám trochu strach, že se mi fusaky nevlezou do hluboké korby :think: jsem z města tak myslím, že fusak bez kožešiny by stačil, ale rodiče jsou z vesnice, tak bych chtěla i něco např. na sáňky. Takže varianta s vyjímatelnou vložkou se mi zdá super, jen mě mrzí, že nejsou fusaky s odepínacím dnem pro ty nejmenší. Máte někdo zkušenost nebo mi poradíte jaký fusak by byl ideální? Děkujiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29436
15.8.14 10:46

Mám toho tvého vybraného Kaisera už třetí sezónu a jsem spokojená. Je dostatečně veliký (dlouhý a široký), takže se tam vejde bez problémů i velké dítě. Ač ten už fusak potřebovat nebude, takže to bych nějak nehrotila a neřešila. Ale zároveň není nijak objemný, takže nezabere mnoho místa a do korby se vejde naprosto bez problémů. Vložku jsem do něj nekupovala, přišlo mi to zbytečné. Fusak je teplý i bez ní, jezdili jsme bez problémů i v třeskutých mrazech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petrushca
15.8.14 10:52

Pro mě nej Emitex

• Citovat
  • Upravit
1179
15.8.14 10:54

Pro holku jsem měla na zimu fusak od Emitexu. Rodila jsem na konci listopadu. Byl krásně teplý, ani jsem jí do něj moc nenavlíkala. Do kočárku se vešel v pohodě a to dcera není žádný prcek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
15.8.14 11:08

Tyto fusaky neznám, my máme Emitex 3v1, do kočáru se vejde bez problémů, spodek má odepinací a pak když se připne, je dost velký, dcera se do něj vejde ještě teď ve 2,5 letech. A ještě si hodně chválí Lodger Bunker, ten se mi taky líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1275
15.8.14 11:18

Tak my jsme teď pořídili fusak od Emitexu 3v1 a vypadá fajn. Malá má přijít na svět v listopadu, tak snad budeme spokojené obě dvě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
15.8.14 11:34

Mám Eisbärchen a je naprosto super. Malá v něm jezdila o miminka (je prosincová). Vložku bych nedala, fusak je krásně teplý. Proti Emitexu je to nebe a dudy (ten mám taky, takže mám srovnání). Emitex je slabý, uz bych ho nakoupila. Ale chce to vyzkoušet, každému vyhovuje jiný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.8.14 12:12

@HanaVe já dostala od tchýně můj vysněný emitex :dance: nedám na něj dopustit, měla jsem ho i pro prvního, teď tchýně koupila suprový v perfektní barvě, no udělala mi velkou radost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.8.14 12:29

Děkuji moc za rady :palec: asi na tu kožešinovou vložku prdím, zřejmě je to zbytečné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
15.8.14 12:35

@HanaVe My máme Little angel s outlastem-je skvělý a má odepínací dno, taky se dá zmenšit pro novorozence…prostě super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
25.9.14 10:32

@Fima
Tak to jsem ráda, že má někdo zkušenost s kaiserem v hluboké korbičce - chci ho koupit a tatínek se pořád obává, že ho do korby nenacpu. Holčičce jsou 2 měsíce, tak myslím, že to bude v pohodě. Ještě se zeptám, na videu kaiseru ten fusak vypadá takový tuhý, ale předpokládám že je měkoučký, naducaný :think:

Mě přijdou fusaky od Emitexu dost tenký a ten 3v1 se mi ani nelíbí :(

Ještě se zeptám zda nemá některá z vás zkušenost s fusakem Kaiser multifunktion, ten je jako jediný od této firmy zkracovací, ale ten mi přijde opravdu takový neforemný, tvrdý - ale jinak vypadá fajně 8)

http://scpshop.wbs.cz/FUSAKY.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
25.9.14 13:38

@letuska16 Jsem Ti teď napsala vedle do diskuze. :mrgreen: Takže jo, fusak mám, teď to budou čtvrtou zimu, co s ním budeme jezdit. Tuhý není rozhodně, je opravdu měkký, velmi příjemný, uvnitř je fleece, vycpaný je vatelínem, kolem mimča se dá úplně stáhnout, takže tam může být jak ve spacáku (mumii). Jsem s ním spokojená. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
25.9.14 15:58

@Fima Tak ještě jednou díky za odpo…jsem fakt ráda, že to jde, už podle videa vypadá fakticky kvalitně..díky, díky, díky :hug: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí